Żelka 24.05.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A o aukcji wiedzom? http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?243-Urodziny-Tomka1950-AUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Wiedzom, wiedzom. Myślom intensywnie, co by wystawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tomku, urodzinowe duuuuuuuuuużo zdrowia a jak już będzie zdrowie to ......... wypijemy w Komturii na zdrowie http://popsop.com/wp-content/uploads/laphroaig-25-year-old-single-malt-scotch-whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tomku - i ode mnie przyjmij dziś życzenia urodzinowe : zdrówka, zdrówka i zdrówka ... 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Życzę zdrowia i przekonania,że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tomku z okazji urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia zdrowia i nieustającej dobroci od ludzi Ew-ka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tomku, z taką ekipą przyjaciół i BLISKICH ludzi do szczęścia brakuje Ci tylko ZDROWIA Zdrowia Ci życzę z całego serca.:) Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Tomku, Kochany - zdrowia, radości, wszystkiego co słoneczne dobre i jasne, szczęścia i spełnienia marzeń!!! Zapraszam na grzane wino z korzeniami i dobrego papieroska - mam nadzieję, że tym razem wyjątkowo Majka mi wybaczy! http://www.stockfood.pl/images-pictures/Three%20Hot%20Punches;%20Mulled%20Wine-064967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 28.05.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 To już wiem dlaczego TY jesteś tak fantastycznym facetem. Bo urodziłeś się pod znakiem bliźniąt tak jak ja i moja wspaniała córka. Atak poważnie to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i setki lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Hmmm... Lesiu wie co dobre Ci urodzinowo przynieść...:cool: Ja się pod tę "żabę" z przyjemnością podłączę. STO LAT TOMKU!!! I szybkiej rehabilitacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.05.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 ZDRÓWKA - reszta to pikuś :) Całuję mocno Tomaszku http://www.mysitepro.pl/files/1/_photos/big_5_czerwone_roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 29.05.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Tomek, wszyscy tyle flaszek przytaskali, że nie ma bata - upijemy się jak nic na tych twoich urodzinach Ale zanim zapomnimy z jakiej to okazji to życzę ci, żeby nie opuszczał cię optymizm, że na pewno uda się przezwyciężyć wszystkie trudności! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 03.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 OOj, dużo się działo Tomek urodziny spędził w szpitalu na gastrologii, ale spokojnie, to tylko ostatni etap wyjaśniania wysokiego OB. No i wyjaśniło się, nic dramatycznego, zapalenie żołądka, grzybica jelit. Ma już leczenie. W szpitalu było trudno, wymagało to wszystko sporego mojego udziału. Jakoś biegałam do szpitala pomiędzy pracą a przygotowaniem się do konferencji, na której zgodziłam się zrobić wykład żeby zrobić Tomkowi frajdę. Bo to była konferencja na temat diety bezglutenowej, którą tomek zajmował się przez ostatnie dwadzieścia lat. Miałam nadzieję, że spotka tam dawnych znajomych z branży i trochę mu się pamięć przeszłości podreperuje. Tak się też stało, był bardzo szczęśliwy, ale po kilku godzinach, po moim wykładzie ewakuowaliśmy się do domu bo był strasznie zmęczony. Bardzo, bardzo Tomek dziękuje za życzenia urodzinowe Bardzo mu się podobały, szczególnie te papierosowo - alkoholowe. Dopiero wczoraj wyprawiliśmy mu kameralne urodzinki ale było whisky, które uwielbiał w dawnych czasach. O papieroski strasznie się targuje, ja walczę żeby to był sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No to dobrze, że wszystko fajnie się udało na konferencji, najważniejsze, że Tomek ma wdrożone leczenie gastrologiczne, żeby to OB się poprawiło! Tomku, Majko - buziaki ogniste dla Was obojga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 03.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Tomek dyktuje: bardzo mnie podbudowały i wzruszyły Wasze życzenia urodzinowe. Jest mi bardzo miło, pozdrawiam wszystkich.Na długi weekend od Bożego Ciała jedziemy do Komturii. Jakby ktoś znalazł się w pobliżu, to zapraszamy Sołtmany 56, 11-612 Kruklanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kurde, że też to drugi koniec Polski musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.06.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Może kiedyś znowu odwiedzimy ze swoim domkiem Mazuryto kto wie? A tymczasem pozdrawiam, zdrówka podsyłam, i siły do walki z tym co doskwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 05.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Miło słyszeć że Komtur wraca do zdrowia. Cały czas ciepło myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 11.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kochani,Jesteście zupełnie niesamowici z tą kolejną aukcją Jestem ogromnie zażenowana, a Tomek to się bardzo dziwi, że jeszcze go pamiętacie mimo, że nie daje rady udzielać się na Forum.Pytałam czy pamięta swoje działania aukcyjne, nie pamięta ani tego, że robił zdjęcia ptaszków. Bardzo się cieszył, jak dziecko, że Wy pamiętacie. Obiecałam, że w czasie urlopu pomogę mu powrócić do ulubionego zajęcia - fotografowania. Oglądał wszystkie fotki tych małych cacuszek na licytację. Jesteśmy bardzo wzruszeni i wdzięczni za te gesty solidarności. A co do zdrowia to Tomek z dnia na dzień poprawia się po ostatnim, ciężkim cyklu szpitalnych badań gdzie było trochę trudnych sytuacji ale jednocześnie humorystycznych. Te ostatnie badania były w wojskowym szpitalu na oddziale gastroenterologii gdzie lekarze nijak nie brali pod uwagę stanu neurologicznego Tomka i nie bardzo liczyli się ze mną i podawanymi przeze mnie informacjami. Tomek wygłodzony, zmęczony wielogodzinnym oczekiwaniem na kolejne badania, zagubiony w nowym miejscu nie wiele rozumiał ale doskonale pojął, że lekarz na mnie krzyczy, kwestionuje zasadność skierowania i Tomek stanął w mojej obronie. W tej bezradności zrobił to baaaaardzo radykalnie to znaczy podsumował lekarza bardzo niecenzuralnymi słowy i bardzo głośno. Lekarz zaskoczony coś bąknął coś o lekach uspokajających ale zamiast koczowania cały dzień na krzesełku w korytarzu szpitalnym Tomek nieoczekiwanie wylądował w sali intensywnej opieki pielęgniarskiej i miał dobrą, życzliwą opiekę pielęgniarską przez następne dni. A teraz z zapałem śledzi mistrzostwa. Pozdrawia Was ciepłym uśmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Brawo Komturze! Widać od razu, że się zdrowotność poprawia.A swoją drogą, to już w Seksmisji udowodnili, że bez mocnego słowa niczego się nie załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts