Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Poznalam Twojego Tatę kilka dni temu, byliśmy razem z mężem u Was, w Komturii na jajecznicy.

Twoja wiadomość mnie zasmuciła, ale po tym jak zobaczyłam ile siły i woli zycia ma Twój Tata, jestem pewna, że wyjdzie z tego. Mam nadzieję, że operacja się udała, że w poniedziałek lekarze Go wybudzą i po rehabilitacji będzie dochodził d0o siebie w tak szybkim tempie jak pięcioletnie dziecko.

Obiecałam Twojemu Tacie gdzy odjeźdźalismy, że się ujawnię na forum, przestanę tylko podczytywać, ale zaczne pisać. Więc piszę - Tomku, czym prędzej wracaj do sił, bo SĄSIADKA CZEKA Z PIEROGAMI Z JAGODAMI, Z GRĄ W WARCABY WNUKÓW I Z ZIMNĄ LEMONIADĄ W LETNIE UPALNE POPOŁUDNIE!!!!!!!! :lol:

Myślę o Was, pomodlimy sie z dzieciakami, żeby wszystko było ok.

Gabrysiu, napisałam Ci tez priva.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie mam pomysł....Wpis „meldujący” niech będzie jak walniecie Tomka aukcyjnym młotkiem.

Co Wy na to??? Zabieramy się do konkretnej „roboty”?

Żelciu, Ty jak zawsze jesteś kochana. Ja od wczoraj nie myślę o niczym innym...Wróciłam w nocy ze szkolenia i jak zwykle uzależniona wlazłam na forum i ...ta wiadomość zwaliła mnie z nóg. Jeśli, to tylko może pomóc Tomkowi, to wszystko co będę dzisiaj robić będzie z myślą o nim.

Tomku na zlocie chciałam walczyć jak lwica o Twoje winko-wiesz-nasze ulubione-obiecałeś-pamiętaj!

Rozmawiałam dzisiaj z Komturową. Prosi wszystkich o modlitwę za naszego Tomka, prosi o jak najwięcej dobrych myśli i wsparcia duchowego dla Niego. Wydrukowała Mu ten wątek, wzięła do szpitala i czyta Mu, że jesteśmy z nimi. Będzie z Nim cały dzień oczywiście.

Wiadomości w tym czasie nie odbiera, bo na OIOM-ie nie wolno miec żadnych elektronicznych urządzeń.

Pierwsza operacja wczoraj miała na celu odbarczenie mózgoczaszki, bo krwawienie było spore.

Druga operacja - w sumie powtarzająca, bo cisnienie śródczaszkowe dalej rosło... :(

Dzisiaj kończą kłaść płytki i fugowac w mojej kuchni.

Całą tę radość oddaję - niech jak najszybciej do Tomka leci, niech Go wspomaga w powrocie do zdrowia.

Tomku, kochamy Cię, czekamy na Ciebie.

Wieczorem znowu zadzwonię.

Tomek leży w klinice olsztyńskiej Akademii Medycznej. Jak ktos będzie w pobliżu - niech myśli o Nim dużo i mocno. Na pewno będzie to czuł.

Jeśli, to tylko może pomóc Tomkowi, to wszystko co będę dzisiaj robić będzie z myślą o nim.

joola wszystko to co przynosi radosc a szczegolnie to co robimy dla innych :wink:

p.s. zapomnialas dodac

http://forum.muratordom.pl/zdjecia/spotkanie_forumowiczow_2008/mini/_MG_5821.jpg

jakby ktos nie wiedzial, to mlotek Tomka

Witaj Tomku :D

Z pewnością i te słowa dotrą do Ciebie..

Dziewięć tygodni temu, to samo co Tobie, wydarzyło się córce mojej koleżanki - dziewczynie w wieku 18 lat. Dlatego wiem co czujesz, co przeżywa Twoja rodzina...Dlatego też wiem, że wszystko będzie dobrze :D

Łączę się w modlitwie z pozostałymi Forumowiczami Muratora

I ja przesyłam moc dobrych myśli i moją modliwę do Ciebie Tomku

Trzymam za Ciebie moooocno kciuki wracaj szybciutko do zdrowia !!!

Dedykuję Tobie Tomaszku mój dzisiejszy spacer z psicą po łące pełnej stokrotek i trzema pasącymi się krowami. W oddali z lasu kukała kukułka.

Jest dzisiaj cieplo świeci piękne słońce a rześki wiatr wieje w uszy :D .

I mój uśmiech leci do Ciebie mimo ze łzy jakoś same się cisną głupie do oczu.

A jak się już wyśpisz czekamy na forum.