swojaczka 21.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 A ja wieczorem zaglądam i snów dobrych ,zdrowie przywracających życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Maju droga, cudowne wieści przynosisz:) Będzie dobrze.. Zdrowiej Tomeczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 21.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tomek - czekamy na Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzień dobry, nowe wiadomości poranne są? Zostawiam dobre modlitwy i anioły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tomku, w przyszłym roku tłusty czwartek Cię nie minie! Na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Dzień doberek! Świeże dobre myśli i wyspane anioły przyniosłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 23.02.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Moje zaś zaspane nieco,ale czuwać będą coby noc dla duszy i ciała odpoczynek dała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Zmiana warty, teraz zmiana dzienna! Tomek, co dobrego u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Pamiętam o Was! Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Też czekam na dobre wieści. A korzystając z silnego wiatru, posyłam z każdym porywem porcję dobrej energii. Mam nadzieję, że żaden wracający z ciepłych krajów ptak jej nie porwie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wieczorne ciepłe pozdrowienia (9 stopni na plusie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 I my na posterunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Maju, Tomku, jak się macie? Zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dzień doberek! Za wieściami jakomiś zaglądam, bo jak nie to dzwonic zacznę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 25.02.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Trochę mi się sprawy poplątały, dość długo tu nie zaglądałam, i nie wiedziałam, że tyle niedobrego się działo. Tomku, trzymam mocno, mocno kciuki i zdrowia życzę. Wracaj do nas! Majko, jesteś bardzo dzielna. Rasia jesteś cudownym człowiekiem. Wiem, że wszyscy ci już dziękowali, za to co zrobiłaś dla Tomka i Majki, ale ja też muszę. Za to, co zrobiłaś, i za to, że JESTEŚ. Wracasz wiarę w ludzi: I w cuda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Czas na mnie,bo nocka zagląda w okna. Dużo dobrej energii posyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak tam, zjedliście już śniadanie? herbata nie była za gorąca? Bułeczki świeże? Dobrego i zdrowego dnia, dzisiaj i na wszystkie następne dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 26.02.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Chyba tylko dzięki Waszej podsyłanej dobrej energii Tomkowi udało się przeżyć powrót ze szpitala: Lekarz rodzinny postanowił go wysłać do szpitala na Szaserów, jako że zapalenie płuc się jednak ciągnie nadal. Po 4 godzinnych badaniach diagnostycznych lekarz uznał, że nie ma bezwzględnych wskazań do hospitalizacji, przepisał kolejny antybiotyk i zlecił przywiezienie Tomka z powrotem do domu transportem medycznym. Towarzyszył Tomkowi Jasio, ale pozostawił Tomka oczekującego na leżąco na ów transport a sam pojechał na trening. Ja mam zapalenie oskrzeli, więc czekałam na Tomka w domu sądziłam, że tak jak został odwieziony do szpitala ( zniesiony na foteliku przez ratowników medycznych) tak samo wróci, ale Jasio wracając z treningu po 22-ej zastał Tomka na dworze pod klatką z gołą głową płaczącego i zagubionego, ponieważ nie poradził sobie z domofonem. Nikt nie dał nawet znać, że Tomek jest do odebrania spod domu. Wydawało się, że te złej przygody Tomek już na pewno nie zniesie, był tak przemarznięty, ale przeżył i ma się stopniowo coraz lepiej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 rany boskie.tego bym nie darowała, jak słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tego to i ja bym nie darowała. Przecież to do telewizji się nadaje!!!Kuffa, ja pier...ę!!! Aaaaa!!!! Majka, ja Cię proszę, opowiedz to jakiejś redaktorce, no!!!I do prokuratury idź!!! To jest bandytyzm, to jest draństwo najwyższej klasy, łajdactwo i niegodziwość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts