Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrowia i dobrego humoru, bo ten prawie tak samo ważny jest! Dołączam więc do normalnego transportu energii mnóstwo uśmiechu i radości życia, plotę z tego grubą wiąchę i posyłam z prędkością światła.

Z tym notariuszem to pewne? Czy pytać kogoś? Bo małż twierdzi, że być może zna kogoś, kto zna kogoś...

Wczoraj Tomek został odwieziony do szpitala nie dlatego że coś nowego złego się wydarzyło tylko po wielu podchodach( trwających trzy) dni udało mi się namówić lek. rodzinnego żeby wystawił skier. do szpitala i na przewóz karetką na leżąco! Cóż to była za walka, do której zagrzewała mnie Rasia. Miałyśmy przez te dni gorącą linię telefoniczną. Dzięki za to wsparcie. Tomek miał wykonane rtg i inne bad. kulturalnie wygodnie, na wózku i okazało się, że jeszcze ma zapalenie płuc i dalej leczenie antybiotykiem. Od dziś, dzięki staraniom Rasi Tomek ma mieć wzmocnienie opieki szpitalnej w postaci łańcucha znajomych lekarzy Dziś znalazłam go w znacznie lepszej formie niż wczoraj. Chyba był odwodniony w domu, bo duszność utrudniała picie. A w szpitalu dostał płyny w kroplówce i od razu wygląda młodziej i poweselał. Jak tak dalej pójdzie, to uda się opanować to zapalenie płuc i wtedy bez lęku i większego ryzyka uda się T przetransportować do W-wy. A tymczasem ja wreszcie mogę spać spokojnie i przestać kombinować co mam robić żeby wogóle przeżył do następnego dnia.

RASIA !! Ukłony WIELKIE dla CIEBIE !!! jak dobrze że Jesteś i możesz pomóc.

Ślę życzenia dla Tomka dużo, dużo sił w powrocie do zdrowia i tak się już dzieje

a teraz będzie coraz lepiej !

Dla Ciebie Majko również dużo sił i zdrowia !!

Pozdrawiam i zawsze ślę wsparcie w dobrej energii !

Rasiu - dołączam i ja do chóru podziękowań, jesteś WSPANIAŁA!!! :D

Majeczka - teraz to już spokój i nadzieja coraz większa na spokój i lepsze jutro, Kochana!

Nieustająco myśle i kciuki zaciskam!