Anna Wiśniewska 17.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dla dobra sprawy ja też mogę kieckę pozadzierać i nogami potuptać Tomku, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 17.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak ma Ci to Komturze pomóc to i ja tego kankana zatańczę. WRACAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Spokój mi tu! Natentychmiast! Dziewczyny - żadnych kankanów. Toć Tomkowi zaraz ciśnienie skoczy od tych tańców i co ... ? Tomek - wracaj szybko do zdrowia i uspokój te gorące głowy, bo gotowe tu jeszcze nie tylko kankana, ale i tańce na rurze... i aż się boję co jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 17.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ten Wasz ciepły humor trzyma mnie przy życiu. Rosołek oczywiście nie byle jaki, tylko chiński co najmniej 6 godzin gotowany z kurkumą imbirem i kminkiem. Wczoraj udało się trzy łyżki dziś nieco więcej. Co do szpitala to jest duży, nowocześnie wyposażony Ratowanie i leczenie jest chyba w porządku. Gorzej z żywieniem co wieczór na kolację serwują zupę mleczna i kawę zbożową i to wszystko. Pewnie na śniadanie to samo już nie sprawdzam. Tomek i tak tego nie je. Jutro porozmawiam z lek. prowadzącym bo ostatnio mam do czynienia tylko z lek dyżurnymi a ci mnie raczej zbywają. Pozdrawiam z zaśnieżonej Komturii i jutro coś więcej napiszę M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Trzy łyżki rosołu?! Tomek Ty sie jaj nie rób. Ledwo przełyk zwilżyłeś, a żołądek jeno zapachu się nawąchał. A poza tym, w Komturii jak śniegu napada musi bajecznie wyglądać. Weź Ty się na to wszystko zezłość i wyzdrowiej na maksa by do domku wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Majeczka, dla Ciebie druzyna męska bankowo zatańczy, a co! Wimech - a tak się dobrze zapowiadało, ech, Ty... Sam nie i drugiemu nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 to nie Wimech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Komturze czekamy na Ciebie! Majko w Twoich rękach to Tomek musi wydobrzeć! Tylko Ty się też pilnij Kochana mróweczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.01.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tomek , chłopie, z kości na ości przechodzisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Komturze czekamy na Ciebie! ..... ten klub też czeka poczytałem sobie Twoje posty z pierwszych stron Klubu, wracaj najpierw do zdrowia a potem do klubu, chociaż powinieneś już założyć klub sześćdziesięcioletnich starszaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 to nie Wimech O rany, faktycznie! Wimech, przepraszam Cię! Tomek, wracaj, kochany, bo my tutaj różnicę zdań mamy - mamy tańczyć czy nie tańczyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 my tutaj różnicę zdań mamy - mamy tańczyć czy nie tańczyć...? To samo tyczy się nadciągania do rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wy się nie znacie ,dobra rura nie jest zła:) Ja tylko przypomnę,że mój osobisty ślubny swego czasu forsował pomysł rury strażackiej w salonie (alternatywa dla schodów) Ale na takiej fi 120 to chyba ciężko tańczyć? A co do rosołku, to ja Cię Tomku nie rozumiem, trzy łyżki, takich dobroci No może miałeś smaka na schabowego z kapustą to wybaczam marny apetyt. Wracaj do zdrowia, bo tu się chyba niezła impreza rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Rura???!!! A kto na niej ma się na(d)ciagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 hydraulik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.01.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 http://farm2.staticflickr.com/1329/5125482026_3b8ecc3ae8_z.jpg Nie wybrzydzać.Znalazłam zestaw z elementami perwersji.Jak Tomek zaakceptuje scenografię, zaczynamy. Kto się będzie migać, będzie robił za chórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 o mamuniu, toż to moja instalka do wody ogrodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.01.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Malka, pewnikiem jużci masz pewne doświadczenie... możesz puścić wode fantazji i się uwidocznić ku chwale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 tak publicznie? wstydzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wy się nie znacie ,dobra rura nie jest zła:) Ja tylko przypomnę,że mój osobisty ślubny swego czasu forsował pomysł rury strażackiej w salonie (alternatywa dla schodów) Ale na takiej fi 120 to chyba ciężko tańczyć? A co do rosołku, to ja Cię Tomku nie rozumiem, trzy łyżki, takich dobroci No może miałeś smaka na schabowego z kapustą to wybaczam marny apetyt. Wracaj do zdrowia, bo tu się chyba niezła impreza rozkręca Użyczę rury. NIedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts