wizzy1 08.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Gdzieś ja muszę to napisać, no to może tu Udało nam się wreszcie zasiedlić "nowe" mieszkanie, czas jakiś temu to było, niedługi. Skrzynkę otwieram, koperta. Do oczu podnoszę, nadawca - he, gdzieś słyszalam, znajomy? nieznajomy?, acz imię sympatyczne Do góry lezę, siadam, otwieram... Życzenia wielkanocne od Tomka...! I tym oto sposobem pierwsze łzy na parkiet nowy kapnęły, ze wzruszenia i z wdzięczności - losowi, że dobrego Człowieka do zdrowia przywraca, i Tomkowi, za trud włożony. Zdrowia! Edytowane 8 Maja 2011 przez wizzy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 08.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Bardzo się ciesze że Tomek czuje się coraz lepiej. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 I ja w piątek dostałam kartkę od Tomka, bardzo dziękuję. Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę końskiego zdrowia Całej Komturowej Rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej Tomku! Już dziś zapewne zaczynasz świętować, więc życzę Ci tyle zdrowia, miłości, radości i gości ile u mnie chwastów w ogrodzie... i uważaj, bo nie do wyplenienia one są... I uśmiechnięta margerytka specjalnie dla Ciebie. http://img402.imageshack.us/img402/7217/img5499umiech.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia na kolejne lata w szczęściu i miłości dla Szanownego p. Tomka i niechaj lato tegoroczne sprawi wiele dobrych niespodzianek a mazurski wiatr przywieje ulubionych znajomych do Twojej Komturii.Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 28.05.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Komturzez okazji urodzin życzę szybkiego powrotu do całkowitej sprawności .Pozdrawiam takze Majkę ! Trzymajcie sie i napiszcie co u Was pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 28.05.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dołączam się do życzeń i nieustannie mocno trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Tomeczku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, duzo zdrowia bo to najważniejsze I starym kawarnianym zwyczajem TTTOOO LLLUUUUU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 28.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Tomku życzę Ci abyś zawsze potrafił zaczynac na nowo,byś nie poddawał się przeciwnościom losu,śmiało patrzył przed siebie i zawsze,bez względu na to dokąd dojdziesz drogą swojego życia,pamiętał o tych, których kochasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.05.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Komturze, przyjmij życzenia 100 lat w zdrowiu i radości!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tomku - 100 lat w zdrowiu i radości, samych jasnych, szczęśliwych i słonecznych dni, zmian wyłącznie na lepsze i spełnienia wszystkich marzeń!!! Buziaki!!! http://www.bankier.pl/static/att/67000/2023405_wino5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 29.05.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Bardzo miło było oglądać Muratorowe prezenty i czytać życzenia. Obchody były huczne, fajne ale męczące.Czytanie idzie mi coraz lepiej, pisanie trochę gorzejDziękuję wszystkimPozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ja jak zwykle spóźniony, ale prezentu szukałem;) coby wspomniane przez Agę tradycyjne LLLLLLLLlllluuuuuuuuuuuu wznieść http://www.laphroaig.com/uploads/images/Cairdeas_big.jpg Tomku zdrowiej i wracaj do dawnej formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.05.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Tradycyjnie i ja spóźniona.Ale życzenia bardzo szczere. Tomeczku dużo, dużo zdrówka !!!!!!Ci z M życzymy i pozdrawiamy bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.05.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 03.06.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 O ja gapa! Ale łzy wzruszenia mi się zakręciły w oczach na twój Tomku wpis )))) Wszystkiego naj naj naj - przede wszystkim zdrowia, bo miłość otacza cię zewsząd od zawsze!!! Buziaki i mam nadzieję, że się spotkamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.06.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tomku, również ode mnie i Romka 1950 - Najcieplejsze Najserdeczniejsze (to co, że spóźnione..) życzenia i uściski na tej Twojej Nowej Drodze Życia )). Myślimy o Was Kumtorowicze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarus05 08.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Panie Tomaszu, czytałam kiedyś Pana rewelacyjny dziennik, potem ta wiadomość... Teraz napiszę tu po raz pierwszy i krótko: JAKŻE BARDZO CIESZĘ SIĘ, ŻE WRACASZ ! Trzymam kciuki, modlę się, medytuję; słowem - często myślę i wspieram na odległość. Wierzę i widzę, że cuda dzieją się na naszych oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 15.06.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 poszłam Ci ja dzisiaj "na stare mieszkanie" odebrać pocztę. Przeglądam i co widzę- hmm? Jakaś koperta- nadawca Tomasz..... - myślę "Ki pieron?" otwieram, widzę przepiękną, ręcznie robioną kartkę i olśnienie- to MUSI być od KOMTURA! Czytam życzenia i.... łzy kapią na tą piękną kartkę! Dawno się tak nie wzruszyłam jak dzisiaj! TOMKU! Z CAŁEGO SERCA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA TEN WSPANIAŁY GEST- ZA PIĘKNĄ KARTKĘ Z ŻYCZENIAMI ALE PRZEDE WSZYSTKIM ZA TRUD JAKI SOBIE ZADAŁEŚ, ŻEBY TE CUDOWNE KARTKI TRAFIŁY DO NAS. ZDROWIEJ I ODWIEDZAJ NAS TU CZĘSTO BO MASZ TU TAKI MAŁY FAN KLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 15.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Ten fan klub wcale nie jest taki mały. DUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts