Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem czy coś się zmieniło, ale nie można było tam wpisów robić :roll:

Kochani,

Nie mam dobrych wiadomości Tomek w Sylwestra został zabrany do szpitala w Giżycku Ma rozległy zakrzep w płucach. Po Nowym Roku przestał się dusić mógł jeść aż tu nagle wczoraj (środa ) gdy wchodziłam do szpitala zobaczyłam Tomka nieprzytomnego wiezionego nagle na tomografię głowy. Okazało się że głowa w porządku żadnego udaru ani wylewu nie ma. To zakrzep płucny spowodował taką zapaść. Poleciał w tym stanie helikopterem do szpitala w Ełku. Tutaj jest utrzymywany w śpiączce farmakologicznej podłączony do oddychania itd. i leczony przeciwzakrzepowo.Ale zakrzep jest b. masywny i stan Tomka jest bardzo ciężki.Pozostaje wierzyć bez względu na to, modlić się i posyłać mu dobre energie o co bardzo proszę. Jest wielka moc w Waszej przyjaźni .Pozdrawiam Majka

Tomeczku, Kochany - walcz, nie daj się, wracaj do Rodziny i do Komturii!

Całą moc dobrej energii wysyłam, dobre anioły naganiam, i w kociołku mieszam - bardzo się modlę, żebyś dał radę!!!

Majeczko, Kochana - Ty wiesz... Przytulam mocno i w oba buziaki całuję! :hug: