JAM 19.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Anesko, ja tam mogę kankana, zorbę i obertasa oby tylko pomogło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku no ja rozumiem duszno, parno niż jak diabli to i spać się chce... ale ja grzecznie proszę oczęta otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 z najnowszysch informacji: Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.05.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zaglądam w oczekliwaniu co chwila .. aneska - dzięki za informacje ! Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ależ to będzie impreza jak Tomek do nas wróci:) Forum chyba na cały dzień zamilknie... Co niektórzy ino mineralną będą mogli wznieść toast ( ), ale Tociu drogi, to będzie najfantastyczniejszy toast w życiu. Dawaj sygnał, że już możemy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 z najnowszysch informacji: Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie. Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą. Anesko dziękuje za dobre wiadomości od Tomka, wygląda na to że powoli, ale konsekwentnie idzie do przodu jego leczenie, poczekamy wszyscy ile będzie trzeba, najważniejsze aby efekt był takiego wszyscy oczekują pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Zaglądam w oczekliwaniu co chwila .. aneska - dzięki za informacje ! Oby tak dalej ! I ja podobnie , no ale widac wiesci coraz lepsze , nie ma co szybko wstawac , bo sie w glowie moze zakrecic , bo takiej dlugiej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ależ to będzie impreza jak Tomek do nas wróci:) Forum chyba na cały dzień zamilknie... Co niektórzy ino mineralną będą mogli wznieść toast ( ), ale Tociu drogi, to będzie najfantastyczniejszy toast w życiu. Dawaj sygnał, że już możemy!! Ja tam mogę i cały rok tylko mineralną, jeśli to tylko mogło by Tomkowi pomóc pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ależ to będzie impreza jak Tomek do nas wróci:) Forum chyba na cały dzień zamilknie... Co niektórzy ino mineralną będą mogli wznieść toast ( ), ale Tociu drogi, to będzie najfantastyczniejszy toast w życiu. Dawaj sygnał, że już możemy!! Ja tam mogę i cały rok tylko mineralną, jeśli to tylko mogło by Tomkowi pomóc pozdrawiam m. no, Ty to masz przećwiczone nawet pamiętam jak Tomek próbował Ciebie nawrócić, że ...... wodę to tylko zwierzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 bardzo dobre wieści ... Tomeczku - juz czas - możesz wolniutko wstawać , byle systematycznie i skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 z najnowszysch informacji: Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie. Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą. Anesko dziękuje za dobre wiadomości od Tomka, wygląda na to że powoli, ale konsekwentnie idzie do przodu jego leczenie, poczekamy wszyscy ile będzie trzeba, najważniejsze aby efekt był takiego wszyscy oczekują pozdrawiam m. ...jak mówiła Majka, lekarze nie są aż tak optymistycznie nastawienii, jakby nie chcieli rozbudzać nadzieji... nie jestem lekarzem... nie znam się na tym... ale ta nadzieja jest tak ważna... ...może wieczorem będą nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A może zabrać Tomkowi kompocik? Czy co tam innego co go tak w tym śnie cieszy i zniewala? Będzie musiał poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tooooomeeeeek! Ja wiedziałam, że będziesz wyłaził z tego!!!! Lekarze zawsze jakos gadają tak, żeby nie rozbudzać nadziei. A ja mówiłam tez Majeczce - u nas w rodzinie, starszy pan, warzywkiem miał być. Chodzi, rozumie wszystko, uczy się mówić, jest samodzielny. A sporo starszy od Tomka. No to Tomek to biegał niedługo będzie. Tomuś, ja już nawet na ten drugi koniec Polski do Ciebie sie wybiorę na wizytę, ale budź się, serduszko nasze, budź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 rusza się i ziewa to super, czekam na dalsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 19.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Mój Ojciec po zatruciu tlenkiem węgla był w śpiączce przez kilka dni, a jak go wybudzili, przez dwa tygodnie był trochę otępiały, ale po kilku następnych zupełnie wrócił do zdrowia. Tomkowi pójdzie szybciej, skoro takie ma tutaj wsparcie! Pozdrawiam i bez przerwy ślę dobre fluidy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 19.05.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dopiero teraz mogłam wejść na FM, bo właśnie wróciłam z pielgrzymki do Loretto (gdzieś koło Wyszkowa), gdzie w ramach białego tygodnia udała sie klasa mojego synka. Wszystkie dzieci modliły się za Jurkowego dziadka, a ja wrzuciłam karteczki do dwóch specjalnych puszek na prośby. Mama mi mówiła przez telefon, że ma wrażenie, że Tomek reaguje trochę na to, co się do niego mówi czy czyta. Czekamy i czekamy dalej.Kochani dziękuję najmocniej jak potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no to czekamy na wieści, oczywiście optymistyczne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 (...) miałam Majeczkę i Jaśka ( ale ładny Chłopak no , no ) u siebie na śniadaniu ...wiozą ode mnie koszyczek nie tylko z ciastem (...) ...twoja kaczka to podobno cuuuudo (kiedyś o przepis poproszę) z najnowszysch informacji: Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie. Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą. ...tak więc chyba przydałby się ten kankan co by bodźce zwiększyć maksymalnie. gorzej jak im tam na OIOMIe wszyscy chorzy powstawają i figury zaczną raobić Noooooooo ja też bym ziewała jak by mnie tak kazali spać dłuuugo :) BUDŹ SIĘ TOMASZKU POWOLUTKU, bo chyba nikt nie lubi być z wyrka zrywany..BUziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 taaaak, gwałtowne przebudzenie bywa niezdrowe. Zatem budź się w swoim tempie, my czekamy... Czekamy... Czekamy...Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... w skata pogramy http://www.labedy.pl/skat/granovery/pik_as.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts