Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pani Majko, jest pani wspaniałą kobietą i partnerem życiowym. Tomku masz niesamowite szczęście. Naprawdę w życiu najważniejsze są kochająca się rodzina i przyjaciele. Masz obie te rzeczy. Jesteś szczęściarzem. Wszystko inne w odpowiednim czasie także powróci. Pozdrawiam serdecznie. Oczywiście przyłączam się do licytacji.

Aniu

Nie wiem, co napisać... Nie zaglądałam tu jakiś czas, nie pisałam w tym wątku, a teraz taka smutna wiadomość. Łączę się z Tobą w bólu, smutku i żałobie. Wierzę też, że Tata na pewno jest z Wami. Choć jest teraz daleko, to na pewno czujesz jego obecność. Masz (macie) swojego Anioła Stróża, który na pewno będzie otaczał Was swoją opieką. Tato już nie cierpi. Teraz będzie dbał o inny ogród i cieszył się jego urokiem.

Żelko, kochana

Dobrze, że napisałaś nam o Tomku. Tyle musiał przejść, tyle musieli razem przejść... a jeszcze tak długa i trudna droga przed nimi. Dobrze, że mają siebie, że żona jest dla niego takim oparciem. Oczywiście dołączam do grona chętnych do licytacji.

No nie da się tego nawet opisać. Nie tak, jak Oni we dwójkę na to zasługują. To trzeba zobaczyć, posłuchać, poczuć.

Myślę, że każdy, kto miał okazje z Tomkiem i Majka się spotkać, to jest pod wielkim wrażeniem. Słowa które się nasuwają to.., miłość, optymizm, determinacja, upór, odwaga, poświęcenie, cierpliwość...

Ogrom ciężkiej pracy przed Nimi.

Dlatego się strasznie cieszę, że będziemy do tej pracy mogli znowu dołożyć swoja cegiełkę. Będzie to także kolejna wielka dawka energii dla Tomka, aby się nie poddawał i aby uwierzył w to, że będzie już tylko lepiej.

Kawał serca Tomek zostawił na tym forum. Ten watek jest tego najlepszym dowodem.

To, że wciąż tutaj ludzie zaglądają, że wspierają, że pamiętają, jest dla Tomka bardzo ważne.

Jesteśmy Jego światełkiem, do którego z pomocą Majki wraca, aby nabrać sil do dalszej walki.

Jakby mógł sam napisać, to na pewno by napisał – Kocham Was wszystkich, jesteście wspaniali, jak wrócę to Was wszystkich uściskam i ucałuję, zwłaszcza ta piękniejszą część forum. :wink:

A w „Kawiarni” wszystkich poczęstuję winem własnej roboty, niech no się tylko wykaraśkam z tego.

No wybory Ci Tomku nie dajemy. Wydostać się musisz. Dlatego te wszystkie ćwiczenia, którymi Cie Majka częstuje na co dzień, rób dzielnie, nawet jeśli Ci się nie podobają. :wink:

Mamy zielone światło od Redakcji na przeprowadzenie licytacji dla TOMKA

szykować więc fanty i myślę, że od początku następnego tygodnia będziemy mogli wystartować

pozdrawiam

m.

To jak będzie możliwe, poproszę o link do odpowiedniego wewontku :D

Mamy zielone światło od Redakcji na przeprowadzenie licytacji dla TOMKA

szykować więc fanty i myślę, że od początku następnego tygodnia będziemy mogli wystartować

pozdrawiam

m.

Wielka Redakcjo, Wielcy Moderatorzy...., dziekujemy!!!!! :D :D :D

Tomku - popatrz, jaka ta Zeljka nasza cudna jest, jak Ona szybko sprawiła, że znowu możemy Ci troszkę popomagać i troszkę bardziej z Tobą być!!! :D :D :D

Cichutko i skromnie, spokojnie, ale stanowczo - zrobiła, co trzeba.

Zeljcia - DZIĘKUJEMY CI, ŻE ZORGANIZOWAŁĄŚ NOWĄ AUKCJĘ DLA TOMKA!!!

Depeś, ja Tomka tylko usgosciłam i dałam Wam cynka. :wink: Proszę nie zwlać na mnie, ta aukcja, to zasluga Moderatorów, Redakcji i najbardziej Was wszystkich co sie szykujecie do tego aby pomóc. :D

Dziekować bedziemy sobie na wzajem jak konkretna pomoc dotrze do Tomka. :wink:

Dobra, już Ty nie bądż taka skromna. 8) :D

Tomku, jak dzisiaj się czujesz? Mnie głowa rozbolała, bo jakieś skoki ciśnienia chyba mamy tutaj, ale poza tym, to bardzo chciałabym, żebyś i Ty się tak dobrze czuł, jak ja. :D

Bądż dzielny, kochany, ćwicz, staraj się, bo my tutaj czekamy, kiedy będziesz nas samodzielnie czytał i sam do nas pisał!

Buziaki wielkie dla Ciebie i dla Majki zostawiam. :wink:

I dobre myśli, modlitwy, energię dobrą ślę - jak zawsze, dla wszystkich potrzebujących.

Sylwia, jak tam Twoja fasolka, kochana? I jak Twoje zdrówko?

Aniu Klepka, napisz, co słychać i u Was. :D

Tomku, dzień doberek! :D

Jak tam dzisiaj się miewasz, wszystko w porządku?

U nas słoneczka dzisiaj nie ma, na niebie chmury, ale to chyba dobrze, bo śnieg może będzie wolniej się topił, nie zaleje tak nas woda. :roll:

Ja to sobie tak myślę, że w tym roku to już chyba czas, żeby zacząć kiecki szyć do tego kankana, co to go ćwiczyłyśmy na forumie, przecież na pewno Twój zlot już całkiem niedługo, może nawet pod koniec roku, ha? :D

Buziaki zostawiam i ćwicz, kochany, ćwicz, żebyś mógł sobie dobrze radzić.

Ja wiem, że Ci ciężko, ale popatrz, jaką długą drogę już przeszedłeś, ja bardzo wierzę w Ciebie i w to, że nie dasz się, że wrócisz do sprawności, bo to przecież jesteś TY. :wink:

Na pewno Ci się uda! :D :D :D