Aga J.G 06.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Teraz gra i buczy:) Tomeczku kochany nareszcie moge pisać, dobrze że są tutaj porządni nauczyciele Dziękuje bardzo za lekcję Tomciu możesz wracac spokojnie, dziewczyny szybciutko Cię nauczą jak sie poruszać na tym nowym forumie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Aga wejdź w swój profil http://forum.muratordom.pl/images/misc/navbit-home.png Panel użytkownika Zaawansowane ustawienia a potem niżej Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG i to właśnie zaznacz a potem już wszystko będziesz miała i do Tomka buźki będziesz słać Gosiek, zrobiłam jak kazałas...zaraz się przekonamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tooo działa!!!:lol2::wiggle: TOMKU KOCHANY, ILE JA SIĘ TU U CIEBIE NAUCZĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 07.05.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Najpierw to ślę dobre fluidu w kierunku naszego KOMTURA , potem zaś piekne dzieki dla pani nauczycielki za dobrą lekcje obsługi tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 07.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dużo siły, zdrowia i samej dobrej pogody na Mazurach. Pozdrowienia z Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wielkie pozdro dla Wielkiego Komtura od małych ślonzoków :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ........ od małych ślonzoków :yes: musiołeś wygodać, że jo je mały Tomku, my z Bodziem czekomy na Cia z wielkim piwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dla Tomka zbliża sie rocznica wypadku ...... to było w maju..... chyba 13 ? Tomku -Kochany nasz Komturze Mazurski ......przesyłam Ci moc ciepłych myśli i dużo uśmiechów ....bywaj zdrów i odpoczywaj w swojej Komturii.....:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 10.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 TOMASZKU KOMTUROWY-------------DUŻO ZDROWIA I SIŁY ......................ODPOCZYWAJ W SWOJEJ KOMTURII...............TY NAPAWASZ MNIE NADZIEJĄ ŻE MOŻNA POKONAĆ CHOROBĘ.....................WŁAŚNIE MÓJ TATO PO WYLEWIE WIELKIMI KROKAMI ZMIERZA KU DOBREMU:yes::yes: ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 10.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witajcie Kochani,Od tygodnia Tomek jest w Komturii właściwie zdany na siebie i daje sobie radę!!!! tak strasznie chciał się sprawdzić więc zostawiłam Go no i pojechałam, w wielkim strachu, do W-wy ,do pracy. Wprawdzie codziennie ktoś sprawdzał co się tam dzieje, przynosił mu drewno do kominka ale palił już Tomek samodzielnie. Po czterech dniach przyjechał Jasio i zastał Tomka w dobrej kondycji i bardzo dumnego z siebie, zmobilizowanego jaknigdy od czasu wypadku. Tak, tak doskonale pamietacie, 13 maja minie rok od tragicznego dnia, który przewrócił nam życie do góry nogami. Jutro jadę do niego i przeczytamy Wasze posty, może uda mi się go namówić na ćwiczenie pisania. Na razie, myśleć i jednocześnie trafiać w klawisze to jeszcze za trudne i tak frustrujące, że ucieka od tego.Pozdrowienia i wielka wdzieczność za Wasze Wielkie Serca Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Jak to dobrze, że zanim poszłam spac zerknęłam tutaj. Tomku co tu duzo gadać, dumny jesteśmy, że Ciebie poznaliśmy! Wielkie buziaki do siostry i piątka od Stefka. Majka dla Ciebie tez wielkie buziaki, Dzielna Kobieto!!! Trzymajcie się zdrowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.05.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja wiedziałam, że Tomek jest już samodzielny Ale że do tego stopnia, by samemu w chałupie mieszkać i w piecu palić to ho ho TOMKU WIELKIE GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Tomeeeek!!!!!!!!!! Ale fajnie!!!!!!!!!!!! Jesteś wspaniały i cudny!!!!!!!!! Samodzielny i dzielny!!!!!!! I love you!!!!!!!! Majka - wybacz!!!!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 13.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 O Wielki KOMTURZE ! jesteś naprawdę Wielki, jestem pod wrażeniem:jawdrop:. Zyczę wytrwałości w zdobywaniu coraz więcej sprawności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Tomeczku - co u Ciebie? Jak sobie radzisz z tymi deszczami i burzami w Komturii? Mam nadzieję, że wszystko w porządku i że coraz bliżej dzień, kiedy się wreszcie znowu zobaczymy! Buziaki zostawiam dla Was i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia - dla wszystkich naszych kuracjuszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ale wieści! Aż się łza w oku kręci z radości!! Tomku kochany, Maju droga, cieszę się bardzo razem z Wami. Jesteście wielcy i baaaaardzo dzielni!:D Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 22.05.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Cisza jak w "Kościole". Pozdrowienia dla KOMTURA i KOMTUROWEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 25.05.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 no tak ... wszyscy poszli pomagać kachnie28, która zmaga się z powodzią Tomku, jak dobrze że mieszkasz tak wysoko na mapie - jeszcze tego by brakowało żeby do pasma różnych nieszczęść jakie cię spotkały doszła jeszcze wielka woda ... buziaki i uściski od całej Starej Stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tomeeeek! Majkaaaaa! Co u Was, Kochani? Jak Tomek się czuję? Skrobnijcie choc słów parę!!! Tomku - na pewno radzisz sobie już coraz lepiej, całe szczęście, że powódź na Twoją Komturię nie dotarła! Buziaki i skrobnij coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tomku STO LAT !!! Zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts