DPS 16.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 16.01.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No w końcu jakaś dobra wiadomość i tylko teraz na takie oczekujemy. Komturia czeka na zacnego KOMTURA (bo rosół najlepiej smakuje w domku). Trzymam kciuki za dalsze postępy w dochodzeniu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 O! Jakie wspaniałe wieści na początek tygodnia! A jak tak dalej pójdzie, to na koniec będą jeszcze lepsze! Już my o to zadbamy, bo na nas nie ma mocnych i żadne choróbsko nie wygra z Komturem Wielkim wspieranym forumowymi siłami! Zaśnieżona Małopolska pozdrawia Mazury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 16.01.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Łódzkie lekko pobielone dołącza i kolejną porcyjkę energii dosyła a także uznanie co do starań Komtura wyraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Cudne wieści. Wlazłam na FM i pierwsze co lecę zobaczyć co u Tomka i co u Frania. A tu taaaaaaaaaaaaaaaakie nowiny. Strasznie się cieszę i dalej mocno trzymam kciuki, żebyś szybko wrócił do domku. I niech Ci te rurki powyciągają, bo z rurkami to jakoś tak... Kurcze ten rosołek Majki to musi być pyszny skoro Tomek się obudził. Jakiś przepis tajny czy co??? Przytulam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Zielone Zachodniopomorskie, co to śniegu sto lat nie widziało też pozdrawia i czeka na Komtura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 16.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gratuluję chłopie powrotu i byle dalej do przodu. Pozdrowienia z Górnego Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 kciuki trzymam, musi być dobrze, twardy facet z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.01.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A dzieńdoberek Tomku ! Dzisiaj wypatrujemy wieści najlepszych. Takich np. iż się pielęgniarki żalą że je szczypiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Zaglądam i czekam na kolejne dobre wieści. Myśli i modlitwy śle cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tomku wspaniale! Tylko Ty się na żaden rosołek nie zgadaj, jeno schabowy poproś albo karkóweczę z grilla. A najlepiej w Komturii, na słoneczku i w towarzystwie forumowych czrownic i czarowników. Kurka, ja tanecznny antytalent jestem, ale chętnie popatrzę jak Depsia i spółka tego kankana zatańczom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 p.s. TO FORUM MA MOC!!! CHYBA NAS KTOŚ TAM U GÓRY TROCHĘ LUBI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak ONA przyjedzie, to ja kankana zatańczę, a co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.01.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak ONA przyjedzie, to ja kankana zatańczę, a co mi tam! DPSiu na kankana w Twoim wykonaniu to i ja ze Śląska, eh co ja piszę Krakowa przyjadę Tomeczku nie masz wyjścia musisz szybko do Komturii wracać. Dołączam jeszcze masę dobrej energii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Trzymamy kciuki. Nie daj się Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Będzie kankan DPS'i, będę i ja Tak mi sie dziś skojarzyło Tomku, że mamy coś wspólnego... ja równiez leżałem swego czasu w szpitalu w Ełku, ale warunki były koszmarne i szybko stamtąd uciekłem... czego i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak ONA przyjedzie, to ja kankana zatańczę, a co mi tam! To Wy się dziewczynki uczcie tego kankana, ino nóżek nie połamcie, coby się przed Tomkiem zaprezentować w całej krasie a nie jako te kuśtyczki w gipsowych trzewiczkach;) Tomku, Tobie nie pozostaje nic innego tylko szybko do zdrówka wracać, bo musisz ten taniec zobaczyć, absolutnie;) Trzymam mocno kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 To ja tańca nie obiecuję (mam drewniane nogi) - to będzie lepszą motywacją ale chętnie popatrzę jak dziewczyny będą kiecki zadzierać , więc Tomku, nie odbieraj mi tej przyjemności i zwijaj się z tego szpitala Komturia czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ja tam mogę też zakańkanić, ponoć nawet nieźle mi to wychodzi, ale śpiewać to nie będę, ooooo nieeeee!!!! I nawet nie proście, bo nie chcecie tego usłyszeć!!!! Rany, jak się cieszę, że Komtur wrócił !!!!! Brazoczysko pozdrawiam Komturię i Szanownych Komturostwo!! Majeczko, uściski dla Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Znów się kankan szykuje? Ostatnio miał być pod modrzewiem, ale skończyło się na treningach i kilka par gaci przepadło. To było podczas poprzedniego pobytu Komtura w szpitalu. A do obiecanego występu nie doszło...Komturze, Ty się nie musisz o ten występ upominać w tak stresujący dla wszystkich sposób! Wystarczy powiedzieć! Prawda tancerki i tancerze (o ile dobrze kojarzę, to i drużyna męska miała spódnicami wywijać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts