jea 08.02.2012 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ta Rasia, to dar Boży.........Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 jea mądrze gada! Trzymajcie się Kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Z dobrymi myślami, kciukami i modlitwą, żeby wszystko udało się załatwić z rana się melduję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No i uśmiechu się dopraszam coby zdjęcie przecudnej urody było;)Nieustająco dobrymi myślami otaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 08.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Cudowne wieściRasia anioł po prostu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Rasiu, szacun!!!! Pozdrawiam nieustająco i ciepło! Komturze, trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dzień dobry - ciepłe myśli i kciuki na dziś zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.02.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.02.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zdrowiaa,zdrowia i jeszcze raz zdrowia:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Zdrowia i dobrego humoru, bo ten prawie tak samo ważny jest! Dołączam więc do normalnego transportu energii mnóstwo uśmiechu i radości życia, plotę z tego grubą wiąchę i posyłam z prędkością światła.Z tym notariuszem to pewne? Czy pytać kogoś? Bo małż twierdzi, że być może zna kogoś, kto zna kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na razie poczekajmy, jakby co, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 09.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wczoraj Tomek został odwieziony do szpitala nie dlatego że coś nowego złego się wydarzyło tylko po wielu podchodach( trwających trzy) dni udało mi się namówić lek. rodzinnego żeby wystawił skier. do szpitala i na przewóz karetką na leżąco! Cóż to była za walka, do której zagrzewała mnie Rasia. Miałyśmy przez te dni gorącą linię telefoniczną. Dzięki za to wsparcie. Tomek miał wykonane rtg i inne bad. kulturalnie wygodnie, na wózku i okazało się, że jeszcze ma zapalenie płuc i dalej leczenie antybiotykiem. Od dziś, dzięki staraniom Rasi Tomek ma mieć wzmocnienie opieki szpitalnej w postaci łańcucha znajomych lekarzy Dziś znalazłam go w znacznie lepszej formie niż wczoraj. Chyba był odwodniony w domu, bo duszność utrudniała picie. A w szpitalu dostał płyny w kroplówce i od razu wygląda młodziej i poweselał. Jak tak dalej pójdzie, to uda się opanować to zapalenie płuc i wtedy bez lęku i większego ryzyka uda się T przetransportować do W-wy. A tymczasem ja wreszcie mogę spać spokojnie i przestać kombinować co mam robić żeby wogóle przeżył do następnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No i na takie wieści czekałam Rasię uściskam osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i mnie ulżyło, nie ma to jak pomoc od tych, którzy mogą... szkoda tylko, że nie można tej pomocy uzyskać bezpośrednio od tych upoważnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Boże Rasiu, całować ziemie po której chodzisz Dziewczyno! Tak się cieszę, że na reście Tomkiem zajmą się jak należy. Majko, teraz juz będzie tylko lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 RASIA !! Ukłony WIELKIE dla CIEBIE !!! jak dobrze że Jesteś i możesz pomóc.Ślę życzenia dla Tomka dużo, dużo sił w powrocie do zdrowia i tak się już dziejea teraz będzie coraz lepiej !Dla Ciebie Majko również dużo sił i zdrowia !!Pozdrawiam i zawsze ślę wsparcie w dobrej energii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Rasiu - dołączam i ja do chóru podziękowań, jesteś WSPANIAŁA!!! Majeczka - teraz to już spokój i nadzieja coraz większa na spokój i lepsze jutro, Kochana! Nieustająco myśle i kciuki zaciskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 10.02.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wielki szacunek. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.02.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dobro czynione powraca po wielokroć. Ja w to wierzę i dużo dobra życzę Rasi,niech się spełni:) Komturze do boju,wszak tyle już zrobiłeś. Najlepszego pożyczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.02.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Boże, co za wiesci!!!!Cudnownie! Geba sama sie śmieje:) Rasiu, jesteś wielka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts