Żelka 09.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tomku kiedy masz ta rehabilitacje??? Jak bedziesz juz po, to koniecznie z Majka do nas wpadniecie aby sie pochwalic postepami. Wiesz, ze spotkalam kobiete ktora 7 lat po powaznym wylewie wciaz robi postepy, a jest juz prawie calkiem sprawna, troche z jedna reka ma klopot, ale mowi pieknie i duzo jak wszystkie baby. A mowila, ze miala z tym duzy problem. Wiec wszystko jest do zrobienia, jeno trzeba byc upartym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 09.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kochani!!!!Ważne wydarzenie w życiu Tomka, jest w Konstancinie od 2 marca. Myślałam że będzie miał trudności w zaadaptowaniu się do nowego otoczenia w pierwszym tygodniu pobytu a On trzymał fason i był bardzo do przodu.Teraz zrobił klapę i jakoś się zbuntował przeciwko tak dużej ilości ćwiczeń i zaczął się migać i jest Mu bardzo smutno bo te ćwiczenia bardzo Mu pokazują straty. Bardzo cieszy się ze wszystkich odwiedzin więc, kto jest mobilny, ma czas i ochotę może się wybrać do Kostancina. Tomek jest w Szpitalu Rehabilitacji Neurologicznej na ulicy Sue Ryder 1 i każdego dnia już od 14 można Go odwiedzać . Jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych informacji to mój telefon 501017214. Ściskam Was mocno i całuję, przesyłam pozdrowienia i podziękowania od Tomka. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Noooo ... to sie chopak nam wczasuje No i barrrrdzo dobrze ..... a Ty , Majka - nieco oddechu złapiesz za ten czas .... same plusy .... pozdrawiam z całego serca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Bardzo, bardzo to jest, że Tomek wreszcie trafił na tę rehabilitację!!! Pewnie to jest trochę tak, jak ze sprzątaniem wielkim w domu - najpierw musi być gorzej, żeby potem było lepiej. Ja wierzę bardzo, że Tomek da radę, że będzie chciał oniecznie odrobić straty i że uda mu się, chociaż nie będzie ani łatwo, ani szybko. Przekaż Mu, Majeczko, pozdrowienia i uściski gorące od nas wszystkich, my tutaj cały czas za Niego kciuki trzymamy i dobrą energię dla Niego ślemy!!! Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Kochani!!!! Teraz zrobił klapę i jakoś się zbuntował przeciwko tak dużej ilości ćwiczeń i zaczął się migać i jest Mu bardzo smutno bo te ćwiczenia bardzo Mu pokazują straty. Jak to dobrze, że zaczął rehabilitację kompleksową i Rodzina może choć trochę wytchnienia złapać, a skoro zauważa straty to dobry krok by je uzupełnił pozdrawiam i kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja tu z konkretnym propozyszyn.Grupę odwiedzającą zawiązuję. Ziaba raz.Kto drugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja tu z konkretnym propozyszyn. Grupę odwiedzającą zawiązuję. Ziaba raz. Kto drugi ? Gosiek dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Tomku ćwicz i wracaj do zdrowia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja mam daleko oropnie, buuuuuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja też DPSiu, i bardzo żałuję, ze się nie mogę do Tomka wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja tu z konkretnym propozyszyn. Grupę odwiedzającą zawiązuję. Ziaba raz. Kto drugi ? Gosiek dwa Ja zazdroszczę ino.. Ale duchem też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ........ Wiem, że mnie długo nie było, a teraz wpadam, jakbym tylko w potrzebie tu trafiła.... ...nieśmiało poproszę o troszkę dobrych myśli na jutro popołudniu.... Mój Tato niezbyt dobrze się czuje, jutro ma operację...dość poważną.... Za dobre myśli wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Oczywiście kciuki trzymam i myślami jestem z Twoim Tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Oczywiście kciuki trzymam i myślami jestem z Twoim Tatą ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Afrodyto - kciuki moje masz także, dobre myśli i dobre anioły! Na pewno się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 12.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Afrodytko, już jest jutro popołudniu. Trzymam więc kciuki, żeby wszystko dobrze poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.03.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dziękuję za wsparcie. Tato jest po zabiegu, śpi. Teraz czekamy na wyniki, bo pobrano tkanki do badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 W takim razie nadal myślami wspieram Tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dużo zdrówka dla potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Afrodyta, wspieram myślami Twojego tatę.Z moim od wczoraj bardzo źle, tzn. ma zaburzenia widzenia, nie potrafi znaleźć nawet jedzenia na talerzu, szuka wszystkiego rękoma. O wykonaniu telefonu nie wspomnę. Widzi tylko bokiem. Boże jak ja Go kocham. Panie Boże daj jeszcze zdrowie mojemu tacie, pozwól Mu w pełni uczestniczyć w maju w I komunii najmłodszego wnuka. Proszę o modlitwę w Jego intencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts