Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Tomku -jakże się cieszę ,że Ci rosółek Majki siły przywraca ......pozdrawiam ze słonecznej Italii a żem wysoko w górach i do Najwyższego mam blizej to i prośby o zdrówko może szybciej dotrą ...... trzymam kciuki wspieram modlitwą - wracaj do zdrowia jak najszybciej :rolleyes:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://farm2.staticflickr.com/1329/5125482026_3b8ecc3ae8_z.jpg

Nie wybrzydzać.

Znalazłam zestaw z elementami perwersji.

Jak Tomek zaakceptuje scenografię, zaczynamy.

Kto się będzie migać, będzie robił za chórek.

Choćbym się miał połamać na takiej rurze, jak ma to Komturowi pomóc, to tylko powiedz gdzie ta rura.

ten klub też czeka

poczytałem sobie Twoje posty z pierwszych stron Klubu,

wracaj najpierw do zdrowia a potem do klubu, chociaż powinieneś

już założyć klub sześćdziesięcioletnich starszaków :yes:

Też sie do klubu zapiszę jak mnie przyjmiecie, wiekowo pasuję co do reszty sie zobaczy.:rolleyes:

Lekarz prowadzący nie brzmiał optymistycznie ale myślę, że teraz panuje moda w tym medycznym światku na przedstawianie ludziom najgorszej opcji. Mianowicie oświadczył, że „może pacjent nie da się spionizować” i mówi żebym załatwiała dom opieki gdy będzie gotowy do wyjścia ze szpitala tj gdy odłączą rury. Ja w każdym razie swoją uwagę zatrzymałam jedynie na fragmencie „gotowy do wyjścia ze szpitala” resztę puszczając mimo uszu i na tym, że mózg ludzki ma wielkie, nie poznane dotychczas możliwości i on jeszcze się zdziwi. A rosołku dziś wpakowałam nieco więcej, pił trochę za Wasze zdrowie a trochę ze strachu przed wieczorną zupą mleczną. Ma gorączkę ale może antybiotyk zadziała. Oddychał dziś nieźle, spokojnie. A tańce bardzo proszę trenujcie zarówno wersję dla Tomka jak i dla mnie ku rozweseleniu. tomek przekazuje pozdrowienia i oczy ma weselsze choć przez chwilkę

Dom opieki to on będzie miał przecie, w Komturii! :p

W tym domu wszyscy będą się Nim opiekowali! :cool:

Matko jedyna, jak ja mam trenowac na tych rurach, Ziaba - a żeby Cię, nie mogłas jakiejś dłuższej znaleźć?!

Tera za gacie się zawiesiłam na tych hypersztyklach i co ja mam zrobić??? No co???!!!

Tomeczku - wracaj szybko do zdrowia, mlecznych "zupek" szpitalnych nie tykaj, tylko Majowy rosołek i inne dobroci zjadaj, a jeszcze wszystkim im pokażesz, jak Franus nasz!

Buziaki, Kochany!!!

Dom opieki to on będzie miał przecie, w Komturii! :p

W tym domu wszyscy będą się Nim opiekowali! :cool:

Matko jedyna, jak ja mam trenowac na tych rurach, Ziaba - a żeby Cię, nie mogłas jakiejś dłuższej znaleźć?!

Tera za gacie się zawiesiłam na tych hypersztyklach i co ja mam zrobić??? No co???!!!

Tomeczku - wracaj szybko do zdrowia, mlecznych "zupek" szpitalnych nie tykaj, tylko Majowy rosołek i inne dobroci zjadaj, a jeszcze wszystkim im pokażesz, jak Franus nasz!

Buziaki, Kochany!!!

Lekarz prowadzący nie brzmiał optymistycznie ale myślę, że teraz panuje moda w tym medycznym światku na przedstawianie ludziom najgorszej opcji. Mianowicie oświadczył, że „może pacjent nie da się spionizować” i mówi żebym załatwiała dom opieki gdy będzie gotowy do wyjścia ze szpitala tj gdy odłączą rury. Ja w każdym razie swoją uwagę zatrzymałam jedynie na fragmencie „gotowy do wyjścia ze szpitala” resztę puszczając mimo uszu i na tym, że mózg ludzki ma wielkie, nie poznane dotychczas możliwości i on jeszcze się zdziwi. A rosołku dziś wpakowałam nieco więcej, pił trochę za Wasze zdrowie a trochę ze strachu przed wieczorną zupą mleczną. Ma gorączkę ale może antybiotyk zadziała. Oddychał dziś nieźle, spokojnie. A tańce bardzo proszę trenujcie zarówno wersję dla Tomka jak i dla mnie ku rozweseleniu. tomek przekazuje pozdrowienia i oczy ma weselsze choć przez chwilkę

Majeczko, bo doktorek to jeszcze nie wie z kim ma do czynienia, pacjent ;) da sie spionizować, choćby kijem od szczotki (albo rurą ;) ale pomalutku znów pokaże na co Go stać:)

Ja nie rozumiem tej awersji do zup mlecznych :oops:, to chyba jedyna rzecz ,którą ja toleruję w szpitalu (jako pacjent)

A skoro Tomasz weselszy na mysl o tańcach,to chyba i ja pójdę poćwiczyć na tych Ziabowych rułach, to dopiero będzie kupa śmiechu :)

Kiedyś dzieci dziadem straszono, teraz dorosłych zupą mleczną:lol:

Ale w szpitalu nie jest źle.. Człowiek się skupia nie na chorobie ,ale na tym czy już jadą z talerzami. Banalnie prosty wymyk psychologiczny. A że Polak jak głodny to zły - to i stymuluje do ozdrowienia i poszukania sobie źródła dodatkowego kęsa w tym przybytku. Czyż nie genialne ?

Dziamganie lekarzy w tonie śmierciożerców trzeba sobie odpuścić i zwalić winę na słabo zaopatrzoną kantynę . Oni też nie dojadają..

A Tomek to nie tylko się spionizuje.:no:

On na to wszystko się wypnie.

Lekarz prowadzący nie brzmiał optymistycznie ale myślę, że teraz panuje moda w tym medycznym światku na przedstawianie ludziom najgorszej opcji. Mianowicie oświadczył, że „może pacjent nie da się spionizować”

Ten lekarz niech się dokształci w tym pionizowaniu, bo jak na razie wydaje się przodować w dołowaniu, tfu, pardon, w 'realistycznym podejściu'. Brawo Majeczko za dystans i wielką siłę ducha! Uważam, że lekarze mają obowiązek przedstawiać różne scenariusze. Uważam także, że do ich obowiązku powinno należeć wspieranie chorego i jego opiekunów i pozytywne nakręcanie, bo to nie jest żadna czarna magia, że pozytywne nastawienie, wiara i nadzieja sprzyjają wyzdrowieniu. Zatem nieustannie ślę dobre myśli w Waszą stronę: teraz wizualizuję sobie wygibasy forumowiczów na tej atrakcyjnej rurce, po czym pozytywną energię powstałą w wyniku tegoż obrazka zasyłam prosto w Tomka :) Po-szło! :D

Tak dokładnie- podpisuje się pod wszystkimi postami wyżej napisanymi !!

I właśnie dokładnie tak się dzieje jak Piszecie !:rolleyes:

Że Tomek poradzi Sobie doskonale ! Jestem tego pewna !!!

I może się powtarzam , ale nic to,bo trzeba pisać - z pomocą

Takich Przyjaciół - TOMEK będzie zdrowiał, tego mu życzę

z całego serca !

Yaaaay, przynajmniej ktoś jeden mnie rozumie! :lol:

Tomek - chyba będziemy musiały hurtowo jakieś gaciory kupić, wszystko przez Ziabę, że takie rure przytargała!

A kto będzie śpiewał, że tak nieśmiało zapytam?

I kto i czym będzie polewał? ;)

Majka rosołku nagotuje? :lol: