Nefer 07.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Tak tylko wpadłam powiedzieć "CZEŚĆ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.05.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 to Cześć...- ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sił i pogody ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.05.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jestem wspieram pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 09.05.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 I ja rowniez pozdrawiam Tomka i Maje bardzo serdecznie i duuuuuzo zdrowka zycze. Od kiedy tylko po raz pierwszy przeczytalam Dziennik Komtura jestem nieustannie z Wami myslami, nawet, jesli sie nie udzielam. Tomku, zobaczysz, wszystko bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tomeeeek! Zdrowiejesz? Bo wiesz, ja te kciuki zacisnięte mam cały czas! Buziaki, Kochani, dla obojga Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Tomku, Komturze kochany, Ty miej dla nas choć odrobinkę litości i rzeknij słówko jakieś! O pogodzie choćby. Albo o czymś innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ależ się mój bez rozhulał! Pachnie tak,że się do domu nie chce wracać( komary brrrr). Podsyłam dobre myśli i zapachy majowego ogrodu,zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.05.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 I my pozdrawiamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Porcję zdrowia, uśmiechu i buziaków zostawiam - zdrowiej, Tomku, szybko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 15.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Na spacery można ale"zwolna i z ostrożna"bo temperatura lichutka. Gorąco pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 18.05.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Wszystkie Wasze zaciśnięte kciuki i inne zaklinania są bardzo skuteczne chociaż powolutku Tomek na nie odpowiada. Postarał się chłop i już ma znacznie lepsze OB -56! do ideału jeszcze trochę brakuje ale to już połowa tego co było. Przyjechaliśmy na Mazury a tu leje i wieje. Dziś T nie dał się wyciągnąć na spacer, a ja się też za bardzo nie upierałam bo szykuję się do wykładu na konferencję, którą organizuje, związane z leczeniem dietami eliminacyjnymiTomka dawne środowisko zawodowe . Podłożyłam się, choć bardzo nie mam na to czasu, ale mam nadzieję że Tomkowi sprawi frajdę zobaczenie dawnych znajomych. Może trochę mu się przypomni i poukłada chronologicznie jego dawne życie. Tylko nie jestem pewna czy do tego czasu wyjdzie ze szpitala. Ma wyznaczony termin na 25 maja - planowe badania diagnostyczne. Nie najlepszy to termin, bo i komunia wnuczka i Tomkowe urodziny, ale ponieważ tak trudno się dostać to nie dyskutujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jeśli kciuki działają to ja trzymam dalej. Mam nadzieję,że szybko się Tomek z tego szpitala ewakuuje i zdąży na wszystkie uroczystości. A konferencja na pewno sprawi mu wiele frajdy :) Pozdrawiam Was serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kciukasy niezmiennie zaciśnięte, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Kochana, konferencja na pewno będzie dla Tomka wielkim przeżyciem i wielką radością - znakomity pomysł! Tomek, skoro zdrowieje, to myśle, że będzie przyspieszał teraz ( w końcu najtrudniejszy był tylko pierwszy krok ku zdrowiu) i na komunię i inne okoliczności będzie jak nowy już! Trzymam kciukasy i mieszam w garach czarownicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Oj to kciukamy, zeby Tomek na konferencje zdążył i aby wszystkie plany komunijno-urodzinowe wypaliły;-)Uściski i buziaki dla Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Chyba muszę sobie ekspresem jeszcze kilka kończyn chwytnych wyhodować, bo mi kciuków zaczyna brakować! Póki co, trzymam każdy kciuk w dwóch intencjach. Mam nadzieję, że to też skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kciuki obowiązkowono i ogromna porcja dobrej energii też poszła:) Ten tydzień ma być ciepły, u nas już dzisiaj było bardzo słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 20.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Cieszę się że wszystko w dobrym kierunku idzie. Cały czas myślę i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts