ania klepka 21.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Przyłączam się do pozdrowień. Witam Tomka i Jego rodzinę. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Mazury dodadzą sił Tomkowi, płuca i oskrzela napełnią się świeżym powietrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Instrukcja pisania dużymi literami: 1/ klikamy Zaawansowana edycja 2/ wpisujemy tekst postu w oknie edycji 3/ zaznaczamy myszką tekst do powiększenia 4/ klikamy trójkąciki obok napisu Rozmiar (nad oknem edycji tekstu) i wybieramy 4 lub 5 5/ klikamy Zatwierdź odpowiedź na dole po prawej stronie Gotowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.04.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Tomeczku, zdrowiej nam!! http://www.mloda.ekrakow.pl/%21ola/z_laptopa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Albo jestem ślepa, albo tak głupia bo ja nie mam takich znaczków o jakich pisze Depsia, Tomeczku pomimo wszytsko Cię pozdrawiam tylko nie wiem czy nie czas się z tego Forum zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Aga, musisz mieć. Zanim znajdziesz zaawansowaną edycję, klikasz w odpowiedz i wtedy na pewno ją (tę zaawansowaną) zobaczysz, potem już tak jak pisze DPSia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 23.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja też chyba jestem niekumata , bo nie widzę żadnych okonek , ktorymi mogłabym powiększyć literki.Pozdrawiam jednak naszego Szacownego KOMTURA wraz z małżonką i życzę pomyślnej rehabilitacji w Komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja też chyba jestem niekumata czytata też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 23.04.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 OO! nareszcie dotarło do mnie, a już myslałam, że nic z tego nie będzie Wobec tego jeszcze raz dużymi literami pozdrawiam Komtura i życzę dużo zdrówka . Pozdrowienia rownież ślę od Asi ( bidula zapracowana bardzo, a jeszcze się wzięła za studiowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No miód na moje spuchnięte oczęta!!! Tomeczku! WITAJ Z POWROTEM I do pozdrowień przyłączam się i całuski też posyłam.I dobrego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Nie jestem taka tępa, poprostu u mnie coś się chyba blokuje bo dopiero teraz mam wszytskie możliwości, troszkę mi ulżyło, bo już myslałam że mi dziecko resztki rozumu wyssało;) Tomeczku całuski wielkie i wracaj do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A ja w zaawansowanej edycji przysięgam nie mam żadnych trójkącików, ze rozmiar itd.. (przepraszam Tomciu, że w Twoim wątku. Mam tu tylko ikony wiadomości (które się dodają na początku posta..wrrr...), potem, już poniżej w osobnej ramce: załączniki, subskrypcja, oceń temat. Wsio. Jak daję na zaawansowaną edycję to nawet tekstu pogrubić nie mogę. Cholera mnie weźmie z pisaniem na tym nowym FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 25.04.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Uściski i dobre fluidy przesyłam dla TOMKA .u mnie też nie zawsze się pokazują ikonki , więc to chyba nie całkiem nasza wina .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kurczę, to niedobrze, że tak słabo u Was z tym pisaniem na nowym FM. Dziewczynki, może trzeba przeglądarki inne ściągnąć z sieci? Ja w sumie 3 zainstalowałam, żeby sprawdzić, która najlepsza będzie. Mimo pewnych niedogodności i tak dla mnie najlepsza okazała się Opera 10.52 TUTAJ mozna ściągnąć i potem sobie na komputerku zainstalować. Śmiga i duże litery pokazuje. Tomeczku - mam nadzieję, że jakoś udaje Wam sie też przebrnąć przez trudności poruszania się po nowym forum i że coraz zdrowszy jesteś, kochany! Buziaki wielkie dla Was obojga ślę i myslę o Was cały czas. Zdrowiej i wracaj jak najszybciej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.04.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no tak ..... ja też nie widzę zaawansowanej edycji i działam z Mozilii .... ale fajnie Was widzieć droga ekipo sanatoryjno-szpitalna Buziaki dla wszystkich, szczególnie dla Ciebie Tomku (niech mie kto powiększy ten fragment w odpowiedzi plisssss ) Napisz Tomciu, czy ty już w Komturii czy jeszcze równie ukochanej Stolycy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Asia Malczewska napisała: Buziaki dla wszystkich, szczególnie dla Ciebie Tomku (niech mie kto powiększy ten fragment w odpowiedzi plisssss ) Napisz Tomciu, czy Ty już w Komturii czy jeszcze w równie ukochanej Stolycy ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.05.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Tomku, cieszę się, że wracasz do zdrowia. Mam nadzieję, że stopniowo powrócisz też do pisania dziennika, bo bardzo lubiłam do niego zaglądać! Wytrwałości w ćwiczeniach życzę i pozdrawiam! Sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Tomeczku pozdrawiam jak zawsze - mnie to forum nie lubi i nie mam nic w zaawansowanej edycji ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tomeczku pozdrawiam jak zawsze - mnie to forum nie lubi i nie mam nic w zaawansowanej edycji ;( Aga wejdź w swój profil http://forum.muratordom.pl/images/misc/navbit-home.png Panel użytkownika Zaawansowane ustawienia a potem niżej Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG i to właśnie zaznacz a potem już wszystko będziesz miała i do Tomka buźki będziesz słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 06.05.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 KOMTURZE KOCHANY, witamy na starych śmieciach. POZDRAWIAMY TEŻ DZIELNĄ MAJECZKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tomciu !!!! cieszę się , że u ciebie coraz lepiej i lepiej życze dużo cierpliwości i kolejnych sukcesów w rehabilitacji u mnie po staremu Ola , córcia moja (znasz ją przecież) pisze maturę szykujemy sie tez do imprezy Frosch pyta czy ma jedna flaszkę odłożyć żeby sie kiedyś z Tobą napić buziaki przesyłam Tobie i Majeczce !!!!! P.s. dzięki wam dziewczyny znowu sie czegoś nauczyłam na tym nowym głupim forum (jak się powiększa tekst) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts