malgos2 01.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Moze jednak mozna by pogadac z jakims innym prawnikiem jednak... To, ze tamten nie dal rady jeszcze o niczym nie swiadczy. Tak glosno mysle, bo kasy nigdy za wiele w takich sytuacjach, a ubezpieczalnie w koncu od tego sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Majeczko, no płakać się chce, że tak się to wszystko wrednie zagmatwało ale nie poddawaj się, bo jak ty się poddasz to ... podziwiam cię już od wielu miesięcy i nie mogę wyjść ze zdumienia, że tak sobie dajesz radę, na przekór takim sytuacjom jak te właśnie. Buziak duży - dla Ciebie i dla Tomka oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) w razie rozprawy biegłego powołuje sąd. Może uważać inaczej. Można też powołać na świadków tych, którzy rozmawiali z Tomkiem po wypadku (ktoś tu się przyznawał) i według nich Tomek mówił niewyraźnie, nieskładnie. Szpital się boi, bo nie wezwał neurologa. Cokolwiek by pisali, tylko konsultacja neurologiczna pozwoliłaby Tomka wypuścić. Gdyby mieli tą konsultację, mogliby twierdzić, że w chwili przyjęcia nie miał objawów a wszystko stało się potem (stres itd). Objawy mogą tu narastać wolno, ale neurolog by wykrył te podkliniczne. Jeżeli był u neurologa i nie ma po tym śladu w papierach, to nie ma też opinii, że nie było objawów neurologicznych, Ja bym spróbowała w sądzie, choć wiem, że to droga przez mękę... pozdrawiam Edytowane 2 Lutego 2011 przez EZS ech, bo napisałam mało zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.02.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witaj Majko! Czy rozmawiałaś z firmą od odszkodowań z nr który podałam do Wrocławia. Ta firma zajmuje się trudnymi odszkodowaniami.Proszę odpowiedz. Pozdrawiam Danuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 02.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ech...napisałam długi post, ale go skasowałam. Co tu będę gadać. Wiem z doświadczenia, że to są sprawy zajebiście trudne. Oddychanie oparami absurdu może człowieka wykończyć. Nie ma zresztą co pisać, bo jak jest każdy wie. Jeśli mogę coś od siebie powiedzieć, to nie dajcie się wciągnąć w to lekarskie science fiction. Nie załamujcie się. Pamiętajcie o tym, co najważniejsze, co jeszcze da się odratować, co jeszcze może być. Dacie radę! Trzymam mocno za Was kciuki i wysyłam pokłady dobrej energii!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 włos jeży się na głowie gdy to czytam, każdy broni własnego tyłka a człowiek się nie liczy. Wierzę jednak mocno nie dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 13.02.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 „Jestem ogromnie wzruszony Waszymi wpisami. Na” -razie doszedłem do strony 30, jeszcze prawie 300 przede mną. W cudzysłowie zdanie napisane własnoręcznie przez Komtura, dokończone przez Jasia.Uwierzcie drodzy forumowicze pisanie na komputerze nie jest prostą czynnością...Tata samodzielnie czyta Forum, ambitnie od pierwszego postu, bez skrótów i uczciwie. Dopiero teraz jest w stanie zapamiętać co przeczytał, poprzednich „sesji z lektorem” nie pamięta ale teraz kojarzy co przeczytał tydzień temu. Naprawdę jest wzruszony Waszymi ciepłymi słowami i z wielkim zainteresowaniem czyta co działo się „ostatnimi czasy”.Co prawda ja wracam do Warszawy ale zostawiam Tacie komputer a Forum ustawiłem jako „startową” PozdrawiająTomek1950 & Johnzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Heeeeej Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witajcie, witajcie dzięki Johnzee za kolejne wieści, a teraz to już bezpośrednio: TOMKU witaj z powrotem w sieci. Wiosna za pasem. Dziś pięknie słońce świeci i nową nadzieję niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 13.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ale super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) TOMEEEEEK! KOCHAMY CIĘ!!! Edytowane 13 Lutego 2011 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Tomku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Upsss! Jak sobie przypomnę, co my tam mogliśmy wypisywać w okolicach strony 30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.02.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Tomku - serdeczne pozdrowienia Ci przesyłam ! ZDRÓWKA duuuuużo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 21.02.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witajcie! Sto lat mnie nie było na forum, wpadłam w odwiedziny, a tu znowu kiepskie wieści, echh...Maju - Tomku, oby zdrówko Wam dopisywało, wszystkiego dobrego, myślami jestem z Wami (nawet jak nie bywałam na forum często myślałam co tam u Komtura). pozdrawiam Was cieplutko! janinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Nie kasujecie konta chyba po niedzieli? Nie będę licytować, mam złe doświadczenia / raczej nieporozumienia i wolę w poniedziałek po pensji przelać grosza na turnus Tomka. Pozdrawiam serdecznie Przyjaciół z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 04.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Tomku bardzo nam Ciebie brakuje na Forum szkolnym, wracaj do nas.Może tu warto spóbowac w sprawie odszkodowania.Pozdrawiam, koleżanka ze Struga. http://pasazfin.wp.pl/drb/odszkodowania.html?ticaid=1be2c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 05.03.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Strasznie dawno nie było mnie na forum a tu tyle wieści. I lepszych i gorszych.Pozdrawiamy gorąco Majeczkę i dzielnego Tomka i życzymy jak najszybszego powtrotu do formy. I prosimy pogłaskać Dinara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 05.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Tomku bardzo nam Ciebie brakuje na Forum szkolnym,................. Nie pozostaje mi nic innego tylko dołączyć sie do głosu jagody 51. Tomku Forum na Naszej Klasie bez Ciebie, to już nie to samo Forum, w r a c a j!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts