Żelka 15.02.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A skrzaty niech fanty przygotowują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyksztalciuch 15.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Pani Majko, jest pani wspaniałą kobietą i partnerem życiowym. Tomku masz niesamowite szczęście. Naprawdę w życiu najważniejsze są kochająca się rodzina i przyjaciele. Masz obie te rzeczy. Jesteś szczęściarzem. Wszystko inne w odpowiednim czasie także powróci. Pozdrawiam serdecznie. Oczywiście przyłączam się do licytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Aniu Nie wiem, co napisać... Nie zaglądałam tu jakiś czas, nie pisałam w tym wątku, a teraz taka smutna wiadomość. Łączę się z Tobą w bólu, smutku i żałobie. Wierzę też, że Tata na pewno jest z Wami. Choć jest teraz daleko, to na pewno czujesz jego obecność. Masz (macie) swojego Anioła Stróża, który na pewno będzie otaczał Was swoją opieką. Tato już nie cierpi. Teraz będzie dbał o inny ogród i cieszył się jego urokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Żelko, kochana Dobrze, że napisałaś nam o Tomku. Tyle musiał przejść, tyle musieli razem przejść... a jeszcze tak długa i trudna droga przed nimi. Dobrze, że mają siebie, że żona jest dla niego takim oparciem. Oczywiście dołączam do grona chętnych do licytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No nie da się tego nawet opisać. Nie tak, jak Oni we dwójkę na to zasługują. To trzeba zobaczyć, posłuchać, poczuć. Myślę, że każdy, kto miał okazje z Tomkiem i Majka się spotkać, to jest pod wielkim wrażeniem. Słowa które się nasuwają to.., miłość, optymizm, determinacja, upór, odwaga, poświęcenie, cierpliwość... Ogrom ciężkiej pracy przed Nimi. Dlatego się strasznie cieszę, że będziemy do tej pracy mogli znowu dołożyć swoja cegiełkę. Będzie to także kolejna wielka dawka energii dla Tomka, aby się nie poddawał i aby uwierzył w to, że będzie już tylko lepiej. Kawał serca Tomek zostawił na tym forum. Ten watek jest tego najlepszym dowodem. To, że wciąż tutaj ludzie zaglądają, że wspierają, że pamiętają, jest dla Tomka bardzo ważne. Jesteśmy Jego światełkiem, do którego z pomocą Majki wraca, aby nabrać sil do dalszej walki. Jakby mógł sam napisać, to na pewno by napisał – Kocham Was wszystkich, jesteście wspaniali, jak wrócę to Was wszystkich uściskam i ucałuję, zwłaszcza ta piękniejszą część forum. A w „Kawiarni” wszystkich poczęstuję winem własnej roboty, niech no się tylko wykaraśkam z tego. No wybory Ci Tomku nie dajemy. Wydostać się musisz. Dlatego te wszystkie ćwiczenia, którymi Cie Majka częstuje na co dzień, rób dzielnie, nawet jeśli Ci się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 łzy szczęścia i smutku przecieram .......... Aniu jesteś w mojej modlitwie, przytulam mocno Tomku pamiętam o Tobie każdego dnia trzymaj się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mamy zielone światło od Redakcji na przeprowadzenie licytacji dla TOMKA szykować więc fanty i myślę, że od początku następnego tygodnia będziemy mogli wystartowaćpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ALLLE SUPEEEER .... rewelacja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mamy zielone światło od Redakcji na przeprowadzenie licytacji dla TOMKA szykować więc fanty i myślę, że od początku następnego tygodnia będziemy mogli wystartować pozdrawiam m. To jak będzie możliwe, poproszę o link do odpowiedniego wewontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mamy zielone światło od Redakcji na przeprowadzenie licytacji dla TOMKA szykować więc fanty i myślę, że od początku następnego tygodnia będziemy mogli wystartować pozdrawiam m. Wielka Redakcjo, Wielcy Moderatorzy...., dziekujemy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Super To odliczanie czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Tomku - popatrz, jaka ta Zeljka nasza cudna jest, jak Ona szybko sprawiła, że znowu możemy Ci troszkę popomagać i troszkę bardziej z Tobą być!!! Cichutko i skromnie, spokojnie, ale stanowczo - zrobiła, co trzeba. Zeljcia - DZIĘKUJEMY CI, ŻE ZORGANIZOWAŁĄŚ NOWĄ AUKCJĘ DLA TOMKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Depeś, ja Tomka tylko usgosciłam i dałam Wam cynka. Proszę nie zwlać na mnie, ta aukcja, to zasluga Moderatorów, Redakcji i najbardziej Was wszystkich co sie szykujecie do tego aby pomóc. Dziekować bedziemy sobie na wzajem jak konkretna pomoc dotrze do Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobra, już Ty nie bądż taka skromna. Tomku, jak dzisiaj się czujesz? Mnie głowa rozbolała, bo jakieś skoki ciśnienia chyba mamy tutaj, ale poza tym, to bardzo chciałabym, żebyś i Ty się tak dobrze czuł, jak ja. Bądż dzielny, kochany, ćwicz, staraj się, bo my tutaj czekamy, kiedy będziesz nas samodzielnie czytał i sam do nas pisał! Buziaki wielkie dla Ciebie i dla Majki zostawiam. I dobre myśli, modlitwy, energię dobrą ślę - jak zawsze, dla wszystkich potrzebujących. Sylwia, jak tam Twoja fasolka, kochana? I jak Twoje zdrówko? Aniu Klepka, napisz, co słychać i u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja tez zostawiam dzisiaj pozdrowienia z boląca głową ale co tam takie drobiazgi,twardym trzeba być nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Przylazłam się przywitać i przekazać dobre myśli dla Tomaszka i potrzebujących. Nad fantami myślałam dziś na licytację ... i chyba mam pomysła No to zostawiam te dobre myśli i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Tomku, dzień doberek! Jak tam dzisiaj się miewasz, wszystko w porządku? U nas słoneczka dzisiaj nie ma, na niebie chmury, ale to chyba dobrze, bo śnieg może będzie wolniej się topił, nie zaleje tak nas woda. Ja to sobie tak myślę, że w tym roku to już chyba czas, żeby zacząć kiecki szyć do tego kankana, co to go ćwiczyłyśmy na forumie, przecież na pewno Twój zlot już całkiem niedługo, może nawet pod koniec roku, ha? Buziaki zostawiam i ćwicz, kochany, ćwicz, żebyś mógł sobie dobrze radzić. Ja wiem, że Ci ciężko, ale popatrz, jaką długą drogę już przeszedłeś, ja bardzo wierzę w Ciebie i w to, że nie dasz się, że wrócisz do sprawności, bo to przecież jesteś TY. Na pewno Ci się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 TOMKU myślami jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.02.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 jak tam - obmyślacie fanty? bo ja i owszem . TOMKU moc ciepłych myśli przesyłam, siły, wiary i nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.02.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jak tam Tomaszku się spało ? W taki pluszczący deszczyk i pomruki osuwającego się zewsząd śniegu ? Wiosna drepce .. Ciekawe jak ona przejdzie przez te dziurawe ulice ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts