Żelka 15.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tomek pamiętam, a Ty wracaj szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 15.01.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No i pomogliście kolejny raz ! Obudziliśmy Go !Ja już taka zrezygnowana wlokę się do szpitala i myślę że znowu będę gadać do tych zamkniętych oczu, do tych rur co do ust i nosa wchodzą a tu Tomek patrzy przytomnie, oddycha prawie samodzielnie, no ma taką maskę tlenową ale klatą rusza samodzielnie. Usiłuje się porozumieć spod tej maski i trochę się udaje. I nawet dziś nie jadł już tej szarej mazi przez nos tylko miksowaną normalną zupę ustami. Jak wróciłam do domu to rzuciłam się gotować odżywczy rosół na jutro. Wreszcie mogę zrobić coś konstruktywnego a nie tylko bezsilnie patrzeć, Dalej nie dawajcie mu spokoju. Dzięki za humor Jutro poczytam Tomkowi Wasze posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cudownie:) Ja tak sobie myślę, że Tomek tak dla tego rosołu się obudził....no niedziela bez rosołu,nie da rady i pewnie usłyszał jak przeklinałam w duchu, że Mu do tego chudego tyłka nakopię, jak do końca tygodnia nie zacznie samodzielnie oddychać Ściskam Was mocno i ślę same dobre myśli BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No i pomogliście kolejny raz ! Obudziliśmy Go !Ja już taka zrezygnowana wlokę się do szpitala i myślę że znowu będę gadać do tych zamkniętych oczu, do tych rur co do ust i nosa wchodzą a tu Tomek patrzy przytomnie, oddycha prawie samodzielnie, no ma taką maskę tlenową ale klatą rusza samodzielnie. Usiłuje się porozumieć spod tej maski i trochę się udaje. I nawet dziś nie jadł już tej szarej mazi przez nos tylko miksowaną normalną zupę ustami. Jak wróciłam do domu to rzuciłam się gotować odżywczy rosół na jutro. Wreszcie mogę zrobić coś konstruktywnego a nie tylko bezsilnie patrzeć, Dalej nie dawajcie mu spokoju. Dzięki za humor Jutro poczytam Tomkowi Wasze posty. HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa :) Jaka cudowna wiadomość :) Bosko :) Bo Tomek to Komtur, a nie troki od kaleson Przytul go koniecznie i niech mu już te rurki powyjmują, bo ile można udawać kosmitę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Majeczko, dziękuję że przynosisz takie dobre wiadomości :) Uściskaj Tomka od nas wszystkich i przekaż, że nie damy mu spokoju dopóki nie wróci do Komturii. Tomku, tu wciąż tyle ludków walczy razem z Tobą, i będzie walczyć o Twój powrót do zdrowia...i do nas Uściski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 fajne wieści, na takie czekałam od 2 dni.Teraz już tylko będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No i jak tu nie wierzyć w magie ludzkich serc a jak komuś za mało to niech przeczyta co mi się dziś w nocy przydarzyło: śpię sobie spokojnie, nagle bez większego powodu budzę się, spoglądam na zegarek, a tu dochodzi 1 w nocy, no to tradycyjny zestaw czynności nocnych, czyli kibelek+woda do picia, no i się znowu położyłem, zawsze zasypiam w takim wypadku błyskawicznie, a tu dziś nic z tego, wiercę się z boku na bok, wreszcie po pół godzinie wiercenia, stwierdziłem że trzeba czymś się trochę zmęczyć, to może wtedy zasnę szybciej, odpaliłem komórkę, sprawdziłem pocztę... a tu priv na forum, zaglądam, fajnie, no ale skoro już jestem na forum to zaglądam do tomka, a tu taka wspaniała wiadomość, napisana zaledwie niecałą godzinę przed moim przebudzeniem. Ktoś musiał intensywne chcieć mi TO przekazać, nawet mam swój typ o kogo może chodzić, ciekawe czy ta osoba się przyzna No i jak tu nie wierzyć w cuda, które dzieją się na naszych oczach. TOMKU, teraz proszę grzecznie wcinać rosołek majkowy i do domku... bo też miałem ochotę zrobić to co napisała malka, za takie numery, i żeby mi to było ostatni raz, starczy Ci już takich przygód! zrozumiano? zdrowiej bracie, bo szpitale są feee, a w komturii jest fajnie... pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.01.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Sorry wszystkich, ale się inaczej nie da Ja pierdzielęęęę to wciąż działaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! a już pojawiły się myśli, że wyczerpaliśmy limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tomek! Gdzieś Ty był chłopie! Zresztą - nie ważne! Ważne, że wróciłeś PS Maksiu - ciekawe od kogo dostałeś ten priv ... - zresztą - ja nie wierzę w przypadki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No!! I tak ma być!! Panie Komtur - oczywiście, że z jajami - szybciutko do zdrowia i do nas. Napisać nam to coś od siebie! Grzecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 16.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie zdążyłem poznać Tomka (nadrobię zaległości, na pewno) ale nawet sobie nie wyobrażacie, jak mnie ta wiadomość ucieszyła. Moje ciche prośby może też troszkę pomogły. Cieszę się, jak dawno się nie cieszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tomeeeeek! Buziakiiiiiiiii!!!! Zobaczysz, kiedyś w końcu przyjadę i Ci nagadam tak, że w pięty Ci pójdzie za te odjazdy!!! Póki co - my wiemy, że Tobie o ten rosołek majczyny chodziło, ale w końcu - to zrozumiałe, za taki rosołek to i my byśmy dali sie obudzić! Buziaki, Kochany, zdrowiej szybko i wracaj do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Maksiu, pozdrowienia Tomku, dziś rosołek, jutro klopsiki po jutrze deser owocowy, a za tydzień naleweczka winogronowa I pozwól Majce rozpieszczać nas samymi dobrymi wiadomościami. Na takie czekamy dobre myśli wysyłając. No i nie wiem, czy Ełk, to najlepsze miejsce na ferie zimowe. Ty to dobrze przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Fantastyczne wieści i to od poniedziałku. A taki rosołek dziś posadzi Cię w łóżku, a za chwilę powrót do Komturii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ojojoj! SUPER wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tomku, dziś rosołek, jutro klopsiki po jutrze deser owocowy, a za tydzień naleweczka winogronowa a kiedy SpecjalnyTyskiŻubr:rolleyes: a leczniczy rosołek to powinien być z ....... młodzika Zdrowiej Komuturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Hej, hej - Tomaaaszuuuu, dzień dobry Bo my tak z Romkiem1950 myślimy, co by może zajrzeć do Ciebie i Majki do Komturii w tym roku w wakacje.. TYLKO ŻEBYŚ MI BYŁ W DOMU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 16.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Niech siła i moc będzie z Tobą Tomku, przesyłam Ci wszystko pozytywne co mam!! Trzymaj się!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tomek, super! Bardzo się cieszę.A dobry był rosołek? Bo u mnie dzisiaj dzień leniwca i na obiad był tylko makaron z paczki z czymś zielonym... Zjadłabym takiego gorącego pachnącego rosołku...Zdrówka nadal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts