Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę mi się sprawy poplątały, dość długo tu nie zaglądałam, i nie wiedziałam, że tyle niedobrego się działo.

Tomku, trzymam mocno, mocno kciuki i zdrowia życzę. Wracaj do nas! Majko, jesteś bardzo dzielna.

Rasia jesteś cudownym człowiekiem. Wiem, że wszyscy ci już dziękowali, za to co zrobiłaś dla Tomka i Majki, ale ja też muszę. Za to, co zrobiłaś, i za to, że JESTEŚ. Wracasz wiarę w ludzi: I w cuda;)

Chyba tylko dzięki Waszej podsyłanej dobrej energii Tomkowi udało się przeżyć powrót ze szpitala: Lekarz rodzinny postanowił go wysłać do szpitala na Szaserów, jako że zapalenie płuc się jednak ciągnie nadal. Po 4 godzinnych badaniach diagnostycznych lekarz uznał, że nie ma bezwzględnych wskazań do hospitalizacji, przepisał kolejny antybiotyk i zlecił przywiezienie Tomka z powrotem do domu transportem medycznym. Towarzyszył Tomkowi Jasio, ale pozostawił Tomka oczekującego na leżąco na ów transport a sam pojechał na trening. Ja mam zapalenie oskrzeli, więc czekałam na Tomka w domu sądziłam, że tak jak został odwieziony do szpitala ( zniesiony na foteliku przez ratowników medycznych) tak samo wróci, ale Jasio wracając z treningu po 22-ej zastał Tomka na dworze pod klatką z gołą głową płaczącego i zagubionego, ponieważ nie poradził sobie z domofonem. Nikt nie dał nawet znać, że Tomek jest do odebrania spod domu. Wydawało się, że te złej przygody Tomek już na pewno nie zniesie, był tak przemarznięty, ale przeżył i ma się stopniowo coraz lepiej.

Pozdrawiamy

Tego to i ja bym nie darowała.

Przecież to do telewizji się nadaje!!!

Kuffa, ja pier...ę!!!

Aaaaa!!!!

Majka, ja Cię proszę, opowiedz to jakiejś redaktorce, no!!!

I do prokuratury idź!!!

To jest bandytyzm, to jest draństwo najwyższej klasy, łajdactwo i niegodziwość!!!