Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z najnowszysch informacji:

Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie.

Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą.

Anesko dziękuje za dobre wiadomości od Tomka, wygląda na to że powoli, ale konsekwentnie idzie do przodu jego leczenie, poczekamy wszyscy ile będzie trzeba, najważniejsze aby efekt był takiego wszyscy oczekują

pozdrawiam

m.

Ależ to będzie impreza jak Tomek do nas wróci:)

Forum chyba na cały dzień zamilknie... :lol:

Co niektórzy ino mineralną będą mogli wznieść toast ( :cry: ), ale Tociu drogi, to będzie najfantastyczniejszy toast w życiu.

Dawaj sygnał, że już możemy!! :lol: :lol:

Ja tam mogę i cały rok tylko mineralną, jeśli to tylko mogło by Tomkowi pomóc

pozdrawiam

m.

Ależ to będzie impreza jak Tomek do nas wróci:)

Forum chyba na cały dzień zamilknie... :lol:

Co niektórzy ino mineralną będą mogli wznieść toast ( :cry: ), ale Tociu drogi, to będzie najfantastyczniejszy toast w życiu.

Dawaj sygnał, że już możemy!! :lol: :lol:

Ja tam mogę i cały rok tylko mineralną, jeśli to tylko mogło by Tomkowi pomóc

pozdrawiam

m.

no, Ty to masz przećwiczone :lol: nawet pamiętam jak Tomek próbował Ciebie nawrócić, że ...... wodę to tylko zwierzęta :wink:

Tomek przejewia oznaki budzenia się. Ziewa, porusza się nieznacznie... jakby się budził, ale w zwolnionym tempie.

Teraz został zabrany na tomograf, więc pewnie późnym popołudniem lub pod wieczór będą jakieś konkretne wieści. Niedomagania związane z płucami i sercem są pod kontrolą.

Anesko dziękuje za dobre wiadomości od Tomka, wygląda na to że powoli, ale konsekwentnie idzie do przodu jego leczenie, poczekamy wszyscy ile będzie trzeba, najważniejsze aby efekt był takiego wszyscy oczekują

pozdrawiam

m.

...jak mówiła Majka, lekarze nie są aż tak optymistycznie nastawienii, jakby nie chcieli rozbudzać nadzieji... nie jestem lekarzem... nie znam się na tym... ale ta nadzieja jest tak ważna...

...może wieczorem będą nowe wieści

Tooooomeeeeek! :D :D :D :D :D :D

Ja wiedziałam, że będziesz wyłaził z tego!!!! :D :D :D :D :D

Lekarze zawsze jakos gadają tak, żeby nie rozbudzać nadziei. :evil: :o

A ja mówiłam tez Majeczce - u nas w rodzinie, starszy pan, warzywkiem miał być.

Chodzi, rozumie wszystko, uczy się mówić, jest samodzielny. :D :D :D

A sporo starszy od Tomka. :wink:

No to Tomek to biegał niedługo będzie. :D :D :D :D

Tomuś, ja już nawet na ten drugi koniec Polski do Ciebie sie wybiorę na wizytę, ale budź się, serduszko nasze, budź!!! :D :D :D

Mój Ojciec po zatruciu tlenkiem węgla był w śpiączce przez kilka dni, a jak go wybudzili, przez dwa tygodnie był trochę otępiały, ale po kilku następnych zupełnie wrócił do zdrowia. Tomkowi pójdzie szybciej, skoro takie ma tutaj wsparcie!

Pozdrawiam i bez przerwy ślę dobre fluidy... :D

Dopiero teraz mogłam wejść na FM, bo właśnie wróciłam z pielgrzymki do Loretto (gdzieś koło Wyszkowa), gdzie w ramach białego tygodnia udała sie klasa mojego synka. Wszystkie dzieci modliły się za Jurkowego dziadka, a ja wrzuciłam karteczki do dwóch specjalnych puszek na prośby.

Mama mi mówiła przez telefon, że ma wrażenie, że Tomek reaguje trochę na to, co się do niego mówi czy czyta.

Czekamy i czekamy dalej.

Kochani dziękuję najmocniej jak potrafię.

(...)

miałam Majeczkę i Jaśka ( ale ładny Chłopak no , no :) ) u siebie na śniadaniu :D ...wiozą ode mnie koszyczek nie tylko z ciastem (...)

...twoja kaczka to podobno cuuuudo (kiedyś o przepis poproszę)

...tak więc chyba przydałby się ten kankan co by bodźce zwiększyć maksymalnie. gorzej jak im tam na OIOMIe wszyscy chorzy powstawają i figury zaczną raobić :roll:

Noooooooo ja też bym ziewała jak by mnie tak kazali spać dłuuugo :):)

BUDŹ SIĘ TOMASZKU POWOLUTKU, bo chyba nikt nie lubi być z wyrka zrywany..BUziaki :)