andrzejka 19.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Co tam u naszego Komtura Sni jeszcze Przyszłam zobaczyć co nowego. Czekamy , czekamy niecierpliwie i za przebudzenie kciuki trzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... w skata pogramy http://www.labedy.pl/skat/granovery/pik_as.jpg nauczysz kilku próbowało, a ja taka niekumata jestem Tomku, czekamy....my mamy czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... w skata pogramy http://www.labedy.pl/skat/granovery/pik_as.jpg nauczysz kilku próbowało, a ja taka niekumata jestem Tomku, czekamy....my mamy czas..... jasne Tomek też trochę umie ....... wie, że najważniejsze są ...... dupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku jestem, mysle, sle pozytywna energie, modle sie o Twoje zdrowie. Zdrowiej szybko.Piatka od Stefka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 19.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I ja czekam zaglądając tu co chwila i trzymając kciuki za dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... w skata pogramy http://www.labedy.pl/skat/granovery/pik_as.jpg nauczysz kilku próbowało, a ja taka niekumata jestem Tomku, czekamy....my mamy czas..... jasne Tomek też trochę umie ....... wie, że najważniejsze są ...... dupki A można rozszerzyć asortyment gier? Żeby się lepiej czekało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 19.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dołączam się do pozytywnych myśli. Mocno trzymam kciuki i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 19.05.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I co? Wiadomo coś? Bo tak zaglądam tu co jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Posiedzimy sobie, pogadamy i poczekamy... Nam się nie spieszy... w skata pogramy http://www.labedy.pl/skat/granovery/pik_as.jpg nauczysz kilku próbowało, a ja taka niekumata jestem Tomku, czekamy....my mamy czas..... jasne Tomek też trochę umie ....... wie, że najważniejsze są ...... dupki no to trzymam za słowo kup z trzy tony cierpliwości i może się uda. U nas tez karciane pany to "dupki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) ... jak nie - ziaba na rurze ma zatańczyć /też bym chciała to zobaczyć / ... Gooopia baba no Ziaba na rurze a ja tradycyjnie...na stole zatańczę ... no to balanga przednia się szykuje, Czekamy co Tomek na to, ... no i czy pod modrzewiem Wszyscy się zmieszczą ? ps - Dochtór - Ty se jaj nie rób, zes tym "nieróbstwem", ... grilla bedziesz rozpalał i drewna donosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 19.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie bylo mnie pare dni a tu taka smutna wiadomosc. No ale na szczescie czytam, ze juz jest lepiej Tomek wszystcy na Ciebie czekamy wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 19.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 pozytywnych mysli juz tyle dolatuje do Ciebie Tomku, że naprawdę nie masz juz wyjścia - obudz się i zobacz ile osób czeka tu na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Po modrzewia wszyscy wlezą, spokojnie. W razie czego to się modrzewia przesunie Jamles, ja tez w skata nie umiem więc masz drugą uczennicę, kto wie czy nie bardziej tępą więc weź ze sobą co najmniej 7 ton cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.05.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) ... jak nie - ziaba na rurze ma zatańczyć /też bym chciała to zobaczyć / ... Gooopia baba no Ziaba na rurze a ja tradycyjnie...na stole zatańczę ... no to balanga przednia się szykuje, Czekamy co Tomek na to, ... no i czy pod modrzewiem Wszyscy się zmieszczą ? ps - Dochtór - Ty se jaj nie rób, zes tym "nieróbstwem", ... grilla bedziesz rozpalał i drewna donosił [/quote:de467ca6e0] ja se jaj nie robię, ja będę Komturowi dotrzymywał towarzystwa, a on nie może się angażować, to i mnie nie uchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 19.05.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ya też zaglądam co chwila. I wreszcie dobra wiadomość. Okazało się, że nie jest to taki zły dzień jaki był od rana Budź się Tomku czym prędzej ! Ślę dobre myśli Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 19.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Kurcze - żebyśmy Tomkowi nie przedawkowali tej pozytywnej energii, jak tyle osób cały czas promieniuje w niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek!!!!! ... i widzę nas wszystkich - Ciebie, Majkę mojego Szanownego - siedzących pod 100-letnim modrzewiem ze szklanicami w ręku!!!! Budź się - mi się udało Tobie tym bardziej się uda!!!!!! ... chętnie dołączyłbym do tak zacnego Towarzystwa ... zagrychę jaką przywlókłbym do szklanicy ... a jakże ... to na kiedy ta balanga ? Czas cały czekam na dobre wieści i Jestem z Tomkiem mi Jego Rodziną Termin balangi do ustalenia, poczekamy, aż się Tomek wypowie, kiedy będzie Mu najwygodniej wybrać się z Komturii Jak Ty Chefie zagrychę robisz, to ja mogę dołączyć do Toli z tym zmywaniem ... to ja kawe będę robiła plujkę Ja pozamiatam Ja wyniosę śmieci i pozmywam podłogi a ja się będę byczył Ja będę Ciebie goniła do roboty! Ja póki będę trzeźwy mogę odstawiać samochody gości z podjazdu na parking. ( o ile dostąpie zaszczytu ...) To ja przywiozę mój słynny tort makowy - widzę, że nikt nie pomyślał o słodkościach :) ... jak nie - ziaba na rurze ma zatańczyć /też bym chciała to zobaczyć / ... Gooopia baba no Ziaba na rurze a ja tradycyjnie...na stole zatańczę ... no to balanga przednia się szykuje, Czekamy co Tomek na to, ... no i czy pod modrzewiem Wszyscy się zmieszczą ? ps - Dochtór - Ty se jaj nie rób, zes tym "nieróbstwem", ... grilla bedziesz rozpalał i drewna donosił [/quote:c20b016edf] mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 List do Tomka Tomkujuż 19 dni maja za nami, to tak piękny miesiąc, że chciałabym, byś obudził się jak najszybciej, bo wiesz, bzy pachną, konwalie, jak przekwitną, trzeba będzie cały rok czekać.Mam nadzieję, że tego nie prześpisz, tak się nie godzi.W forumowej KK zapas Specjalnego Tyskiego Żubra dla Ciebie zrobiony.Schowany w tajemnej szafce na zapleczu, klucza pilnuję na zmianę z Joolą i AgąJ.G.Smutno nam bez Ciebie w KK, więc nie skazuj nas na kawiarnianą samotność zbyt długo, to nie dobre jest.Nie wiem, czy wiesz, ale miałeś do tej pory piętnaście tysięcy czterysta dziewięćdziesiąt pięć odwiedzin, nie wszyscy odwiedzający za każdym razem mówią, bo hałas byłby straszny. Ale zaglądają z troską, by sprawdzić czy się obudziłeś.To absolutny rekord szpitalnych odwiedzin, musimy to zgłosić do Księgi Rekordów Guinnessa. Cały świat będzie pod wrażeniem.W TV za chwilę zaczną się Wiadomości. Wiadomości jak wiadomości, ale prognozę pogody obejrzeć trzeba.Czekam na słońce i na dobre wiadomości od Twojej Gabrysi.Wierzę, że to już niedługo.Kończąc pozdrawiam serdecznie, jak zawsze - tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 19.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ziewaj ziewaj Tomek, tylko se szczęki nie zwichnij od zbyt długiego ziewania jak ktoś już wcześniej napisał - my ludzie cierpliwe - poczekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Tomku miałam Majeczkę i Jaśka ( ale ładny Chłopak no , no ) u siebie na śniadaniu ...wiozą ode mnie koszyczek nie tylko z ciastem ale też z najlepszymi życzeniami ... bonetka -dobra z Ciebie kobitka dobrze ,że mieszkasz w Olsztynie i masz dobre serduszko skore do pomocy Majce i Jaśkowi dla Ciebie różyczka z mojego ogródka http://images26.fotosik.pl/194/75345a47887b7ce5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts