Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten Wasz ciepły humor trzyma mnie przy życiu. Rosołek oczywiście nie byle jaki, tylko chiński co najmniej 6 godzin gotowany z kurkumą imbirem i kminkiem. Wczoraj udało się trzy łyżki dziś nieco więcej. Co do szpitala to jest duży, nowocześnie wyposażony Ratowanie i leczenie jest chyba w porządku. Gorzej z żywieniem co wieczór na kolację serwują zupę mleczna i kawę zbożową i to wszystko. Pewnie na śniadanie to samo już nie sprawdzam. Tomek i tak tego nie je. Jutro porozmawiam z lek. prowadzącym bo ostatnio mam do czynienia tylko z lek dyżurnymi a ci mnie raczej zbywają. Pozdrawiam z zaśnieżonej Komturii i jutro coś więcej napiszę M

Trzy łyżki rosołu?! Tomek Ty sie jaj nie rób. Ledwo przełyk zwilżyłeś, a żołądek jeno zapachu się nawąchał. A poza tym, w Komturii jak śniegu napada musi bajecznie wyglądać. Weź Ty się na to wszystko zezłość i wyzdrowiej na maksa by do domku wracać.

Wy się nie znacie ,dobra rura nie jest zła:)

Ja tylko przypomnę,że mój osobisty ślubny swego czasu forsował pomysł rury strażackiej w salonie (alternatywa dla schodów)

Ale na takiej fi 120 to chyba ciężko tańczyć?

A co do rosołku, to ja Cię Tomku nie rozumiem, trzy łyżki, takich dobroci :o

No może miałeś smaka na schabowego z kapustą to wybaczam marny apetyt.

Wracaj do zdrowia, bo tu się chyba niezła impreza rozkręca :)

Wy się nie znacie ,dobra rura nie jest zła:)

Ja tylko przypomnę,że mój osobisty ślubny swego czasu forsował pomysł rury strażackiej w salonie (alternatywa dla schodów)

Ale na takiej fi 120 to chyba ciężko tańczyć?

A co do rosołku, to ja Cię Tomku nie rozumiem, trzy łyżki, takich dobroci :o

No może miałeś smaka na schabowego z kapustą to wybaczam marny apetyt.

Wracaj do zdrowia, bo tu się chyba niezła impreza rozkręca :)

Użyczę rury. NIedrogo :)