daggulka 19.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 żądna jestem .... wiedzy żądna .... mam nadzieje, że jutro rano będzie już coś więcej wiadomo co tam u Tomcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Od postu Toli ilość odwiedzin wzrosła do (15750) piętnastu tysięcy siedmiuset pięćdziesięciu tysięcy Rzeczywiście taka ilość szpitalnych odwiedzin nadaje się do Rekordu Ginesa Tomku, mojego synka a jak wiesz Twojego imiennika (stąd mam strrraszny sentyment do facetów o tym imieniu )też ciężko obudzić rano więc już wiem, że chyba wszystkie Tomki tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... . prawie .....też mogą zatańczyć a te po 4-ce dzieciaków to dopiero mile widziane, bo przy takiej gromadce wyćwiczone na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja protestuje!!! Ja zawsze chciałam zatańczyć Kankana! Ja się zbliżam do stosownego wieku ... jestem już prawie... Toooomeeeek! No powiedz coś tej naszej Ew-ce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja protestuje!!! Ja zawsze chciałam zatańczyć Kankana! Ja się zbliżam do stosownego wieku ... jestem już prawie... Toooomeeeek! No powiedz coś tej naszej Ew-ce! joolka - na takich chudych śledziikach jak TY -spódnice sie nie trzymają Tomek -powiedz coś Jooli ....łona krzyczy na babkę no dobra ...bedziesz w rezerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja protestuje!!! Ja zawsze chciałam zatańczyć Kankana! Ja się zbliżam do stosownego wieku ... jestem już prawie... Toooomeeeek! No powiedz coś tej naszej Ew-ce! joolka - na takich chudych śledziikach jak TY -spódnice sie nie trzymają Tomek -powiedz coś Jooli ....łona krzyczy na babkę no dobra ...bedziesz w rezerwie Ja mogę nawet przytyć żeby dostać te rolę do rezerwy, to w wojsku biorą I nie krzyczę, tylko głośno i wyraźnie mówię i nie na babkę tylko na żonę dziadka. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja protestuje!!! Ja zawsze chciałam zatańczyć Kankana! Ja się zbliżam do stosownego wieku ... jestem już prawie... Toooomeeeek! No powiedz coś tej naszej Ew-ce! joolka - na takich chudych śledziikach jak TY -spódnice sie nie trzymają Tomek -powiedz coś Jooli ....łona krzyczy na babkę no dobra ...bedziesz w rezerwie Na mnie spódnica się będzie trzymała. Do czterdziestych urodzin już tak dużo mi nie zostało, dzieci mam trzy sztuki - załapię się??? Wprawdzie do tańca mam taki sam talent jak do śpiewu, ale w dobrej intencji mogę i zatańczyć. Wieczór nadchodzi... Czy wieczorem warto się budzić? Pewnie, że warto - świerszczyki grają, żaby pewnie kumkają tu i ówdzie, czasem jakiś burek zaszczeka, że domu pilnuje, ostatnie bzy pachną i pierwsze akacje, że o konwaliach nie wspomnę. Warto się budzić wieczorem!!! Naprawdę warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Informacja techniczna składu grupy kankana. W pierwszym rządku te falujące górą. Między nimi co drugie te - o długich kończynach dolnych. Między nimi wetknie się co trzecią farbowaną, a co drugą karmiącą bądź błogosławioną stanem. Dyrekcja. ps. bijatyki będa karane odebraniem służbowych pantalonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Może za chwilę jakieś nowe wieści dotrą do nas. Miało się coś dziać wieczorem, oczywiście poza naszym grupowym ruszeniem Kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jakby komuś trzeba było to stare sadło darmo oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Poczekaj do zimy. Komtur dokarmi sikorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja mogę nawet przytyć żeby dostać te rolę do rezerwy, to w wojsku biorą I nie krzyczę, tylko głośno i wyraźnie mówię i nie na babkę tylko na żonę dziadka. O! joolka- jak TY coś przytyjesz to ja tyle samo schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja się kwalifikuję ... już dawno po Ewcia - czy to będą lekcje wirtualne, czy w realu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja się kwalifikuję ... już dawno po Ewcia - czy to będą lekcje wirtualne, czy w realu???? powiem Wam ( przerabialam to ) ,że próby w realu sa o niebo lepsze niż sam występ czyli proby będą pod modrzewiem w Realu ...albo w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... . prawie .....też mogą zatańczyć a te po 4-ce dzieciaków to dopiero mile widziane, bo przy takiej gromadce wyćwiczone na maxa to i ja przed 40 alw po czwórce się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Niniejszym domagam się miejsca w zespole kankanowym. Wiekowo i rozmiarowo kwalifikuję się doskonale. W razie odmowy podejmę stosowne kroki administracyjne. Aplikantka. P.S. Odebranie służbowych pantalonów grozi szokiem otoczenia, należy przygotować leki pierwszej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja to sie ewentualnie pod te 40 zalapie, bo ani falujaca gora, ani dlugie nogi, ani farbowana ani w stanie blogoslawionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 u mnie troche z opoznieniem 21.30. przesylam dobre mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj,nie mieliśmy okazji się poznać ale wierzę że to uczynimy bo w końcu niedługo już zlot forumowy.Moja córka ma biały tydzień w kościele więc będziemy się modlić za Ciebie codziennie.Niesamowita jest tutaj energia i siła na forum więc na pewno zostanie Tobie przekazana.Dołączam do czuwających i czekam na dobre wieści.Pozdrawiam,BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts