Arnika 05.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Malka ... to też fakt.... ...pośpiech jest złym doradcą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 06.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Malka ma świętą rację. Prędzej się wynajmie za jakieś pieniądze niźli sprzeda za bezcen.A mieszkanie można tylko raz sprzedać..I notariusz nie potrzebny i cała ceremonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wiesz co, Malka? Ty łebska kobita jesteś! Musze zadzwonić do Majki i spytać ją o taką koncepcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 No dobra, już dzwoniłam, nie da się. Ale i tak idziemy do przodu, Tomek rano fajnie rozmawia, pośmialiśmy się i pożartowaliśmy sobie, śmiech Tomka usłyszałam po raz pierwszy od jego wylewu!!! Majka - STĄD zacznij czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tyle, że 5 pokojowe to trudniej sprzedać - najbardziej poszukiwane to takie do 50 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tak czy inaczej - trzeba będzie wyremontować. Chociaż przemalować. Myślę, że najlepiej zrobić aukcję w tym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Na razie nie ma z tym pośpiechu wielkiego - tam jeszcze, jak się okazuje, mieszka Jasiek z rodziną. Muszą poogarniać niektóre sprawy, dopiero będzie można o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aaaaaaaaaa no to w ogóle nie ma o czym gadać. Majka da znać jak będzie trzeba. Buziaki dla Tomka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.02.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dawno nie ma mnie na forum... ale do tego wątku zaglądam codziennie.Najlepszego, Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ło matko, nawet Mirek zajrzał! Miruś, a gdzie Ty teraz bywasz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ło matko, nawet Mirek zajrzał! Miruś, a gdzie Ty teraz bywasz, co? pewnie dalej w K. albo w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Notariusza biorę na siebie, mieszkania szukam... właściwie już znalazłam świetne, na parterze, ale ciut drogawe, więc szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Rasiu - jesteś WIELKA, dziękuję, Kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Jestem! Mam nadzieję, że u Was coraz lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Buziaki zostawiam z życzeniami, żeby mrozy już w końcu diabli wzięli!!! Trzymaj się Komturze, będzie dobrze!!!! Majeczko pozdrawiam serdecznie! Rasia, Ty naprawdę WIELKA kobieta jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mróz odrobinkę spuścił z tonu;)i jest szansa na przedwiośnie. Komturowi nieustająco zdrowia pożyczam i sił p. Majce również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oj usmiechnęłam się na to tomkowe pogodne rozmawianie od rana:) Rasia! Wielka kobieto:)Jak nie dobrocię to mieczem przekonasz sprzedających do obnizki ceny;-) Tomku, Majko...nieustannie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 07.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Rasia - brzmi obiecująco!Mirek - pozdrawiam, do dziś korzystam z rad, których udzieliłeś na tym forum.Tomku, Majeczko - trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 07.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Z Tomkiem nie jest gorzej a to już bardzo dobrze, jest oczywiście b. słaby ale już je przy stole! a nie w łóżku jak dotychczas bo nie miał siły utrzymać się w pionie. Jutro Tomek jedzie transportem medycznym na RTG płuc bo lek rodzinny podejrzewa że stan zapalny utrzymuje się. Rasia zmobilizowała mnie żebym zawalczyła o ten transport do szpitala w Giżycku i przycisnęła tamtejszych, szpitalnych lekarzy o diagnozę Dala też kontakt do znajomego lek z Giżycka jakby coś się zacięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No i bardzo ładnie Ja bym jeszcze pocisnęła o antybiogram, skoro celują z antybiotykiem na ślepo, to nic dziwnego ,że trafić nie mogą nieustająco m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts