Agduś 26.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 O qrwa!!!! Nie no, słów mi brakuje!!!Przede wszystkim mam nadzieję, że Tomek dojdzie do siebie po tej przygodzie, za co trzymam kciuki ze wszystkich sił.Po drugie mam nadzieję, że te gnoje, bydlęta, chamy zbolałe, kretyni, bezmózgi totalne, glizdy robaczywe... parchów dostaną na całym ciele, a potem bekną żałośnie za to, co zrobili! No bo to im nie może ujść płazem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 zrobili karygodnie ale beknąć.... nie muszą. Niestety, lekarz powinien ustalić z rodziną jaki przewóz jest zamówiony. Na skierowaniu jest zaznaczone czy do domu czy do miejsca zamieszkania. Przewóz był pewnie bez lekarza, ot kierowca i jakiś łepek, ci ludzie mało myślą a jeżeli coś pomyśleli, to pewnie, ze skoro syn był w szpitalu to zaraz się pojawi pod domem. Nie wiem, ale widzę jasno że nie zostało do końca wszystko ustalone Choć z ludzkiego punktu widzenia to niezależnie od prawa i ustaleń nie powinni postąpić w ten sposób Mam nadzieję i trzymam kciuki, że złych skutków żadnych nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 26.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dziwny przypadek i skandaliczny. Przecież chyba mieli adres i mogli zadzwonić przez domofon. Nie tak dawno mojego męża tez przywozili do domu transportem (karetką ) ale odbyło sie to bardzo prawidlowo, panowie wnieśli męża do mieszkania i jeszcze pomogli położyc do łóżka. Jednym słowem stolica się nie popisała.Należałoby tę sprawę nagłośnić i napewno winnych ukarać, To jest po prostu karygone i nieludzkie zachowanie sanitariuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 :bash: Kur... Tomku, weź Ty szybko dojdź do siebie i im wszystkim nawal po ryjach! Czy Ci ludzie nie myślą?? Czy normalny zdrowy na umyśle sanitariusz zostawia pacjenta pod klatką??? Jezu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 słów mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 26.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Bardzo mocno trzymam kciuki i ciepło myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Maju, jak przeczytałam to mojemu P. to, cytuję: "mimo całej mojej miłości do służby zdrowia, natychmiast prokurator!" Skontaktuj się z Rzecznikiem Praw Pacjenta i opisz całą sprawę... tego nie można zostawić! http://www.bpp.gov.pl/index.php?id=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Brak słów !! W głowie się nie mieści takie postępowanie !Tego NIE WOLNO TAK ZOSTAWIĆ.Tomku dochodź do zdrowia - zawsze ciepłe myśli i wspierająca energiaIdzie do Ciebie Tomku - do Was Majko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Słuchajcie - kto troche zna Majkę, wie, że mam rację... Ona z tym nigdzie nie pójdzie, jest za spokojna i za dobra, podobnie jak Tomek. Jesli ktokolwiek, to musiałby to byc Jasiek, a nie wiem, czy Jasiek pójdzie. I tak to zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja bym zgłosiła to do dyrekcji szpitala. Media są żądne skandali, a tu chodzi o bezpośrednie ukaranie winnych, by to się nie powtarzało. Nie wiem czy dobrze myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To jest zwyczajnie nieludzkie! Rozumiem - nie kazali wnieść, to nie wnosimy, ale żeby tak zostawić człowieka samego?! Jeżeli nie z zemsty, to choćby po to, żeby ci sami "ludzie" nie powtórzyli tego numeru jeszcze raz z gorszym skutkiem trzeba komuś się poskarżyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.02.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Skaranie boskie z takim załatwianiem sprawy!:mad:Też jestem zdania,że należy zgłosić to karygodne zachowanie przewożących by więcej podobna sytuacja się nie powtórzyła. Z wiarą,że nic nie zakłóci procesu zdrowienia i dla wsparcia przesyłam dużą dawke sił i energii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mam nadzieję, że jednak ktos poniesie konsekwencje. Tomeczku, Kochany nasz, ileż Ty przejść musisz... Trzymam kciuki, żeby RAZ W KOŃCU to złe sie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Przybiegłam żądna dobrych wieści bardziej niż krwi tych drani, a tu cisza. To chyba dobrze - pewnie nic się nie dzieje, Tomek odpoczywa w domowych pieleszach. I dobrze, byle nie za długo tego odpoczynku od komputera. Bo my tu czekamy! Cierpliwie, grzecznie, cichutko, ale jak wszyscy wiedzą, potrafimy hałasu narobić i o swoje się upomnieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tomeczku - dużo odpoczynku, samego zdrowia, dzisiaj (jak zawsze) dobre anioły nasyłam także! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.02.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Tomku - serdecznie i ciepło o Tobie myślimy!I mocno, mocno ściskamy Majkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.02.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aby iść z tym do kogoś trzeba mieć czas, silę i kogoś kto Tomkiem się zajmie. Wam się wydaje tylko, że tego nie można tak zostawić. Tego nie powinno sie tak zostawić, ale..., teraz przecież Majka ratuje życie Tomka, swoje zdrowie i jeszcze zalęgłości w pracy. Prokuratura????? Kto to załatwi? Majka się z trudem wyrabia z tym co musi być natychmiast. Czytając to wszystko mi po prostu brak słów. Nie wiem co napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jak co rano, zostawiam dobre myśli i anioły opiekuńcze, niech strzegą Was przed wszelkimi złymi przygodami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Tomku, Majko, kochani..mam nadzieję, że zdrowiejecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.03.2012 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Szkoda gadać ...my szaraczki dużo nie zrobimy ale może redakcja by coś pomogła ... i coś wydrukowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts