Gość elutek 19.05.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) jak nie - ziaba na rurze ma zatańczyć /też bym chciała to zobaczyć / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) jak nie - ziaba na rurze ma zatańczyć /też bym chciała to zobaczyć / No to mamy komplet - i coś dla ducha i coś dla ciała. Ja nie zatańczę na rurze, bo nie chciałabym obrzydzać Wam jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja nie zatańczę na rurze, bo nie chciałabym obrzydzać Wam jedzenia śśśśśśś wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja nie zatańczę na rurze, bo nie chciałabym obrzydzać Wam jedzenia śśśśśśś wymyśliła Gooopia baba no Ziaba na rurze a ja tradycyjnie...na stole zatańczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 19.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Tomku miałam Majeczkę i Jaśka ( ale ładny Chłopak no , no ) u siebie na śniadaniu ...wiozą ode mnie koszyczek nie tylko z ciastem ale też z najlepszymi życzeniami ...wybudzenia z tej krainy snu i zdrowia . Przed g.12 na OIOM nie wpuszczają wiec jakieś świeże wiadomości będą po tej godzinie . Wybudzaj się powoli bo tu wszyscy czekają i martwią się. Jak się nie obudzisz sam to lekarze zaczną coś działać w tym temacie wiec się postaraj . Zawsze byłeś bardzo dzielny więc i teraz dasz radę . Zobacz jakie piękne słoneczko dla Ciebie a jaka kawka z rana i Ludki całą noc nie spali ...czuwali ......przy Tobie, z Tobą , dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dzień dobry Tomeczku Moj dziec pozwala na FM tylko raz dziennie, wieć wpadam zobaczyć co tam u Ciebie budź się kochany, choć u nas dziś pogoda tylko do spania. A że ciężko się oczy otwiera po tych lekach to ja bardzo dobrze wiem, też na mnie krzyczeli że mam się budzić a mi tak błogo było. Więc poniekąd Cię rozumię. Ale nie ma to tamto trzeba wstawać, bo jeszcze tyle do zrobienia. Wysyłam dobre mysli i pierwsze usmiechy mojej Nastki Całuski dla całej Twojej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek , porobiolach juz co mom zrobic w chaupie i kukom tera co u Ciebie slychac ...widza , ze jeszcze drzymiesz gulasz sie juz warzi , bydzie dzisioj Placek po Bytomsku nie wiym czy lubisz ,ale tys u mie wszysko jod , co jo ci dala zur sie juz kisi na sobota bydzie fertig jak sie obudzisz to Ci pozwola godac nawet zurek ( pamiytosz jak Cie pouczalach , ze u mie w doma to ino zur sie podowo ? ) leca dalyj (bezuch mom a jeszcze do roboty cza leciec) narka , czekom na dobre wiesci lod Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek , porobiolach juz co mom zrobic w chaupie i kukom tera co u Ciebie slychac ...widza , ze jeszcze drzymiesz gulasz sie juz warzi , bydzie dzisioj Placek po Bytomsku nie wiym czy lubisz ,ale tys u mie wszysko jod , co jo ci dala zur sie juz kisi na sobota bydzie fertig jak sie obudzisz to Ci pozwola godac nawet zurek ( pamiytosz jak Cie pouczalach , ze u mie w doma to ino zur sie podowo ? ) leca dalyj (bezuch mom a jeszcze do roboty cza leciec) narka , czekom na dobre wiesci lod Ciebie ech ... jeżeli Ty, Tomek, tak samo jak ja lubisz słuchać jak froschka gada po śląsku to już na pewno próbowałeś cichaczem otworzyć jedno oko ... tak dla sprawdzenia, czy gada sama czy ... eee, innej opcji nie ma - na pewno sama Lecę uczyć tych, co im się w szkołach nie chciało a teraz mus pa pa, Tomku - wpadnę wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku i ja przybiegłam zobaczyć co słychać. Przeciągnij się zdrowo, otwórz oczy i uśmiechnij się szeroko ... na to wszyscy czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No widzę , że nam się tudej grupa tańcująca zawiązała. Rura rurom, ale mamy pomysła z Brazą , żeby kankana wywinąć jak się paczy. Takich figur http://www.impreza.biz/imprezy_firmowe/bale_integracyjne/8_3_kankan4.jpg nie będzie . [/b][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 o kuchnia, braza, podołasz ? Tomek, no teraz to musisz otworzyć oczy na takie dictum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ciiiicho ciicho , przecie piszę że tego nie będzie . Może być co innego. Jest w zapasie wybór "miss mokrego podkoszulka" FM. ( w tle słyszę głośne wiwaty aprobaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czekam na wiesci... Tak samolubnie: nie wyobrazam sobie FM bez Komutra....zawsze podczytywalam...prosze: wracaj....nie mam co czytac... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Południe już minęło, a u nas cudny wiosenny, ciepły deszczyk pada...... Pozdrawiam i czekam na Ciebie z utęsknieniem. Budź się budź, już najwyższa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czy brak wieści to dobre wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Grubą krechą podkreślam to co Ziaba pod zdjęciem poglądowym napisała - takich figur nie będzie!!!!!! - o innych pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 No dobra, Tomek budź się, bo mnie w końcu z roboty wywalą, przez to ciągłe sprawdzanie powiadomień z tego wątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 19.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku widzę masz bardzo dużo tutaj przyjaciół, więc warto otworzyć oczka i do nich wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no co tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 (...) miałam Majeczkę i Jaśka ( ale ładny Chłopak no , no ) u siebie na śniadaniu ...wiozą ode mnie koszyczek nie tylko z ciastem (...) ...twoja kaczka to podobno cuuuudo (kiedyś o przepis poproszę) z najnowszysch informacji: Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie. Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą. ...tak więc chyba przydałby się ten kankan co by bodźce zwiększyć maksymalnie. gorzej jak im tam na OIOMIe wszyscy chorzy powstawają i figury zaczną raobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts