Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do szpitalnego wątku powrócę bo to nie koniec szokujących wieści, ale najpierw o Tomku, który mimo wielkiego osłabienia i zadyszki potężnej ma się coraz lepiej lepiej. Właśnie przeczytałam mu wasze posty. Powiedział, żebym nic o nim więcej nie pisała bo on jutro sam podyktuje. Dziś już nie ma siły. Jutro przychodzi pielęgniarka pobrać mu krew, którą muszę natychmiast zawieźć do giżycka bo na miejscu nie ma laboratorium. Co parę dni musi mieć analizy i na podstawie wyniku każdorazowo opracowywaną dawkę leku przeciwzakrzepowego. To niebezpieczny lek, ale inne o mniej groźnych skutkach ubocznych nie działają Jutro gdy będę już miała wyniki krwi przyjedzie do T. lekarz rodzinny. Dzięki za troskę o mój kręgosłup, który nie jest w dobrym stanie ale tego dzwigania jest coraz mniej bo Tomek coraz bardziej współpracuje, bardzo się stara. Ale pasem się zainteresuję

Czyli jednak Komturia i Majki ręka polączona z Majki kuchnią mają więcej siły niz cały personel szpitalny. A my kciuki dlaje mocno, mocno trzymamy co by ten skrzep wreście ustapił i już nigdy nie wracał.

Tomku, swoją walką z przeciwieństwami losu dodajesz wiary i siły także mnie. Nie poddawaj się i walcz tak samo dalej, a wszystko będzie dobrze. Pozdrawiamy Was najserdeczniej i piątka od Stefka za wytrwalość!

Tomku,

rzadko zaglądam na forum, za to często ciepło o Was myślę.

Mam dużo ciekawych rzeczy w domu ale wśród nich jest jedna drogocenna. Dziękuję za kartkę z życzeniami podpisaną przez Ciebie - popłakałam się jak ją dostałam. Jesteście cudownymi ludźmi.

Dobrzej aż wydobrzejesz :)

Ewa

I u mnie kartka jest jedną z cennych pamiątek.

Cieszę się ogromnie, że u Tomka coraz lepeij, że wrócił do domu i że Majka potrafi cuda robić.

Majka, jesteś WIELKA! :hug:

Tomeczku - zdrowiej, nie dawaj się, walcz, my tutaj cały czas myślimy o Tobie, modlimy się i dobre anioły nasyłamy.

Buziaki serdeczne dla Was obojga!!! :D

Tomku, codziennie tu zaglądam wyczekując dobrych wieści.... teraz jak już Majeczka wzięła Cię w swoje ręce to musi być coraz lepiej i to w tempie o jakim lekarzom z Ełku sie nie śniło..... codziennie trzymam kciuki i ciepło myślę o Tobie

m.

Czyli jednak Komturia i Majki ręka polączona z Majki kuchnią mają więcej siły niz cały personel szpitalny.

i oby tak dalej :)

Majeczko , Tobie zycze duzo sił,a Tomkowi zapału i energii do dalszej walki ze "złym"..i czekam z niecierpliwością na to co podyktuje :lol:

Dobrze się czuję ale bywało, że czułem się lepiej. Powoli zbieram siły, Trochę uciekają mi myśli, nie wszystko pamiętam ale Was pamiętam, tylko mnie dziwi, że wy o mnie pamiętacie. Wam wszystkim piątkę przybijam za wytrwałość. Stefkowi też piątkę przybijam.Bardzo pozdrawiam i dziękuję.

A jutro, jak nikogo nie będzie to napiszę więcej. Tomek

Brzmi to bardzo optymistycznie ale jeszcze trochę zanim prawa ręka powróci do sprawności a już tak dobrze szło z odręcznym pismem. Z Komputerem gorzej. Ale najważniejsze, że Tomek nie traci ducha. Wyniki analiz krwi pozwalają na dalsze drastyczne leczenie zakrzepu w płucach w ciągu najbliższych dni.. Zapalenie płuc też się cofa, lekarz będzie znowu w piątek.M

Tomku, Komturze Waleczny, kochamy Cię, walcz, walcz ile sił. Pokonasz wszystko, prosimy o to Szefa u góry, całym sercem. Aby Tobie i Twojej Majce Walecznej dał dużo sił i duuuużo jeszcze lat spędzonych razem i w szczęściu. A my z Wami, a my razem z Wami!

No w ostateczności Tomku, to my damy radę czytać dyktowane wiadomości, ale wiesz nie za długo, co ?

Ja tam wolę jak sam stukasz w klawisze :)

Więc do roboty Komturze - dasz radę http://www.hopfer.com.pl/czerwonemaki/_pomocniczy/piatka.gif

Aga ma rację - jakże moglibyśmy o Tobie nie pamietać, nasz Dobry Aniele forum?

Teraz bardzo ale to bardzo cieszymy się, że nastrój coraz lepszy, przy Majce to i samopoczucie na pewno się będzie szybko poprawiać! :D

Piątkę serdeczną przybijam Ci, Tomku, modlę się cały czas za Was oboje!!!

Będzie dobrze, już wkrótce, zobaczysz! :yes: