Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drogi Kapitanie, ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i myślę, że będziemy razem świętować jak wrócisz w kwietniu. (by Tomek1950)

Kochani, u mnie wszystko dobrze przypilnowałem Jasia i dobrze załatał dach, na razie lepiej mi idzie pisanie "ręczne", chociaż nie wyobrażacie sobie jaka to ciężka praca ale majka się cieszy, że powraca mi dawny charakter pisma. Bardzo bym chciał żeby wszyscy moi przyjaciele odwiedzili mnie w Komturii. (by Tomek ale rękami Jaśka)

Zapraszamy wszystkich serdecznie na wielki zjazd Przyjaciół u nas w majowy długi weekend albo/i 28 maja na urodziny Tomka.

Od ostatniego zjazdu Komturia powiększyła nieco swoją pojemność, więc wszyscy chętni na pewno się zmieszczą. (by Majka)

Pozdrawiamy

Majka, Tomek, Jasiek

• 2 weeks później...

Witam :)

Jaki pozytywny wątek stworzyliście :) Tyle dobra i serdecznosci tutaj widze :)

Trafiłam na ten temat przez przypadek przeglądając forum i nie znałam Cię Tomku ale musisz być super Gościem skoro Cię tak wszyscy wspierają :)

Wracaj do zdrowia bo widać, że jesteś baaaaaardzo potrzebny !!!!

Pozdrawiam

Sylwia :)

Tomku, dostałam kartkę świąteczną. Bardzo, bardzo dziękuję i bardzo, bardzo się się cieszę, bo wiem, jak trudne było napisanie tych życzeń.

No i mam własnoręczne, odręczne życzenia KOMTURA :)

Pozdrawiam serdecznie.

Ewa z Łodzi

Tomeeeeeek!

Mam i ja kartkę własnoręcznie od Ciebie napisaną - kurczę, jak ja się wzruszyłam!

DZIĘKUJĘ!!! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

To cudownie, że tyle wysiłku chciałes włożyć w napisanie tej karteczki - na pewno będzie moją Bardzo Ważną Pamiątką!!!

Majka - dziękuję i Tobie, Kochana, wiem, że maczałas w tym palce, jeśli nie całe dłonie!

Buziaki i wszystkiego dobrego na święta!!! :lol:

Tomku, Majko

Wczoraj byłam:

- zaskoczona, bo zupełnie nie spodziewałam się kartki od Was

- wzruszona, bo domyślam się, że wcale niełatwo było własnoręcznie napisać życzenia ( i to pewnie do wielu osób)

- szczęśliwa .... tak po prostu

Dziekuję za to.

I dziękuję jeszcze za jedno ..... przy okazji po raz kolejny potwierdziło się , że dzieci są bacznymi obserwatorami

Moje dziecię zapytało mie od kogo dostałam tę kartkę. Odpowiedziałam , że kiedyś uczestniczyłam w takiej akcji charytatywnej "na Muratorze".

Po chwili usłyszałam: "Aaa, to ten Pan, który potrzebował pomocy!" .......... a ja nikogo z domowników nie informowałam o Akcji dla Komtura.

Pozdrawiam Was Bardzo serdecznie, życzę zdrowia, sił i wytrwałości. I mocno wierzę, że będzie dobrze :)

Wesołych Świąt :)

Edytowane przez betina71

Tomku, i my dziękujemy za kartkę. Bardzo, bardzo dziękujemy! Dawno żadna kartka świąteczna nie sprawiła mi tyle radości! Tomku, jesteś prawdziwym czarodziejem!

Na razie karteczka stoi "na wystawce", a po Świętach znajdzie swoje miejsce w Skrzyni Skarbów.

Życzymy Wam radosnych, spokojnych i wiosennych Świąt, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!