Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Tomku kiedy masz ta rehabilitacje???

Jak bedziesz juz po, to koniecznie z Majka do nas wpadniecie aby sie pochwalic postepami. :D

Wiesz, ze spotkalam kobiete ktora 7 lat po powaznym wylewie wciaz robi postepy, a jest juz prawie calkiem sprawna, troche z jedna reka ma klopot, ale mowi pieknie i duzo jak wszystkie baby. A mowila, ze miala z tym duzy problem.

Wiec wszystko jest do zrobienia, jeno trzeba byc upartym.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani!!!!

Ważne wydarzenie w życiu Tomka, jest w Konstancinie od 2 marca. Myślałam że będzie miał trudności w zaadaptowaniu się do nowego otoczenia w pierwszym tygodniu pobytu a On trzymał fason i był bardzo do przodu.Teraz zrobił klapę i jakoś się zbuntował przeciwko tak dużej ilości ćwiczeń i zaczął się migać i jest Mu bardzo smutno bo te ćwiczenia bardzo Mu pokazują straty. Bardzo cieszy się ze wszystkich odwiedzin więc, kto jest mobilny, ma czas i ochotę może się wybrać do Kostancina. Tomek jest w Szpitalu Rehabilitacji Neurologicznej na ulicy Sue Ryder 1 i każdego dnia już od 14 można Go odwiedzać . Jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych informacji to mój telefon 501017214.

Ściskam Was mocno i całuję, przesyłam pozdrowienia i podziękowania od Tomka.

Majka

Bardzo, bardzo to jest, że Tomek wreszcie trafił na tę rehabilitację!!!

Pewnie to jest trochę tak, jak ze sprzątaniem wielkim w domu - najpierw musi być gorzej, żeby potem było lepiej. :wink:

Ja wierzę bardzo, że Tomek da radę, że będzie chciał oniecznie odrobić straty i że uda mu się, chociaż nie będzie ani łatwo, ani szybko.

Przekaż Mu, Majeczko, pozdrowienia i uściski gorące od nas wszystkich, my tutaj cały czas za Niego kciuki trzymamy i dobrą energię dla Niego ślemy!!!

Buziaki!!! :D

Kochani!!!!

Teraz zrobił klapę i jakoś się zbuntował przeciwko tak dużej ilości ćwiczeń i zaczął się migać i jest Mu bardzo smutno bo te ćwiczenia bardzo Mu pokazują straty.

Jak to dobrze, że zaczął rehabilitację kompleksową i Rodzina może choć trochę wytchnienia złapać, a skoro zauważa straty to dobry krok by je uzupełnił

pozdrawiam i kciuki trzymam

........

Wiem, że mnie długo nie było, a teraz wpadam, jakbym tylko w potrzebie tu trafiła....

...nieśmiało poproszę o troszkę dobrych myśli na jutro popołudniu....

Mój Tato niezbyt dobrze się czuje, jutro ma operację...dość poważną....

Za dobre myśli wszystkim dziękuję

Afrodyta, wspieram myślami Twojego tatę.

Z moim od wczoraj bardzo źle, tzn. ma zaburzenia widzenia, nie potrafi znaleźć nawet jedzenia na talerzu, szuka wszystkiego rękoma. O wykonaniu telefonu nie wspomnę. Widzi tylko bokiem. Boże jak ja Go kocham. Panie Boże daj jeszcze zdrowie mojemu tacie, pozwól Mu w pełni uczestniczyć w maju w I komunii najmłodszego wnuka. Proszę o modlitwę w Jego intencji.