Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TOMKU ! Dziękuję bardzo za życzenia ! Składam Wam życzenia radosnych Świąt Wielkiej Nocy, w zdrowiu , radości i spełnieniu tego

czego pragniecie !! Ta wiosna przyniesie wiele dobrego dla Was! Serdecznie pozdrawiam - Danuta

„Jestem ogromnie wzruszony Waszymi wpisami. Na” -razie doszedłem do strony 30, jeszcze prawie 300 przede mną.

W cudzysłowie zdanie napisane własnoręcznie przez Komtura, dokończone przez Jasia.

Uwierzcie drodzy forumowicze pisanie na komputerze nie jest prostą czynnością...

Tata samodzielnie czyta Forum, ambitnie od pierwszego postu, bez skrótów i uczciwie.

Dopiero teraz jest w stanie zapamiętać co przeczytał, poprzednich „sesji z lektorem” nie pamięta ale teraz kojarzy co przeczytał tydzień temu. Naprawdę jest wzruszony Waszymi ciepłymi słowami i z wielkim zainteresowaniem czyta co działo się „ostatnimi czasy”.

Co prawda ja wracam do Warszawy ale zostawiam Tacie komputer a Forum ustawiłem jako „startową”

Pozdrawiają

Tomek1950 & Johnzee

Cała Redakcja serdecznie pozdrawiam Tomka i dopinguje w tych jego walce. Wesołych Świąt!

dołączam do dziękujących za życzenia Wielkanocne,

mam nadzieję, że zasiądziemy razem do Specjalnego Tyskiego Żubra :cool:

Pozdrawiam :)

Serdecznie dziękuję za życzenia:) Bardzo mile mnie zaskoczyły i wzruszyły.

Życzę całej Waszej rodzinie zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych:) Alleluja!

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia, sprawiliście mi dużą niespodziankę, jeszcze chwileczkę i Tomek wróci na forum Struga-czekamy.

Ciepłych i udanych Świąt Wielkanocnych oraz najmilszych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół

życzy Całej Rodzinie Jagoda 51

Edytowane przez JAGODA 51

Tomku nasz kochany!

Wczoraj i do nas doszła kartka od Ciebie.

Jeszcze dziś łezka w oku mi się kręci ze wzruszenia...

Dzięki serdeczne za pamięć i za życzenia!

Dla Was również Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz jak najszybszego powrotu do całkowitego zdrowia!:yes:

:hug:

Tomku, bardzo, bardzo dziękuję za wspaniałą kartkę z życzeniami świątecznymi!!!

Jestem pod ogromnym wrażeniem! :D

Już tylko wypatrywać Cię jak wrócisz do nas na Forum.:lol:

http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg

Kochani,

pisałem kartki do tych, których adresy Majka znalazła w wyciągu z konta. Przykro mi bardzo, że wróciły kartki wysłane do Rogoźna Wielkopolskiego, Ostrowa, oraz do Żelki, jestem niepocieszony i gdybyście tak przysłali mi na priva swoje adresy to wysłał bym je jeszcze raz. Dziękuję za tyle pięknych kartek z życzeniami na forum, może niedługo sam takie będę wysyłał a na razie:

Drodzy Forumowicze

z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Wam wszystkim wiele radości, zdrowia i kondycji i samych życzliwych ludzi w waszym otoczeniu.

P.S. Przypominam o zaproszeniu

Tomek1950 z Rodziną

Edytowane przez johnzee

No patrz, napisałeś ,a ja zrozumiałam, że Ci się nie udało napisać. To nic, teraz będą podwójne życzenia od Tomka!

Dziś z Tomkiem rozmawiałam, pięknie się Go słuchało. Wraca Ten Nasz Tomek od zawsze!!!

Tomku kiedy ostatnio rozmawiałam z Tobą, to siła głosu i tempo mowy było całkiem inne niż teraz. Będzie dobrze! Jeszcze nas wszystkich przeskoczysz! ;-)

Jeszcze raz Tobie i Twojej Rodzinie, wszystkiego co najlepsze! Wesołych Świąt! A kartka dojdzie, teraz już masz adres.

Kochani,

pisałem kartki do tych, których adresy Majka znalazła w wyciągu z konta.

:D

Mój mąż ogromnie się zdziwił, kiedy otrzymał zyczenia świąteczne od zupełnie mu nieznanego człowieka:) (wysłałam przelew ze wspólnego konta). Ale szybko przypomniałam mu, kim jesteś (bo oczywiście wiedział, kim jesteś, ino nie skojarzył - jak to mąż);)

Dziękujemy Tomku, za zyczenia. Jestem szczerze wzruszona.

Zawitałam na forum niedawno. Ale Twój dziennik przeczytałam jako jeden z pierwszych (i nielicznych) i zauroczył mnie zarówno dziennik jak i jego Autor.

Jesteś wspaniałym człowiekiem. Masz taką pozytywną energię.

Trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego całej Twojej rodzinie.

(przepraszam, że dziękuję za kartkę dopiero dziś, ale byłam poza Polską od początku kwietnia, wczoraj dopiero wróciłam).

Kochani Forumowicze,

zapraszamy tych, którzy mają możliwość i ochotę odwiedzić nas w Komturii w długi weekend majowy lub/i w urodziny Tomka 28 maja. Od czasu kiedy odwiedzaliście nas w dawnych, dobrych czasach, przybyło nam powierzchni mieszkalnej i bazy noclegowej. Kto chciałby obejrzeć beatyfikację Papieża to też może.

Pozdrawiają:

Majka i Tomek