DPS 22.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Odbyliśmy świąteczną rozmowę telefoniczną z Tomaszem. Pamiętał wszystko, co wspólnie na forum robiliśmy. Wzruszające, ten sam Tomek jak dawniej! Dzwońcie do niego, w ten sposób też można pomóc 87 7331586 Pozdrowienia od Tomka Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Cudnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.12.2011 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Nie omieszkam pozdrowić Tomka jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Piękne wieści:)A to i my przekręcimy do Tomka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 30.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Serdeczne pozdrowienia noworoczne dla TOMKA i wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 05.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nie wiem czy coś się zmieniło, ale nie można było tam wpisów robić Kochani, Nie mam dobrych wiadomości Tomek w Sylwestra został zabrany do szpitala w Giżycku Ma rozległy zakrzep w płucach. Po Nowym Roku przestał się dusić mógł jeść aż tu nagle wczoraj (środa ) gdy wchodziłam do szpitala zobaczyłam Tomka nieprzytomnego wiezionego nagle na tomografię głowy. Okazało się że głowa w porządku żadnego udaru ani wylewu nie ma. To zakrzep płucny spowodował taką zapaść. Poleciał w tym stanie helikopterem do szpitala w Ełku. Tutaj jest utrzymywany w śpiączce farmakologicznej podłączony do oddychania itd. i leczony przeciwzakrzepowo.Ale zakrzep jest b. masywny i stan Tomka jest bardzo ciężki.Pozostaje wierzyć bez względu na to, modlić się i posyłać mu dobre energie o co bardzo proszę. Jest wielka moc w Waszej przyjaźni .Pozdrawiam Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Bardzo mocno trzymam kciuki. Twardy jest z niego gość - da radę. Ale mocno Was Wszystkich przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Już włączam wysyłacz energii, na efekt przeciwzakrzepowy go przełączyłam i oczywiście sporą porcję ogólnodobrej energii dokładam. Zaczynam wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja też się przyłączam i trzymam kciuki tak mocno jak umiem. Tomek jest bardzo silny, więc na pewno da sobie radę i szybko z tego wyjdzie! Energię również wysyłam, myślami jestem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tomku, żaden głupi zakrzep Cię nie złamie, nie ma opcji , walcz...wierzę,że dasz radę Ja ze swej strony całą swoją dobrą energię wysyłam do Ciebie: Trzymaj się Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tomku, walcz, kto będzie walczył, jak nie ty...co mogę napisać... tylko, że myślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tomku!Mocno wierzę, że dasz radę! Walcz, my tu wszyscy jesteśmy z Tobą! Moc dobrej energii ślę w Twoim kierunku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 O Boże..no nie..Tomku kochany nasz, nie daj się! Prosimy Cie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 05.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Drogi Komturze, przeszedłeś tyle trudnych chwil dasz radę i teraz. My ze swej strony obiecujemy wybłagać u Najwyższego oby Cię miał w opiece i pozwolił cieszyć sie zdrowiem z rodziną i oczywiście z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tomku , czuwamy tulimy Ciebie i bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tomku, mocno wierzę, że znów pokonasz chorobę i że to jest ostatnie dno, jakiego dotykasz na swej drodze ku zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tomku dasz radę, energię wysyłam, będzie dobrze. Majko trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tomku jestem. Walcz i wracaj szybciutko! Duzo jeszcze do zrobienia Kochani Człowieku! Majko trzymaj sie mocno! Wiesz, że o Was zawsze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Tomeczku, Kochany - walcz, nie daj się, wracaj do Rodziny i do Komturii! Całą moc dobrej energii wysyłam, dobre anioły naganiam, i w kociołku mieszam - bardzo się modlę, żebyś dał radę!!! Majeczko, Kochana - Ty wiesz... Przytulam mocno i w oba buziaki całuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts