malgosiak 15.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Poznalam Twojego Tatę kilka dni temu, byliśmy razem z mężem u Was, w Komturii na jajecznicy. Twoja wiadomość mnie zasmuciła, ale po tym jak zobaczyłam ile siły i woli zycia ma Twój Tata, jestem pewna, że wyjdzie z tego. Mam nadzieję, że operacja się udała, że w poniedziałek lekarze Go wybudzą i po rehabilitacji będzie dochodził d0o siebie w tak szybkim tempie jak pięcioletnie dziecko. Obiecałam Twojemu Tacie gdzy odjeźdźalismy, że się ujawnię na forum, przestanę tylko podczytywać, ale zaczne pisać. Więc piszę - Tomku, czym prędzej wracaj do sił, bo SĄSIADKA CZEKA Z PIEROGAMI Z JAGODAMI, Z GRĄ W WARCABY WNUKÓW I Z ZIMNĄ LEMONIADĄ W LETNIE UPALNE POPOŁUDNIE!!!!!!!! Myślę o Was, pomodlimy sie z dzieciakami, żeby wszystko było ok. Gabrysiu, napisałam Ci tez priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku przesyłam dobrą energię i mocno trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Słuchajcie mam pomysł....Wpis „meldujący” niech będzie jak walniecie Tomka aukcyjnym młotkiem. Co Wy na to??? Zabieramy się do konkretnej „roboty”? Żelciu, Ty jak zawsze jesteś kochana. Ja od wczoraj nie myślę o niczym innym...Wróciłam w nocy ze szkolenia i jak zwykle uzależniona wlazłam na forum i ...ta wiadomość zwaliła mnie z nóg. Jeśli, to tylko może pomóc Tomkowi, to wszystko co będę dzisiaj robić będzie z myślą o nim. Tomku na zlocie chciałam walczyć jak lwica o Twoje winko-wiesz-nasze ulubione-obiecałeś-pamiętaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 15.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 trzymam kciuki z całych sił! dziś jadę do Olsztyna - będę myślała o Tomku, MUSI BYĆ DOBRZE - nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 no siedze i rycze ... kuźwa, se nie radze z tym Gabrysia - a opieke ma dobrą? może ktoś z forumowiczów w Olsztynie mógłby cos w tyej kwestii pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Komturową. Prosi wszystkich o modlitwę za naszego Tomka, prosi o jak najwięcej dobrych myśli i wsparcia duchowego dla Niego. Wydrukowała Mu ten wątek, wzięła do szpitala i czyta Mu, że jesteśmy z nimi. Będzie z Nim cały dzień oczywiście. Wiadomości w tym czasie nie odbiera, bo na OIOM-ie nie wolno miec żadnych elektronicznych urządzeń. Pierwsza operacja wczoraj miała na celu odbarczenie mózgoczaszki, bo krwawienie było spore. Druga operacja - w sumie powtarzająca, bo cisnienie śródczaszkowe dalej rosło... Dzisiaj kończą kłaść płytki i fugowac w mojej kuchni. Całą tę radość oddaję - niech jak najszybciej do Tomka leci, niech Go wspomaga w powrocie do zdrowia. Tomku, kochamy Cię, czekamy na Ciebie. Wieczorem znowu zadzwonię. Tomek leży w klinice olsztyńskiej Akademii Medycznej. Jak ktos będzie w pobliżu - niech myśli o Nim dużo i mocno. Na pewno będzie to czuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jeśli, to tylko może pomóc Tomkowi, to wszystko co będę dzisiaj robić będzie z myślą o nim. joola wszystko to co przynosi radosc a szczegolnie to co robimy dla innych p.s. zapomnialas dodac http://forum.muratordom.pl/zdjecia/spotkanie_forumowiczow_2008/mini/_MG_5821.jpg jakby ktos nie wiedzial, to mlotek Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 15.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek, Majka, myślami cały czas jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 to się porobiło... pozdrowienia Tomaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiak 15.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzięki za wieści. Przepraszam, że na tym wątku, ale myslę, że Tomek nie będzie miał nic przeciwko - przedstawiam się. Jestem Małgosia, żona Maćka sąsiadka Tomka. Do Olsztyna za daleko, ale myślami jestem z całą jego rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 aż łzy do oczu się cisną Trzymaj się Tomku!!! Czekamy tutaj na Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek, całe moje ulubione siedzenie przy komputerze dedykuję Tobie i ślę wtedy same pozytywne myśli. TY dasz radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku nie rób nam takich numerów , masz nasze wsparcie i czekamy na Ciebie i dalsze Twoje mądre słowa . Gabrysia życie jest takie że miło zaskakuje - więc będzie dobrze i czekamy razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 łzy kapią mi na klawiturę Tomeczku wysyłam dobre myśli, trzymaj się i wracaj szybko do nas. Majka Tobie też teraz potrzebna jest siła i wiara, będzie dobrze inaczej być nie może. Pozdrawiam Was gorąroco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witaj Tomku Z pewnością i te słowa dotrą do Ciebie.. Dziewięć tygodni temu, to samo co Tobie, wydarzyło się córce mojej koleżanki - dziewczynie w wieku 18 lat. Dlatego wiem co czujesz, co przeżywa Twoja rodzina...Dlatego też wiem, że wszystko będzie dobrze Łączę się w modlitwie z pozostałymi Forumowiczami Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 15.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Łzy się same cisną... jestem z Wami i mam nadzieję, że dobrze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 http://forum.muratordom.pl/pomoc-dla-tomka1950,t159749.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 smutna wiadomość...jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 smutna wiadomość... jestem z Wami Tola również ....... przekazałem szefowej tę smutną wiadomość, pewnie sama tu zajrzy, chociaż jak powiedziała raczej dopiero wieczorem Tomku, Tola jest myślami przy Tobie Bodzio tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I ja przesyłam moc dobrych myśli i moją modliwę do Ciebie Tomku Trzymam za Ciebie moooocno kciuki wracaj szybciutko do zdrowia !!! Dedykuję Tobie Tomaszku mój dzisiejszy spacer z psicą po łące pełnej stokrotek i trzema pasącymi się krowami. W oddali z lasu kukała kukułka. Jest dzisiaj cieplo świeci piękne słońce a rześki wiatr wieje w uszy . I mój uśmiech leci do Ciebie mimo ze łzy jakoś same się cisną głupie do oczu. A jak się już wyśpisz czekamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts