Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i pomogliście kolejny raz ! Obudziliśmy Go !Ja już taka zrezygnowana wlokę się do szpitala i myślę że znowu będę gadać do tych zamkniętych oczu, do tych rur co do ust i nosa wchodzą a tu Tomek patrzy przytomnie, oddycha prawie samodzielnie, no ma taką maskę tlenową ale klatą rusza samodzielnie. Usiłuje się porozumieć spod tej maski i trochę się udaje. I nawet dziś nie jadł już tej szarej mazi przez nos tylko miksowaną normalną zupę ustami. Jak wróciłam do domu to rzuciłam się gotować odżywczy rosół na jutro. Wreszcie mogę zrobić coś konstruktywnego a nie tylko bezsilnie patrzeć, Dalej nie dawajcie mu spokoju. Dzięki za humor Jutro poczytam Tomkowi Wasze posty.

Cudownie:)

Ja tak sobie myślę, że Tomek tak dla tego rosołu się obudził....no niedziela bez rosołu,nie da rady :)

i pewnie usłyszał jak przeklinałam w duchu, że Mu do tego chudego tyłka nakopię, jak do końca tygodnia nie zacznie samodzielnie oddychać

Ściskam Was mocno i ślę same dobre myśli

BUZIAKI

No i pomogliście kolejny raz ! Obudziliśmy Go !Ja już taka zrezygnowana wlokę się do szpitala i myślę że znowu będę gadać do tych zamkniętych oczu, do tych rur co do ust i nosa wchodzą a tu Tomek patrzy przytomnie, oddycha prawie samodzielnie, no ma taką maskę tlenową ale klatą rusza samodzielnie. Usiłuje się porozumieć spod tej maski i trochę się udaje. I nawet dziś nie jadł już tej szarej mazi przez nos tylko miksowaną normalną zupę ustami. Jak wróciłam do domu to rzuciłam się gotować odżywczy rosół na jutro. Wreszcie mogę zrobić coś konstruktywnego a nie tylko bezsilnie patrzeć, Dalej nie dawajcie mu spokoju. Dzięki za humor Jutro poczytam Tomkowi Wasze posty.

HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa :):) Jaka cudowna wiadomość :):):) Bosko :):) Bo Tomek to Komtur, a nie troki od kaleson :) Przytul go koniecznie i niech mu już te rurki powyjmują, bo ile można udawać kosmitę ... :)

Majeczko, dziękuję że przynosisz takie dobre wiadomości :) :)

Uściskaj Tomka od nas wszystkich i przekaż,

że nie damy mu spokoju dopóki nie wróci do Komturii.

Tomku, tu wciąż tyle ludków walczy razem z Tobą,

i będzie walczyć o Twój powrót do zdrowia...i do nas :)

Uściski.

No i jak tu nie wierzyć w magie ludzkich serc :)

a jak komuś za mało to niech przeczyta co mi się dziś w nocy przydarzyło: śpię sobie spokojnie, nagle bez większego powodu budzę się, spoglądam na zegarek, a tu dochodzi 1 w nocy, no to tradycyjny zestaw czynności nocnych, czyli kibelek+woda do picia, no i się znowu położyłem, zawsze zasypiam w takim wypadku błyskawicznie, a tu dziś nic z tego, wiercę się z boku na bok, wreszcie po pół godzinie wiercenia, stwierdziłem że trzeba czymś się trochę zmęczyć, to może wtedy zasnę szybciej, odpaliłem komórkę, sprawdziłem pocztę... a tu priv na forum, zaglądam, fajnie, no ale skoro już jestem na forum to zaglądam do tomka, a tu taka wspaniała wiadomość, napisana zaledwie niecałą godzinę przed moim przebudzeniem. Ktoś musiał intensywne chcieć mi TO przekazać, nawet mam swój typ o kogo może chodzić, ciekawe czy ta osoba się przyzna :) No i jak tu nie wierzyć w cuda, które dzieją się na naszych oczach.

TOMKU, teraz proszę grzecznie wcinać rosołek majkowy i do domku... bo też miałem ochotę zrobić to co napisała malka, za takie numery, i żeby mi to było ostatni raz, starczy Ci już takich przygód! zrozumiano?

zdrowiej bracie, bo szpitale są feee, a w komturii jest fajnie...

pozdrawiam

maksiu

Tomeeeeek!

Buziakiiiiiiiii!!!! :wave:

Zobaczysz, kiedyś w końcu przyjadę i Ci nagadam tak, że w pięty Ci pójdzie za te odjazdy!!!

Póki co - my wiemy, że Tobie o ten rosołek majczyny chodziło, ale w końcu - to zrozumiałe, za taki rosołek to i my byśmy dali sie obudzić! :D

Buziaki, Kochany, zdrowiej szybko i wracaj do nas!!! :lol:

Maksiu, pozdrowienia ;) :)

Tomku, dziś rosołek, jutro klopsiki

po jutrze deser owocowy, a za tydzień naleweczka winogronowa :)

I pozwól Majce rozpieszczać nas samymi dobrymi wiadomościami.

Na takie czekamy dobre myśli wysyłając.

No i nie wiem, czy Ełk, to najlepsze miejsce na ferie zimowe.

Ty to dobrze przemyśl ;)