Afrodyta 04.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Na setnej stronie to się należało U mnie jest 150-ta strona...ale też ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 U mnie równa 100:) ale 150 to też okrągło.A jeśli okrągło TOOOO LLLLUUUUU się należy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Nie jestem na bieżąco, ale jeśli...to lllluuuu się należy za Tomka własnoręczne pierwsze słowa na Forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Super, super. Tomeczku ja też Cię ściskam nie przyzwoicie Mam nadzieje że Majka wybaczy:cool: Chciałam jednakowoż zaznaczyć, że ja pierwsza zaklepałam sobie nieprzyzwoite uściski;) I to nie tylko tu dzisiaj. W kwestii powyższej Ziaba list stosowny Tomkowi była zawiozła:yes: A luuuuuuuuuu... jejku...jak długo tego już nie robiłam.. Tomek, wracaj, z wprawy wyszłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 TOMKU Pamiętasz, LLLLUUUUUUUU takie największe, w naszej forumowej Kawiarni Klubowej robił zwykle MAKSIU, ale Twoje LLLLUUUUU było zawsze poparte wybornymi trunkami. Jako szefowa KK zobowiązuję Cię do rychłego stawienia się w naszym przybytku, czeka tam na Ciebie Twój ulubiony Specjalny Tyski Żubr !!! Do zobaczenia w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No to LLLLUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.06.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witaj Tomku!! :yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek01 05.06.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Aaaaaale plama !!! A ja w Komturii byłem, piwo z Komturami piłem, a nic nie wiedziałem, więc i życzeń nie złożylem. Niniejszym nadrabiam:Tomku, Komturze, Sąsiedzie Mazurski. Wracaj do dawnej formy w takim tempie jak to ma miejsce ostatnio, a już wkrótce będzie bardzo dobrze, albo nawet jeszcze lepiej. Świeże informacje z Komturii: Tomek jest w tym co robi coraz szybszy i coraz bystrzejszy. Widać, że głowę ma pełną, a wąskie gardło to znalezienie tego właściwego słowa. Poza tym robi herbatę, żartuje, wie że Stara Mazurska Szkoła jest przy skrzyżowaniu, i wie że powrót z długiego weekendu będzie utrudniony, bo będzie duży ruch na drogach. I dzielnie wchodzi i schodzi po nieznajomych schodach na piętro i do piwnicy. I uczy się obsługiwać nowy telefon (Emporia - ale gadżet !!! kiedyś sobie sam taki kupię ). I ... wiele innych rzeczy. Tak trzymaj, Komturze, tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Tomeczku - radość moja nie zna granic, kiedy czytam takie wieści, że coraz szybciej wracasz do zdrowia!!! W nosie z czekaniem w kolejce, ja Ciebie ściskam i całuję już teraz!!! Buziaki wielkie dla Was obojga!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.06.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Tomaszku ulubiony !! Uziabki Ci ślę w brodę :yes:i życzę, abyś jak najszybciej porzucił zajęcie koszenia w imię wyższej racji - a mianowicie robót bardziej praktycznych : nastawienie płynu który zacieśnia więzy, podnosi urodę ,rozwiązuje język i przecina opory:cool:, boś z tego sławny że ło ho ho a że wiara forumowa wyposzczona i podsuszona przez ten czas kiedy wziąłeś sobie wolne, to i zapotrzebowanie jest wielgachne. A na okoliczność urodzinową, życzę aby grono Twoich wielbicielek skrycie sie w Tobie podkochujących mnożyło się w nieskończoność, bo mając taki fanclub , wszystko wypada i wszystko się należy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Tomeczku wracaj do nas jak najszybciej.Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.06.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ale cisza Tomek pewnie kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No pewnie kosi, u nich na pewno jeszcze trawa bujnie rosnie. U nas już przestała, za sucho ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Tomku - baaaaardzo ciepłe i mocne uściski ode mnie i Romka1950!!! Myślę dużo o Tobie a te myśli na pewno nie marnują się we wrzechświecie ...ja nie wiem jak teraz powiększyć czcionkę... Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.06.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja się nie rozumiem na tym nowym edytorze... skąd mi ta durna smutna gęba wyskoczyła w tytule - miała być na końcu zdania... szlag. Co to komu przeszkadzało tak jak było....I nie wiem jak ją usunąć.Wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Gagatko - wchodzisz w zaawansowaną edycję, emotki wybierasz tylko te z prawej strony, bo one pojawią się tam, gdzie Ty chcesz. A tekst zaznaczasz myszką i nad tekstem masz w zaawansowanej edycji opcję Rozmiar tekstu - wybierz 4 lub 5, bo na większym tekst włazi na siebie. Gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.06.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dzięki Wiedźmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Złosliwa baba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Ty wiesz dobrze, że to komplement dużego kalibru (jaaa? złośliwa????? w życiu!) Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts