wimech 30.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Nie spinajcie się kobiety. Wszędzie są ludzie, świnie i urzędnicy. Przechodziłem podobną drogę 2 razy z rodzicami. Zwiedziłem większość szpitali naŚląsku i bywało bardzo różnie. Teraz jest ważne aby Tomek wrócił do sił i zdrowia. Myślmy o nim ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja tam cały czas o Tomku, bardzo gorąco.I o Majce też, żeby dała radę. I żeby w końcu szczęście się do nich uśmiechnęło, bo NAPRAWDĘ zasługują na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nieustająco pamiętam i wspieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dobre myśli i wsparcie od rana ślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja też jestem i myślę o Was bez przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 31.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Do szpitalnego wątku powrócę bo to nie koniec szokujących wieści, ale najpierw o Tomku, który mimo wielkiego osłabienia i zadyszki potężnej ma się coraz lepiej lepiej. Właśnie przeczytałam mu wasze posty. Powiedział, żebym nic o nim więcej nie pisała bo on jutro sam podyktuje. Dziś już nie ma siły. Jutro przychodzi pielęgniarka pobrać mu krew, którą muszę natychmiast zawieźć do giżycka bo na miejscu nie ma laboratorium. Co parę dni musi mieć analizy i na podstawie wyniku każdorazowo opracowywaną dawkę leku przeciwzakrzepowego. To niebezpieczny lek, ale inne o mniej groźnych skutkach ubocznych nie działają Jutro gdy będę już miała wyniki krwi przyjedzie do T. lekarz rodzinny. Dzięki za troskę o mój kręgosłup, który nie jest w dobrym stanie ale tego dzwigania jest coraz mniej bo Tomek coraz bardziej współpracuje, bardzo się stara. Ale pasem się zainteresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czyli jednak Komturia i Majki ręka polączona z Majki kuchnią mają więcej siły niz cały personel szpitalny. A my kciuki dlaje mocno, mocno trzymamy co by ten skrzep wreście ustapił i już nigdy nie wracał.Tomku, swoją walką z przeciwieństwami losu dodajesz wiary i siły także mnie. Nie poddawaj się i walcz tak samo dalej, a wszystko będzie dobrze. Pozdrawiamy Was najserdeczniej i piątka od Stefka za wytrwalość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tomku, rzadko zaglądam na forum, za to często ciepło o Was myślę. Mam dużo ciekawych rzeczy w domu ale wśród nich jest jedna drogocenna. Dziękuję za kartkę z życzeniami podpisaną przez Ciebie - popłakałam się jak ją dostałam. Jesteście cudownymi ludźmi. Dobrzej aż wydobrzejesz Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 I u mnie kartka jest jedną z cennych pamiątek. Cieszę się ogromnie, że u Tomka coraz lepeij, że wrócił do domu i że Majka potrafi cuda robić. Majka, jesteś WIELKA! Tomeczku - zdrowiej, nie dawaj się, walcz, my tutaj cały czas myślimy o Tobie, modlimy się i dobre anioły nasyłamy. Buziaki serdeczne dla Was obojga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tomku, z niecierpliwością czekamy na Twoje słowa:)Nieustannie o Was myślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tomku, codziennie tu zaglądam wyczekując dobrych wieści.... teraz jak już Majeczka wzięła Cię w swoje ręce to musi być coraz lepiej i to w tempie o jakim lekarzom z Ełku sie nie śniło..... codziennie trzymam kciuki i ciepło myślę o Tobiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Czyli jednak Komturia i Majki ręka polączona z Majki kuchnią mają więcej siły niz cały personel szpitalny. i oby tak dalej Majeczko , Tobie zycze duzo sił,a Tomkowi zapału i energii do dalszej walki ze "złym"..i czekam z niecierpliwością na to co podyktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 01.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dobrze się czuję ale bywało, że czułem się lepiej. Powoli zbieram siły, Trochę uciekają mi myśli, nie wszystko pamiętam ale Was pamiętam, tylko mnie dziwi, że wy o mnie pamiętacie. Wam wszystkim piątkę przybijam za wytrwałość. Stefkowi też piątkę przybijam.Bardzo pozdrawiam i dziękuję. A jutro, jak nikogo nie będzie to napiszę więcej. TomekBrzmi to bardzo optymistycznie ale jeszcze trochę zanim prawa ręka powróci do sprawności a już tak dobrze szło z odręcznym pismem. Z Komputerem gorzej. Ale najważniejsze, że Tomek nie traci ducha. Wyniki analiz krwi pozwalają na dalsze drastyczne leczenie zakrzepu w płucach w ciągu najbliższych dni.. Zapalenie płuc też się cofa, lekarz będzie znowu w piątek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Super ! . Doskonałe wieści. Najważniejsze, że jest w Twoich troskliwych łapkach i dlatego nie traci ducha. A to podstawa :) Przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Super!!Tomku kochany, najdroższy nasz jedyny, jak Ciebie nie pamiętać????? Majko, duzo siły i wytrwałości dla Ciebie.Dacie radę , kochani. Bardzo w to wierzymy:) Edit: piąteczka, Tomku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Tomku, Komturze Waleczny, kochamy Cię, walcz, walcz ile sił. Pokonasz wszystko, prosimy o to Szefa u góry, całym sercem. Aby Tobie i Twojej Majce Walecznej dał dużo sił i duuuużo jeszcze lat spędzonych razem i w szczęściu. A my z Wami, a my razem z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No w ostateczności Tomku, to my damy radę czytać dyktowane wiadomości, ale wiesz nie za długo, co ? Ja tam wolę jak sam stukasz w klawisze Więc do roboty Komturze - dasz radę http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Aga ma rację - jakże moglibyśmy o Tobie nie pamietać, nasz Dobry Aniele forum? Teraz bardzo ale to bardzo cieszymy się, że nastrój coraz lepszy, przy Majce to i samopoczucie na pewno się będzie szybko poprawiać! Piątkę serdeczną przybijam Ci, Tomku, modlę się cały czas za Was oboje!!! Będzie dobrze, już wkrótce, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dobrze, że już jest lepiej i czekam na bardzo dobrze:) Cieszę się, że Jesteś w domu i Majka się Tobą opiekuje:) Zdrówka życzę i dużo sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts