Gosiek33 14.03.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 stawiam się na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Afrodyto, Aniuślę moc dobrych myśli w kierunku Waszych Tatusiów! Afrodyto, trzymam kciuki za wyniki badań! Aniu, bądź dobrej myśli, może to tylko jakieś takie zimowe załamanie. Niedługo wiosna, Twój Tato z pewnością poczuje się lepiej i na I Komunii wnuka będzie w doskonałej formie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aniu oby Twoje słowa się spełniły. W tej chwili jestem zajęta dokumentacja dla klienta, ale nie mogę się na długo skupić, cały czas lecą mi łzy po policzkach. Jestem bardzo zżyta z moim tatą. Ostatnio miewam bardzo złe sny, a mi niestety często się sprawdzają. Przed wypadkiem taty też miałam podobne. Ale ciągle wierzę, że wszystko jeszcze będzie dobrze. Ale Aniu taką wiarę też miałam w stosunku do Twojego taty. Często o Tobie myślę, jak sobie radzisz. Nawet wczoraj zaglądnęłam na wątek z naszą datą urodzin, i widziałam , że jesteś z 2 lipca - a moja córcia jest z 3 lipca. Moja przyjaciółka z lat szkolnych też Ania jest z 2 lipca.Pozdrawiam Wszystkich Potrzebujących i Wspierających.Trzymam kciuki za Tomka, bo widzę po moim tacie jak ciężko się rehabilituje schorzenia neurologiczne. Raz jest 5 kroków do przodu potem w tył i tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 14.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Trzymam kciuki i wspieram modlitwą za tatę Ani . Bedzie dobrze, choć wiem że schorzenia neurologiczne sa bardzo trudne . Wiem coś o tym bo też się z tym borykamy od lat. Myślę pozytywnie o wszystkich potrzebujących , szczególnie o TOMKU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Trudny czas Aniu K, ale mam nadzieję - jak Ania W - że niedługo wiosna, że ... będzie lepiej.. Z wszystkimi podopiecznymi. Jeszcze kilka dni.. Tomku kochany, myślimy o Tobie cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wszystkim potrzebującym wysyłam dobre myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 wezwaliśmy pogotowie do taty, zabrali Go do szpitala, za godzinę mamy dzwonić czy zostanie gdzieś przyjęty. Nie jest dobrze, ale latem był w gorszym stanie i przetrwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 14.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aniu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Może lepiej, że tato w szpitalu? Będzie miał opiekę i leki, to go wzmocni. Przytulam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aniu Modlitwą Cię otulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aniu, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Może lepiej, że tato w szpitalu? Będzie miał opiekę i leki, to go wzmocni. Przytulam Cię mocno. myślę podobnie - będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aniu - jak Ziabka pięknie napisała, modlitwą Was otulam. Oby wszyscy potrzebujący wsparcia wydobrzeli, oby Wszyscy z ich otoczenia odetchnąć z ulgą mogli i oby łatwiej im się żyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tomku cały czas trzymam kciuki za powodzenie Twojej rehabilitacji! Aniu Napisz jak Tata! Afrodyto Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jestem, myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tomku cały czas trzymam kciuki za powodzenie Twojej rehabilitacji! Aniu Napisz jak Tata! Afrodyto Jak wyniki? Na wyniki trzeba czekać około 10 dni i już wiadomo, że Taty tak szybko nie wypuszczą ze szpitala. W sobotę miał podłączoną krew i cały czas jest na kroplówkach. Nie jadł od czwartku. Nie widzę tego w jasnych barwach... Ja tu cały czas zaglądam myślami, nie zdążam pisać, bo cósik mi płytka w kompie nawala i połączenia z netem nie mam za dobrego. Muszę łapać chwile żeby coś wysłać. Ale nie zapomniałam co należy robić o 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.03.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Afrodyta, wspieram myślami Twojego tatę. Z moim od wczoraj bardzo źle, tzn. ma zaburzenia widzenia, nie potrafi znaleźć nawet jedzenia na talerzu, szuka wszystkiego rękoma. O wykonaniu telefonu nie wspomnę. Widzi tylko bokiem. Boże jak ja Go kocham. Panie Boże daj jeszcze zdrowie mojemu tacie, pozwól Mu w pełni uczestniczyć w maju w I komunii najmłodszego wnuka. Proszę o modlitwę w Jego intencji. Aniu Twój Tato wiele przeszedł, ale jest silny, maj niedługo. Bądź dobrej myśli. Będę się modlić oby Tato uczestniczył w Komunii. Trzeba wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wysyłam dobre mysli dla potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie duchowe. Jest dla mnie bardzo cenne i bardzo mi pomaga. Tak jak latem łatwiej mi było z Wami to wszystko przejść.Tata leży na internie dostaje kroplówki. Ma udar. Mam nadzieję, że leki trochę pomogą i parę zmian się cofnie. Dzisiaj jestem w pracy, tata do mnie nie dzwoni więc ma problemy dalej z obsługą telefonu. była u Niego moja siostra rano, teraz mama jedzie a ja po pracy. Jutro mam urlop to spędzę z Nim dłużej czas, a resztę urlopu po wyjściu ze szpitala. Wtedy bedzie bardziej potrzebny.Czy ktoś wie , gdzie we wrocławiu jest dobra rehabilitacja schorzeń neurologicznych?Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję,Afrodyto trzymam kciuki za wyniki taty, Tomku Ciebie serdecznie pozdrawiam.mam nadzieję, ze wiosna doda wszystkim sił do walki z chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Aniu K. - modle się za Was wszystkich, mam nadzieję, że mimo wszystko i wbrew wszystkiemu, tak jak Tomek, Twój Tata da radę i będzie powoli wracał do zdrowia. Afrodytko - jak Twój Tatuś? Kciuki zaciskam za wszystkich cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Moi drodzy . ( to miał być wstęp, a w duszy gra..ha ! ha! całowałyśmy brodę Tomka, i to po wielokroć !!!!) Wybrałyśmy się z Gosiek33 do Komtura. Maja oświeciła nas w tym co Tygryski Lubią Najbardziej Ludu ! Na kolana !!! To , co Tomek wypracował, jak fantastycznie się porusza, jak przecudnie mówi..to po prostu powala. Uśmiechnięty, 100% komunikatywny ( głos mu się załamał wspominając Maxia ) mówił o Was tak straszne ciepło..że tak tęskni, że tak chciałby..ale jest świadom pewnych jeszcze delikatnych problemów, zwłaszcza z czytaniem - ale walczy, walczy, chce by było jak było.. Wyciągnęłyśmy Tomaszka do ciemnego lasu. Nie bał się..a nas dwie... Strasznie zainteresował się problematyką majcioch ( lubo bezmajcioch ) i programem Powitalnym. I powiem szczerze, ledwie żeśmy z Gosiek za nim nadążały na spacerze, ileż werwy, ileż radości w Tomku !!! Wszystko chce wiedzieć..przyznaje się, że ma troszku problemy z pamięcią, z klapkami co się odmykają kiedy i jak chcą, ale dzień w dzień jest odczuwalny wielki postęp.Tomek wie, że musi wieeeeele pracować, ale jak On to mówi !!!! jakie skry się sypią z oczu !!!! Maju Nie znam słów by Ci podziękować.. Tomek ma naprawdę dobre warunki bytowe - 2 osobowy pokój, śliczna łazienka w pokoju..dookoła ośrodka las i daleko droga. Spotkanie z Tomkiem to wielkie przeżycie. To jak by człowiek zaposiadł turbodoładowanie Wszystko jest maluczkie z tym, w jaki sposób Tomek zmierza sie z własnym trudem i co osiągnął. Pojechałyśmy do Tomka z pewnym nastawieniem..na nieznane. Spotkałyśmy cudownie wesołego, wspaniale fizycznie zrehabilitowanego mężczyznę.. Przed którym świat stoi otworem, dla którego wiem, że jest wszystko możliwe. Tomek czerpie z nas moc. Mówi, że jesteśmy wielką dobrą siłą. Dziękuję Panu Bogu, że spotkałam Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 I nie pogniewa się o zdjęcie forumek (szczególnie) może jakieś podeślecie to wydrukujemy i wręczymy Mu przy następnej wizycie I prosimy o słowa do Tomka bo będziemy mu czytać, czym choć trochę wyręczymy Rodzinę Miałam pierwszy raz okazję - dzięki wielkie Ziaba - osobiście uściskać Tomka. Cieszy się bardzo na myśl o uściskach rąk i całusach wylicytowanych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts