Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

lekarz rodzinny Tomka nie daje za wygraną i znowu kieruje go do szpitala, bo dalej ma bardzo kiepskie wyniki bad. krwi. Może tym razem lepiej pójdzie i uznają T. za uprawnionego do zdiagnozowania przyczyn tego stanu. Jedziemy do Instytutu grużlicy i chorób płuc bo to wg. teścia Rasi najwłaściwsze miejsce. Rasia pojedzie tam z nami jako wsparcie i może takiej grupy nie spławią tak łatwo jak w poprzednim szpitalu. Tomek jest coraz bardziej przytomny ale bardzo bardzo słaby, więc te spacerki to na razie kilka kroków wokół domu. Sciskamy wszystkich i tak jak Wy nieustająco wierzymy w sukces.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo - jak z Rasią pojedziecie, to sukces pewny!

Oby jak najszybciej dobra diagnoza i szybkie skuteczne leczenie zostało wdrożone.

Tomku, Majko - buziaki i uściski!!! :hug:

Rasiu - DZIĘKUJĘ BARDZO!!! :wave:

Dzień dobry, świeąż porcję wyspanych i wypoczętych dobrych myśli przytargałam!

Muszę chyba do Was zadzwonić, umieram z ciekawości, czy Tomek na oddziale jest czy w domu.

Rasiu - powiesz nam...?

Ojej, Swojaczko, oby nie...

Oby to jakas drobna infekcja gdzie indziej była, łatwa i szybka w leczeniu!

U nas dzisiaj, jak pewnie wszędzie, piękne słońce świeci - Tomeczku, wyjrzyj przez okno, jaki piękny świat się robi, zdrowiej nam szybko! :hug:

Choć ostatnio rzadko bywam na FM, Tomkowi kibicuję w powrocie do zdrowia. Trzymam kciuki, żeby wysokie ob (czy chodzi o takie trzycyfrowe?) nie znaczyło nic bardzo groźnego, może osłabienie to skutek przebytych chorób, antybiotyków i wiosny?

Hej Szurku!!!:D Kopę lat!:) OB niestety trzycyfrowe:(. Trzeba znaleźć powód i to szybko.

Hej Szurku!!!:D Kopę lat!:) OB niestety trzycyfrowe:(. Trzeba znaleźć powód i to szybko.
Hej Rasiu! :)

No to trzeba szybko, bo to rzeczywiście dużo. Ale pocieszam, OB to badanie nieswoiste i nie zawsze tak wysoki wynik musi oznaczać groźny powód (mam takie przykłady w swoim otoczeniu), jednak absolutnie nie można zlekceważyć. Trzymam kciuki !

Ale się sponiewierałam sprzątaniem części rabatek z krzewami i bylinami(małej części dodajmy)Po trzech godzinach intensywnej pracy ledwo żyję. Co ta zima robi z człowieka:oZabrałam, z podwórka słońce,dodaję do tego dużo ciepłych myśli i posyłam na zbijanie tego co za duże

Dzień dobry!

Mam nadzieję, że w taki piękny dzień Tomek chociaż w szeroko otwartym oknie posiedzi, nacieszy się słońcem i powietrzem dzisiaj! :D

Wszystkiego zdrowego! :hug: