Żelka 01.03.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ciekawe jak tam po tych przejściach? Majko czy oni powiedzieli czemu to zapalenie płuc się tak długo ciagnie? Kurka po tylu antybolach zaraz jelita się zbuntują. Majko nawet jak już będzie po antybio to podawaj przez długi okres Probyotyk, by to wszystko doszło do normy... A skrzep jak się ma, rozpuszczony czy też jeszcze nie? Dajcie proszę znać jak będziecie mogli co u Was, tutaj wszyscy kciuki mocno trzymamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Koniecznie piszcie, bo czekamy na DOBRE wieści. Dość już tego pecha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alp_22 01.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Też mocno ściskam kciuki za Was oboje, Majko i Tomku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Rozmawiałam z Majką. Tomek, niestety, wciąż zapalenia płuc nie może zwalczyć, choc nie jest to już takie ostre stadium, jak było. Na szczęście nie bardzo pamięta traumę z przyjazdem ze szpitala. Majka potem przez kilka godzin nie mogła go rozgrzać. Teraz (oczywiście!) Majka sama też ma zapalenie oskrzeli, załapała się od Tomka, ale musi pracować, zaległości wyrównuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wczoraj byłam u Tomka:D. Wiedząc przez co Tomek przeszedł przez ostatnie miesiące i lata, jestem ogromnie zaskoczona Jego formą i pogodą ducha! Tomku BRAWO!!! Wiem, że to efekt Twojej i Mai niewyobrażalnie ciężkiej pracy... tak trzymać! Na dzień dobry Tomek zrobił mi herbatę i rozpoczęliśmy godzinną rozmowę o wszystkim:lol:. Bardzo Was wszystkich Tomek pozdrawia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 I najserdeczniejsze NAWZAJEM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Pozdrawiam Cię TOMKU Rasiu wielkie buziaki http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif%20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rasiu - wspaniale, że Tomka odwiedziłaś i wieści nam przekazujesz - dziękujemy, Kochana!!! Tomku - fantastycznie, tak trzymaj, wygoń te choróbska paskudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 03.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wieczorową porą życzenia zdrowia przynoszę. Przedwiośnie nabiera rozmachu,będzie coraz cieplej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rasiu, dzięki za dobre wieści! Tomku, zima idzie sobie precz, a z nią wszystkie choróbska i kłopoty odejdą. Zobaczysz! Już wiem! Zrobimy wielką forumową Marzannę, do kiesy włożymy wszystkie forumowe kłopoty i choróbska, spławimy paskudę przykładnie i już całkiem dobrze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzień dobry niedzielnie! Dzisiaj świąteczne anioły dobre przynoszę, niedzielne, uśmiechnięte i troskliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Noc z mrozem ale nic to! Niechaj noc przyczynia p Tomaszowi zdrowia i sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Rasia za TAKIE wieści:)Wiosna idzie, będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Tomku, trzymaj się! Tak jak Aga pisze, zaraz wiosna, wszystko zrobi się łatwiejsze.Ściskam Cię mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dziś Maja zabrała Tomka na kawkę do kawiarni i na ławkę w parku!!! Jutro przychodzi pani doktor, więc zaklinajcie jeszcze, żeby to paskudne zapalenie płuc już sobie poszło:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 :stirthepot: A kysz, a kysz, a kysz!!! Wspaniale, że Tomek już wychodzi - suuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.03.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No i dobrymi wieściami tydzień się zaczyna! K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 05.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cały czas trzymam kciuki i ciepło myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Musimy pochuchać w stronę Warszawy, żeby wreszcie porządne ocieplenie przyszło. Nie ma to jak spacerek, kawusia w kawiarence i park wiosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzień dobry, mam nadzieję, że i dzisiaj będzie piękny dzień, uda się pospacerować i w ogóle. Samych dobroci, dzisiaj i codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts