frosch 19.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a kedy tancujecie? bo jo 40- tka przekrocza w lipcu ( ) ale trzech bajtli swoich , dwa od chopa , 2 psy i jednego "kota" mom, a co moga tyz przybrac abo sie przefarbic na gowie (i nie ino) jak bydzie cza ... moga tyz w zapasce zatancowac a nawet zaspiwac "Poszla Karolinka " abo "Szla Dzieweczka " do Tomeczka zaspanego to jak ? Ew-ka jajco Ci wydropia po zanjomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam 7 spódnic do Kankana ....układu nauczę chętne koleżanki ....ale takie po 40-tce .... bo młodsze mogłyby Komturowi zaszkodzic i poważnie serduszko uszkodzić a .......40-tki bedą w sam raz Ew-ka! A prawie 40stki mogą być? Po czwórce dzieci... Tomek! Jak się nie obudzisz i nie nakrzyczysz - to ja nie wiem co się stanie. Sam słyszysz, co się tu dzieje. Ja się kwalifikuję ... już dawno po Ewcia - czy to będą lekcje wirtualne, czy w realu???? powiem Wam ( przerabialam to ) ,że próby w realu sa o niebo lepsze niż sam występ czyli proby będą pod modrzewiem w Realu ...albo w Biedronce To ja w sobotę pod modrzewiem teren wyrównam, cobyśmy w jakie dołki nie powpadały ... Biedronka mi nie pasi, wolę Real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ziaba to ja jako matka polka karmiąca melduję gotowość do odtańczenia kankana dla naszego Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiecie ...tych spodnic chyba nie styknie trza bedzie poszyć nowe ...szczegolnie dla tych chudziutkich i niedokarmionych to co .....kiedy zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 19.05.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie. Tata do tomografii był znowu bardziej naładowany usypiaczami, wynik bedzie dopiero jutro. Nic nie otwiera oczu, nic a nic nie rusza gałkami ocznymi. Rusza troszkę dwiema rękami (wcześniej tylko lewą), przeszkadza mu rurka w gardle.Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie. Ale jak dotąd żaden lekarz nie wypowiadał się jakoś konkretniej o sprawach neurologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.05.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiecie ...tych spodnic chyba nie styknie trza bedzie poszyć nowe ...szczegolnie dla tych chudziutkich i niedokarmionych to co .....kiedy zaczynamy? A po 50 tce( tzn.po 50 urodzinach,) mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 W związku ze znacznym zainteresowaniem Grupy Kankana, derekcja wnosi o rozpatrzenie zwołanie Grupy Baletu Klasycznego Męskiego. Chętni proszeni o podanie rozmiaru rajtuzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 W związku ze znacznym zainteresowaniem Grupy Kankana, derekcja wnosi o rozpatrzenie zwołanie Grupy Baletu Klasycznego Męskiego. Chętni proszeni o podanie rozmiaru rajtuzek. Bo to będzie Jezioro Łabędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie. Tata do tomografii był znowu bardziej naładowany usypiaczami, wynik bedzie dopiero jutro. Nic nie otwiera oczu, nic a nic nie rusza gałkami ocznymi. Rusza troszkę dwiema rękami (wcześniej tylko lewą), przeszkadza mu rurka w gardle. Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie. Ale jak dotąd żaden lekarz nie wypowiadał się jakoś konkretniej o sprawach neurologicznych. Gabrysiu - trzeba się uzbroić w cierpliwość i nie poddawać .... Twój tato bardzo dużo przeszedł , dojście do siebie po takiej sytuacji musi trwać . My też się uzbroimy w cierpliwość , bo jak już ktoś powiedział wcześniej pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł . Musi być dobrze ....potrzeba tylko więcej czasu . Tomek wie, że wszyscy na niego czekają - on wie, że musi wyzdrowieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu o której będzie jutro coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 W związku ze znacznym zainteresowaniem Grupy Kankana, derekcja wnosi o rozpatrzenie zwołanie Grupy Baletu Klasycznego Męskiego. Chętni proszeni o podanie rozmiaru rajtuzek. Bo to będzie Jezioro Łabędzie Takie http://krakow.zaprasza.net/wydarzenia/teatry/makroconcert/trockadero04.jpg Tomek ... Ty to musisz zobaczyć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu Serduszko nasze kochane.. Nie daj się nikomu i niczemu.Nie pozwól złym myślom istnieć. Jutro będzie lepiej niż dziś. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem .....Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie.... cierpliwie czekamy na dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu nic sie nie wypowiadaja bo czekaja na wybudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 19.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie My też czekamy - trzymajcie się dzielnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie. Tata do tomografii był znowu bardziej naładowany usypiaczami, wynik bedzie dopiero jutro. Nic nie otwiera oczu, nic a nic nie rusza gałkami ocznymi. Rusza troszkę dwiema rękami (wcześniej tylko lewą), przeszkadza mu rurka w gardle. Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie. Ale jak dotąd żaden lekarz nie wypowiadał się jakoś konkretniej o sprawach neurologicznych. Gabrysiu - trzeba się uzbroić w cierpliwość i nie poddawać .... Twój tato bardzo dużo przeszedł , dojście do siebie po takiej sytuacji musi trwać . My też się uzbroimy w cierpliwość , bo jak już ktoś powiedział wcześniej pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł . Musi być dobrze ....potrzeba tylko więcej czasu . Tomek wie, że wszyscy na niego czekają - on wie, że musi wyzdrowieć . Noooo...już sobie wyobrażam...Tomek...rajtuzki...Jezioro Łabędzie... Ech..rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu o której będzie jutro coś wiadomo?Pewnie dopiero po obchodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie. Tata do tomografii był znowu bardziej naładowany usypiaczami, wynik bedzie dopiero jutro. Nic nie otwiera oczu, nic a nic nie rusza gałkami ocznymi. Rusza troszkę dwiema rękami (wcześniej tylko lewą), przeszkadza mu rurka w gardle. Czekamy co powiedzą jutro na obchodzie. Ale jak dotąd żaden lekarz nie wypowiadał się jakoś konkretniej o sprawach neurologicznych. Gabrysiu - trzymajcie sie rodzinnie ...my tu takie bzdury wypisujemy a tam Tomek walczy o każdy oddech ..... przechodzicie teraz taki ciężki czas ,ale w Bogu nadzieja ,że bedzie dobrze ,że Tomek zwalczy to zapalenie płuc i wroci do Was do Nas w pełni sił . Mysle ,że pomimo tych wypisywanych głupotek -kazdy po ciuchutku,wzaciszu swego domku zwraca sie do Najwyższego z prośbą o zdrówko dla Tomka . Wiara ,wiara jest tym co nas trzyma Pozdrawiam cieplutko Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu! bydzie gut !!! oboczysz !!!! ew-ka to jak? mom tanczyc ? moga tyz hopem jakim zakrencic jak bydzie cza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Gabrysiu, trzymajcie się - zapalenie płuc u leżących chorych zawsze jest ciężkie. "Płuca goją się w ruchu" - takie hasła wiszą na oddziałach pulmonologicznych. Dlatego tak ważne są te oklepywania, przewracania itd. Ale przecież nie zawsze pomogą, wtedy trzeba liczyć na leki. No i czas jest potrzebny. Wam wszystkim z Tomkiem na czele dużo sił życzę, i wierzę, że trudności miną i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts