Żelka 11.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tomku nie dawaj się, musi byc lepiej, musi byc dobrze! Wciaż o Tobie pamiętamy i wysyłamy dużo, dużo siły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 "im bardziej Prosiaczek tam zaglądał,tym bardziej Puchatka tam nie było". Zaglądam, zaglądam, zaglądam.. i nie ma wieści. Poczekam w kąciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Też czekam cały czas.I posyłam mnóstwo dobrej energii i anioły opiekuńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Też czekam cały czas.I posyłam mnóstwo dobrej energii i anioły opiekuńcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 11.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Najgorsze jest czekanie, wiem coś o tym. Jestem myślami i z modlitwą z rodziną Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 11.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lekarze twierdzą że można w tej sytuacji liczyć tylko na stopniowe rozpuszczanie zakrzepu poprzez leki które cały czas, od pierwszego dnia pobytu w szpitalu, Tomek dostaje. W dalszym ciąg próby wybudzania go do samodzielnego oddychania nie przynoszą rezultatu. Dzięki Wam za dotychczasowe wsparcie i proszę o jeszcze. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Pomalutku krok w krok... jak mawiał ...Benhauer pozdrawiam ps oczywiście chodziło ma o ...Beenhakkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Trzymam kciuki.... Musi być dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Lekarze twierdzą że można w tej sytuacji liczyć tylko na stopniowe rozpuszczanie zakrzepu poprzez leki które cały czas, od pierwszego dnia pobytu w szpitalu, Tomek dostaje. W dalszym ciąg próby wybudzania go do samodzielnego oddychania nie przynoszą rezultatu. Dzięki Wam za dotychczasowe wsparcie i proszę o jeszcze. M Czyli nie jest gorzej, a to oznacza, że jest lepiej :) Trzymam mocno kciuki za Tomka i za Was wszystkich, ktorzy przy nim jesteście. Dzięki za info. My się tak tu dopominamy, choć na pewno niełatwo znaleźć czas na komputer w tej sytuacji...Ale będziemy się dopominać dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 przed pójściem spać weszłam na jeszcze raz na forum, aby sprawdzić co z Tomkiem. No i czuję, że to dobra wiadomość. Tomek żyje, leki są podawane i oby szybko rozpuściły zator.Modlitwa za Tomka i Jego rodzinkę gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 i ja nie mogłam zasnąć ......musiałam zajrzeć do Tomka nadal wspieram z całych sił ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Z nowym dniem , nowe dobre myśli. Tomku, wróć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Zakrzep precz! Zakrzep precz! Tomek górą! Tomek górą! Tomku, nie jedno zwalczyłeś, zwalczysz i to! Niech Pan Bóg ci w tym pomoże, a my wszyscy razem z Nim. Nie daj się Tomku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wsparcie dla Tomka rzecz teraz najwazniejsza, od nas zawsze ono będzie, zawsze!!!Tomeczku, jesteśmy tutaj, myślimy o Tobie i o Majce, modlimy się, żeby jak najszybciej wszystko poszło w dobrym kierunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 12.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomku, wspieramy Cię wszyscy cały czas, wysyłamy pozytywne myśli, trzymamy kciuki - a Ty wiesz, co musisz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomku, Majko nie ustaję w myślach i przesyłki dobrej energii wysyłam co chwilę.Tomku, Wielki Komturze Mazurski, znów przyszło walczyć.Razem z Tobą armia naszych dobrych myśli i uśmiechów dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 TOMEK!!!! no jak to tak??? proszę mi tu sprawnie i skutecznie rozprawić się z problemem i wrócić do Majki, do Komturii.... i do nas.... modlę się za Ciebie bracie, trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze, jesteś opoką na której stoi to forum! maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Komtur, ja Cię bardzo proszę wracaj .... Moc serdeczności wysyłam, moc, całe wodospady serdeczności .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomku, czekamy!Wracaj szybko! Siły, siły, siły i wytrwałości całe morze dla Ciebie myślami wysyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tomku kochany, nieustannie czekamy i wierzymy, że dasz rade wrócic do nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts