Żelka 20.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 No dokladnie. Wczoraj dwa razy wpadlam w dziure na drodze. Jedna omijasz w druga wpadasz. Tomku nie uwierzysz ale przeklinalam jak szewc. :oops I wez tu badz madry i patz na znaki drogowe jak wzroku z asfaltu oderwac nie mozna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Mój synek ma na gadu opis: "jadę sobie dziurą, aż tu nagle kawałek drogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tomek, słyszysz? Matko, jak ja żałuję, że Zeljki nie słyszałam w roli szewca!!! Słowo daję, rzadka okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tomek, słyszysz? Matko, jak ja żałuję, że Zeljki nie słyszałam w roli szewca!!! Słowo daję, rzadka okazja... może na blogu będzie jakiś wave plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tomku Czy Ty slyszysz ile tu ciekawych ludzi przyszlo posluchac jak Żelka klnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tomeeeek! Ja Cię proszę, każ jej nagrać cos i na bloga rzucić, każ... Ciebie posłucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Tomku!!!! Czekamy na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 21.02.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kochani ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie! i przeczytał również samodzielnie po jednym zdaniu z każdego z Waszych postów aż zadyszki dostał z wysiłku ale jest bardzo dzielny! Jesteście wzruszający z tą troską o nas. WIELKIE DZIĘKI, Tomek z satysfakcją oglądał forumowe wnuki.Jest coraz mocniejszy wygrywamy walkę z nadciśnieniem schodzimy na mniejsze dawki leków,a nawet kawkę pan szanowny popija. Mam info, że na początku marca oddział rehabilitacji określi konkretny termin przyjęcia więc w tym tygodniu Tomek powinien zacząć badania lekarskie typu EKG, krew RTG itd. Bo tam trzeba z wynikami.Trochę jest przerażony perspektywą tego pobytu na oddziale, a kiedy mówię mu, że przebył coś znacznie gorszego na neurochirurgi to mówi, że nic mu na ten temat nie wiadomo. Ale szczęściarz! Zlot w Komturii myślę że w czerwcu całkiem realny bardzo się cieszymy że chcecie ją odwiedzić.Myślimy z wielkim współczuciem o stracie Twojego Taty Aniu Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 To ja w takim razie robię wielki porządek pod modrzewiem - a wszystkim sugeruję powrót do prób występów artystycznych ... Tomku, Majeczko - moc uścisków i buziaków dla Was!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.02.2010 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kochani ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie! wspaniale !!!!, tak długo wszyscy czekaliśmy na to, TOMKU pisz, pisz do nas choćby po jednym słówku, to dla wszystkich tu baaardzo wiele znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.02.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 johnzee to fantastyczna wiadomość TOMKU a te trochę zadyszki to musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kochani .... nawet kawkę pan szanowny popija ...... TOMKU już czas żebyś zażądał szklaneczki złocistego płynu SPECJALNY TYSKI ŻUBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tomku , ale sie cieszę !!!! ....nowa aukcja??? .....trza sie prężyć ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tomku lecą za mną po wątkach i proszą abym napisała Ci co ja mówiłam jak w dziurę wpadłam... Kurka woda, jasny gwint.., nie dadzą babie spokoju. Tomku ja dziż też zaczynam rehabilitacje i też mam stracha tak jak Ty, tak, że to całkiem normalne. U nas to rodzinnie Bracie, no nie? Ale damy sobie rady, lepsze czasy idą to i klnąć nie bedzie już trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kochani ten nagłówek Tomek napisał samodzielnie! Jesteś bardzo dzielny Tomku i tak trzymać... myślami jestem z Wami i wspieram Twój bój o normalność każdego dnia.... trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 TOMKU a dla nas dużo znaczy ten Twój wpis więc się nie poć tylko dalej trenuj o widzisz liczymy też na tą Komturię żeby Twój klimat całościowo poczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tomuś ... słońce moje - wreszcie z nami ..... wiedziałam, ze się doczekam na pierwsze od długiego czasu Twoje litery na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Tomuuuuś!!! Ale fajnie, napisałes do nas sam!!! Wielkie gratulacje!!! Kochamy Cię i czekamy na Ciebie!!! Nooo, teraz to na pewno będziesz coraz szybciej zdrowiał! Buziaki wielkie dla Was obojga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Wielka radośc nam sprawiłeś Komturze No i jak to mówią najtrudniejszy pierwszy krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 22.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nigdzie nie mogę znaleźć wątku z nową licytacją i nie wiem czy mi się terminy pokitwasiły czy jak? jak już aukcja dla Tomka wystartuje - proszę o linka, dodam fanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts