Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Ciekawe jak tam po tych przejściach? Majko czy oni powiedzieli czemu to zapalenie płuc się tak długo ciagnie? Kurka po tylu antybolach zaraz jelita się zbuntują. :-(

Majko nawet jak już będzie po antybio to podawaj przez długi okres Probyotyk, by to wszystko doszło do normy...

A skrzep jak się ma, rozpuszczony czy też jeszcze nie? Dajcie proszę znać jak będziecie mogli co u Was, tutaj wszyscy kciuki mocno trzymamy!!!

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rozmawiałam z Majką.

Tomek, niestety, wciąż zapalenia płuc nie może zwalczyć, choc nie jest to już takie ostre stadium, jak było.

Na szczęście nie bardzo pamięta traumę z przyjazdem ze szpitala.

Majka potem przez kilka godzin nie mogła go rozgrzać.

Teraz (oczywiście!) Majka sama też ma zapalenie oskrzeli, załapała się od Tomka, ale musi pracować, zaległości wyrównuje...

Wczoraj byłam u Tomka:D. Wiedząc przez co Tomek przeszedł przez ostatnie miesiące i lata, jestem ogromnie zaskoczona Jego formą i pogodą ducha! Tomku BRAWO!!! Wiem, że to efekt Twojej i Mai niewyobrażalnie ciężkiej pracy... tak trzymać!:D

Na dzień dobry Tomek zrobił mi herbatę i rozpoczęliśmy godzinną rozmowę o wszystkim:lol:.

Bardzo Was wszystkich Tomek pozdrawia!:)

Rasiu, dzięki za dobre wieści!

Tomku, zima idzie sobie precz, a z nią wszystkie choróbska i kłopoty odejdą. Zobaczysz!

Już wiem! Zrobimy wielką forumową Marzannę, do kiesy włożymy wszystkie forumowe kłopoty i choróbska, spławimy paskudę przykładnie i już całkiem dobrze będzie!