Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomek bardzo pilnie śledzi wszystkie mecze i jest w tym Euro znacznie lepiej zorientowany ode mnie. Ja tylko wpadam po pracy późnym wieczorem i odpytuję kto z kim wygrywa i kto ma jakie szanse w tych rozgrywkach. Trochę dookoła, z trudem, ale udało mu się wyjaśnić mi na czym polega spalony, rożny itp. To wielka frajda kiedy on mi coś tłumaczy, wie coś i rozumie lepiej ode mnie. Teraz, w niedzielę wreszcie oglądamy mecz razem, rzeczywiście już bez nerwów. Tomek nie ma już pretekstu że musi zapalić, bo się zdenerwował jak naszym się nie wiodło. Ja walczę o jego zdrowie i kondycję ale czasem mięknę bo mu współczuję i jeden dwa papierosy dziennie, jak ta szantrapa, wydzielam.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

W tym tygodniu rozmawiałam z Majką i Tomkiem. Tomek aktualnie bardzo szczęśliwy, bo w swojej ukochanej Komturii i w dodatku z Majką na dłużej. Majce dało się załatwić, że tym razem nie Ona do pracy do Warszawy tylko praca z Warszawy przyjechała do Komturii. Ma pełne ręcę roboty, ale jest z Tomkiem. To niezłomni ludzie - przynależność w młodości do harcerstwa chyba tak ich zahartowała.

Stan Tomka ogólnie dobry, ale raz w lepszej formie raz w trochę gorszej.

Miałam szczęście, że akurat w dniu kiedy dzwoniłam był w znakomitej formie.

Pogadaliśmy sobie dość długo, bez problemów, płynnie bez przestojów.

Rewelacja w porównaniu z tym jak było podczas poprzedniej rozmowy.

Tomek szczęśliwy i wzruszony naszą pamięcią o nim.

Prosił, żeby pozdrowić WSZYSTKICH STARYCH ZNAJOMY, NOWYCH ZNAJOMYCH I NIEZNAJOMYCH;)

Majka jest niesamowita, nie wiem skąd Ona bierze tyle siły na pracę zawodową i jeszcze prace wykończeniowe w Komturii

Majeczko Tomku - JESTEŚCIE WIELCY!!!:)

I my pozdrawiamy i ściskamy niezmiennie:)

(EDZIU, skrzynke wyczyśc swa plizzzz)

I od nas słoneczne pozdrowienia, trzymajcie się zdrowo:hug:

Aga, melduję - skrzynka uprzątnięta

:yes:

UF! Obóz terapeutyczny dla nastolatek szczęśliwie zakończony. Tomek dzielnie i cierpliwie zniósł zamieszanie organizacyjne jakie musiało powstać przy dziesięciu młodych osobach.Teraz zmiana warty i czterech wnuków okupuje Komturię. Wszyscy chłopcy, tak jak i my kochają to miejsce. Wybieram się z Tomkiem do miejscowego bioenergoterapeuty choć on się opiera bo zawsze był bardzo anty i naśmiewał się z alternatywnej medycyny i tak mu zostało do dziś. Ale pokornie pije nalewki czosnkowe rozpuszczające cholesterolowe złogi. Pozdrawiamy i dziękujemy gorąco za duchowe i materialne wsparcie M i T