Żelka 08.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tomku trzymaj się cieplutko i pracuj dzielnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Może to głupie pytanie, jak skontaktować się z adminem, bo chętnie odtworzyłabym swój dziennik budowy. Na dole strony na czerwonym pasku jest kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Tomku - cały czas myslimy o Tobie, pracujemy wspólnie z Redakcją, żeby Ci piękne nowe forum uszykować. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam jako ania klepka. Admin mi pomógł błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Tomku, i jak Ci się wiedzie w tym Konstancinie? Bo u nas na forum coraz lepiej, forum już śmiga, nowe funkcje poznajemy i coraz bardziej nam się podoba! Zobaczysz, jak wrócisz do nas, będziesz miał czego się uczyć, oj, będziesz... Buziaki i pozdrówka serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 I to duuuużo uczyć Ale nauka ostatnio bardzo dobrze Ci idzie, więc nie powinno być źle:cool: Ściskam mocno i buziaki przesyłam:hug: DPS-ia specjalnie dla Ciebie duże literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.04.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Afrodytko, a jak Twój Tatuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Aniu, właśnie miałam pisać. Dziś lekarz powiedział mojej mamie, że TATA WYCHODZI WE WTOREK ZE SZPITALA :wave: Strasznie się cieszę i zarazem obawiam. Mama "zakracze" tatę i na dodatek nie pozwoli mu iść na działkę ogrodową. Będzie się bardziej męczył w domu niż w szpitalu. Z drugiej strony tata już chce kopać w ogródku:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mój Tato też taki był Bardzo, bardzo się cieszę!!!! Niech kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.04.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Trzymajcie się dziewczyny. Tomku Ty wiesz, że o Tobie nie można nie pamiętać. Trzymaj sie Kochany i wracaj do zdrowia szybciutko. Proszę,ukochaj Majkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.04.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Teraz ja proszę Was o modlitwę za mojego Tatę..............dzisiaj miał wylew podpajęczynówkowy...................mój mąż widział się z Tatą godzinę przed wylewem , nic nie wskazywało na to że coś się stanie, dobrze się czuł, nic go nie bolało............................zadzwonił do mojej Mamy ze się dziwnie czuję , boli go głowa, ma nudności i widzi podwójnie, mama zadzwoniła po karetkę , zdążyła dojechać do domu i zabrali Tatę do miejscowego szpitala, cały czas był sprawny, wszedł do karetki o własnych siłach, miał tylko problemy zmówieniem, w szpitalu zrobiono mu rezonans i stwierdzono wylew ...............natychmiast karetką wysłano go do szpitala wojewódzkiego..............tam zrobiono badanie angiografie i stwierdzono że to nie tętniak tylko wylew z naczynia krwionośnego............operacji nie będzie , Tato będzie leczony farmakologicznie.........nie wiem co dalej , jakie rokowania, nie wiedział że został przewieziony do innego szpitala, nie wiedział jaki dzisiaj dzień...........mam nadzieję ze to z powodu leków wytłumiających na czas podroży...................Boże co się dzieje na tym świecie.............tyle nieszczęść na około........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Paty,będę się modlić za Twojego Tatę!Przytulam Cię z całych sił!!!Wszystko będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzwonił mąż ze szpitala ...................neurolog po badaniu stwierdziła ze stan Taty jest poważny.............rozważają jednak operację..................powiedziała że to stan zagrażający zyciu i trzeba mieć tego świadomość...............czas.....................czas wszytko pokaże ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.04.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Teraz ja proszę Was o modlitwę za mojego Tatę..............dzisiaj miał wylew podpajęczynówkowyBoże co się dzieje na tym świecie.............tyle nieszczęść na około........... Wszystko będzie dobrze. W takich wypadkach bardzo liczy się czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Całym sercem jestem z Tobą.Pomoc przyszła szybko .będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Paty trzymam kciuki za zdrowie taty.Tomku wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Patusia, ja wierzę, że lekarze zrobią wszystko, co możliwe, aby Twojego Tatę przywrócić do zdrowia. Na pewno wkładają w to całe serce i wysiłki wszelkie możliwe. Modle się za Was także, żeby wszystko wróciło do normy, żeby Twój Tata wyzdrowiał, żebyście dali radę. Przytulam mocno, jak najmocniej. Zobacz na Tomka naszego, jaką trudną drogę przechodzi i jak pięknie to robi! Afrodytko - dziękuję pięknie za czcionkę, Tomkowi też taka teraz potrzebna, łatwiej Mu wtedy czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Afrodytko - dziękuję pięknie za czcionkę, Tomkowi też taka teraz potrzebna, łatwiej Mu wtedy czytać. [/size] Że też ja idiotka na to nie wpadłam wcześniej:bash: OGŁOSZENIE OD TERAZ, SPECJALNIE DLA KOCHANEGO TOMASZA, PISZEMY WE WĄTKU DUŻYMI LITERAMI i stosować mi się tutaj! Dla Tomka! DUŻE LITERKI plisssss:D a jakbym nie przylazła, to przeklejajcie na następną stronę Tomek na pewno się ucieszy, prawda Tomaszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czcionka max 5-ka, bo 6-ka włazi na siebie Pozdrawiam wszystkich serdecznie i pogodnego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Powiększam cytat Dzwonił mąż ze szpitala ...................neurolog po badaniu stwierdziła ze stan Taty jest poważny.............rozważają jednak operację..................powiedziała że to stan zagrażający zyciu i trzeba mieć tego świadomość...............czas.....................czas wszytko pokaże ......... Paty będę się modlić za Twojego Tatę Czy to wszystkich Ojców tak Pan Bóg doświadcza, czy tylko ja mam takie wredne odczucie? Niech ktoś powie, że się mylę, bo&$@*$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts