frosch 28.05.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tomuś !!!!! wszystkiego co najpiękniejsze i dużo zdrówka !!!!!! życzy Frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.05.2010 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tomeczku kochany, zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!!Żyj nam sto lat!!!!!!!!! http://butterlandnet.blox.pl/resource/bukiet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Tomek wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 TOMKU wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dzwoniłam do Naszego Tomka. Jest na Mazurach. Dziś jest z Nim także Majka. Przekazałam mu życzenia od Was wszystkich. Powiedział, że jest bardzo wzruszony i prosił podziękować i ukochać Was Wszystkich. Jeśli uda mu się złapać połączenie to coś napisze, bo dziś z Majką przyjechał też komputer. Głos miał mocny, radosny i taki Tomkowy jak zawsze. Wszystkim dziękuje za wsparcie i pamięć o Nim. To tyle Kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 TOMKU 100 lat w dobrym zdrowiu, z uśmiechem na ustach, radością i miłością w sercu, zawsze z bliskimi, często z przyjaciółmi, z wiarą w lepsze jutro i nadzieją na to, że wszystko co najlepsze jeszcze przed Tobą. Buziaki urodzinowe przesyła tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 28.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kochany Tomku urodzinowe buziole przesyłają an-budy z dziedzicem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Podobno życie zaczyna się po pięćdziesiątce (u mnie to już za 3 lata ), a po setce lub dwóch wygląda jeszcze lepiej , zatem - Szczęściarzu - życzę Ci kolejnych udanych pięćdziesiątek, w zdrowiu, które nie stroi żadnych fochów, wśród ludzi, dla których jesteś najważniejszy na świecie, w spokojnym, przyjaznym otoczeniu mazurskich ziem.. i rozpędzonej jak zawsze stolicy... A że taka kolejna pięćdziesiątka to dla Ciebie żadna nowość, pokazywałeś nam przez lata na Forum... Brakuje Cię tutaj teraz, ale to już niedługo, prawda? Zdrowiej w spokoju... i wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 TOMKU KOCHANY!!! Żyj sto lat i jeszcze dłużej!! Serdeczne urodzinowe buziaki przesyła Ania Wiśniewska z chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.05.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Podobno życie zaczyna się po pięćdziesiątce Na pewno, potwierdzam Tomku i ja dołączam Najlepsze Życzenia, abyś wrócił do nas jak najprędzej, a kiedyś zahaczył wreszcie o Kraków http://glupotkibigmauth.blox.pl/resource/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.05.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 TOMKU wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego Obiema rękami podpisuję się pod tymi życzeniami. Powodzenia Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Tomku spóźnione ale szczere życzonka!!! Jesteś najlepszym przykładem że organizm ludzki to cudowna maszyna zaskakująca nie raz medyków. Długo mnie tu nie było. Trzymam kciuki i cięszę się z niesamowitych postępów. Nam też przydadzą się kciuki- lekarze straszą niedrożnością przewodu pokarmowego u okruszka. Strasznie się boję ew. operacji. Sylwia z okruszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 sylvia trzymam kciuki za Was oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Tomeczku Kochany spóźnione ale bardzo szczere życzenia Niestety moja najmłodsza laska nie pozwala na częste bywanie na Forum. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 04.06.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kochani,Włączyłem komputer i kiedy wreszcie zaczął działać, jestem na granicy zasięgu, sygnał internetu jest czasami.Moją Chałupę zalała fala (przemiła fala) życzeń od Was, serdecznie dziękuję za wszystkie. Siedzę w Komturii i pomalutku wracam do zdrowia. Nawet kosiłem trawę ok. 20 metrów, kosiarką dostaną na urodziny. Pozdrawiam wszystkichTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tomku kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak miło Cię czytać!!!!!!!!!!! Jesteś wielki, wspaniały, cudowny:) Tęskniło nam się za Tobą strasznie:) Całujemy Cię nieprzyzwoicie i ściskamy z całych sił. A co tam;-) :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 04.06.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tomku! Znam Cię tylko z Forum, ale śledzę Twoje zmagania z chorobą. Cieszę się, że wszystko zmierza ku dobremu! Tak trzymać! Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.06.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jak to cudnie móc czytać Twoje własne słowa I kosisz trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kochani, Włączyłem komputer i kiedy wreszcie zaczął działać, jestem na granicy zasięgu, sygnał internetu jest czasami. Moją Chałupę zalała fala (przemiła fala) życzeń od Was, serdecznie dziękuję za wszystkie. Siedzę w Komturii i pomalutku wracam do zdrowia. Nawet kosiłem trawę ok. 20 metrów, kosiarką dostaną na urodziny. Pozdrawiam wszystkich Tomek Tomeczku kochany jak ja się cieszę na Twoje słowa. Jak miło wśród tylu różnych historii spotkać Ciebie piszącego własnoręcznie na Forum. Nareszcie jesteś, bo czekamy tu na Ciebie. I bardzo, bardzo spóźnione życzenia składam. Wszystkiego naj...naj...naj...Tomeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Na setnej stronie to się należało Mam nadzieję że juz niedługo bedziemy się spotykać w znanym nam lokalu;) Super, super. Tomeczku ja też Cię ściskam nie przyzwoicie Mam nadzieje że Majka wybaczy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts