bobiczek 23.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 KOCHANY Tomku, nie musisz być na forum, żeby być w naszych sercach. Niektórych ludzi się po prostu nie zapomina - tych, którzy odbili swój niezmazywalny ślad w świadomości innych ludzi. Oczywiście, że wrócisz nie tylko do prostych czynności ale i do tych bardziej skomplikowanych. Musisz tylko dać sobie trochę czasu i się na siebie nie złościć - bo pewnie to robisz :) niczego Ci więcej mądrzejszego i cieplejszego niż Neferka nie napiszę. Ale trzymam kciuki a i pomodlę się od czasu do czasu za powrót do zdrowia wszystkich których znam. Też tam jesteś w tej grupie.. Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 23.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 niczego Ci więcej mądrzejszego i cieplejszego niż Neferka nie napiszę. Ale trzymam kciuki a i pomodlę się od czasu do czasu za powrót do zdrowia wszystkich których znam. Też tam jesteś w tej grupie.. Zdrowiej I ja się podpisuję pod wypowiedzią Nefer. Cały czas obserwuję i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 24.04.2012 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Przyjechaliśmy na dwa dni do Komturii, a tu proszę, Tomek znalazł gdzieś zadołowane papieroski i popala po kryjomu. To straszne, że czytanie i pisanie poszło w niepamięć a nałóg nikotynowy świeżutki i nienaruszony. Ledwo łazi, ledwo dycha a kopci. Serce mi się kraje kiedy użeram się (bardziej proszę ) żeby jeszcze poczekał, nabrał kondycji, bo rozumiem nałogowców, i to że niełatwo zaakceptować obecną sytuację. Właściwie, to tak naprawdę on nic nie wie o całej dramatycznej walce o życie bo tak jakby go przy tym nie było (świadomie). Tymczasem wyniki krwi minimalnie lepsze i coraz lepiej udaje się ustabilizować na względnie stałym poziomie krzepliwiść krwi. Czekamy też na dalsze badania w szpitalu - termin od 25 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dobrze, że choć powolutku, to jednak jest lepiej. Z tymi papieroskami - może papieros elektroniczny + plastry nikotynowe...? Ściskam i góóóórę zdrówka posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.04.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jako była paląca rozumiem ,że nie jest łatwo.Jednocześnie wspieram powolne(ale zawsze) zdrowienie i tak sobie myślę,że ja nie paliłam gdy byłam chora a wtedy, gdy zdrowie zaczynało wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pozdrówka i zdrówka z mokrego, podlanego i odświeżonego lubuskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No masz, papierosów akurat Mu nie trzeba! Oj Tomciu, wywal te papierosy, proszę Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Z wieczornym obchodem przychodzę i zapasy sił zostawiam,proszę nimi dysponować wg uznania z pożytkiem dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja jako niepaląca też palcem Tomkowi grożę Co ciekawe - jak Tomek był u nas nie zapalił ani razu! Podobnie jak Swojaczka...hm...ciekawe. Ta wizyta to musiała być dla Was prawdziwa tortura;-) Uściski dla Was kochani nieustające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dzisiaj już będzie ciepło i słonecznie - w sam raz, żeby na malutki spacerek iść i siły odzyskiwać.Anioły zostawiam i buziaki dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Tomku, chciałabym, żebyś wiedział, że jest sporo ludzi, którzy pamiętają o Tobie, trzymają kciuki,wspierają myślą i jak tylko się da. Nawet jak nie zawsze piszą. Zdrowiej jak najszybciej się da. Serdecznie pozdrawiam Ciebie, Majkę i wszystkich Waszych przyjaciół. Podpisuję się pod tym, piszę rzadko, ale myślę o Was , trzymam kciuki i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.04.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Co do mnie Aguś to ja byłam U Ciebie już jako niepaląca(od 8 lat) No a gdybym była "z nałogiem" to nie odważyłabym się zapalić nawet na podwórku Franiowym.:lol2:Muszę dodać,że nie było dla mnie( kiedyś) torturą niepalić np przez cały dzień( w pracy nie paliłam) przy kawie,w towarzystwie miłej palącej to i owszem. Zostawiam słońca ciepłe muśnięcia, czas na spacer. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Zalatana jestem, bo gości na majowy weekend mam, więc się troszkę nie odzywałam, ale pamietam cały czas. Mam nadzieje, że i Wy macie piękną majówkę, że Tomek cieszy się słońcem i piękną pogodą, a i zdrowie coraz lepsze. Buziaki, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.04.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z nowym tygodniem dużą porcję sił zostawiam i udanych spacerów oraz odpoczynku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Tomku - dużo zdrowia i duuuzo słońca na resztę majówki i potem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 04.05.2012 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Udało nam się przyjechać na część majówki pogoda wspaniała, aż szkoda, że tyle sprawozdań zaległych muszę napisać. Pocieszam się tylko pięknymi widokami z tarasu. Jakoś Tomek słaby, ale krótkie spacerki wytargowuję. Jakoś udało mi się też wytargować nikotynową abstynencję - na razie, widziałam po oczach,że ja tylko się wzmocni, to sobie odbije. Te wszystkie pomoce typu guma czy elektroniczny papieros są dla tych, którzy chcą się ratować z nałogu ! Jak ktoś palił palił 45 lat to nie jest łatwo. Tym bardziej, że tyle innych, dawnych czynności jest niedostępnych aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 05.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Udało nam się przyjechać na część majówki pogoda wspaniała, aż szkoda, że tyle sprawozdań zaległych muszę napisać. Pocieszam się tylko pięknymi widokami z tarasu. Jakoś Tomek słaby, ale krótkie spacerki wytargowuję. Jakoś udało mi się też wytargować nikotynową abstynencję - na razie, widziałam po oczach,że ja tylko się wzmocni, to sobie odbije. Te wszystkie pomoce typu guma czy elektroniczny papieros są dla tych, którzy chcą się ratować z nałogu ! Jak ktoś palił palił 45 lat to nie jest łatwo. Tym bardziej, że tyle innych, dawnych czynności jest niedostępnych aktualnie. No cóż, mogę doradzić jako była palaczka z jeszcze większym stażem niż Tomek, bo przeszło 50-cio letnim. Mnie i mojemu mężowi naprawdę pomógł bułgarski lek (bardzo tani zresztą w odróżnieniu do gum i plastrów, które nic mi nie dały) o nazwie "Tabex". Są to tabletki naprawdę rewelacyjne, bo nie ma się uczucia ssania i nerwówki. Lek na receptę. Pozdrawiam Maju Ciebie i Tomka. Jestem Waszą koleżanką z NK ze szkoły na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ha - to jednak weekend minął miło i ciepło! Buziaki, Majo, dla Was obojga, zdrowia nieustająco życzę i dobre anioły podsyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jak minął weekend? Buuu, czas do rzeczywistości wracać... Słońce posyłam i zdrówko codzienne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 07.05.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Na nowy, dobry tydzień zostawiam porcję energii niezbędnej do kolejnych spotkań z naturą" na żywo":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts