wimech 11.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Znaczy wracasz do zdrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A to dobre, po wojskowemu przemówił i od razu zrozumieli :lo2: Troszkę humoru poprawia nastrój Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Tomek - mówiłam Majce, jesteś Wielki!!! Należało się temu lekarzowi bez dwóch zdań!!! Super, teraz tylko sie relaksuj, masuj i wracaj do zdrowia, Kochany!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.06.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Buziaki od Gagatków !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 12.06.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Należało mu się, no i zrozumiał!:)Zdrówka,uśmiechu i skutecznej rehabilitacji życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Nasi już odpoczywają,ale inni grają i można na spokojnie bez nerwancji pokibicować. Zostawiam dużo dobrych fluidów i życzenia dobrego samopoczucia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 17.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tomek bardzo pilnie śledzi wszystkie mecze i jest w tym Euro znacznie lepiej zorientowany ode mnie. Ja tylko wpadam po pracy późnym wieczorem i odpytuję kto z kim wygrywa i kto ma jakie szanse w tych rozgrywkach. Trochę dookoła, z trudem, ale udało mu się wyjaśnić mi na czym polega spalony, rożny itp. To wielka frajda kiedy on mi coś tłumaczy, wie coś i rozumie lepiej ode mnie. Teraz, w niedzielę wreszcie oglądamy mecz razem, rzeczywiście już bez nerwów. Tomek nie ma już pretekstu że musi zapalić, bo się zdenerwował jak naszym się nie wiodło. Ja walczę o jego zdrowie i kondycję ale czasem mięknę bo mu współczuję i jeden dwa papierosy dziennie, jak ta szantrapa, wydzielam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Łatwe to nie jest i dobrze,że może liczyć na Twą wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Tomku, Maju, ściskam Was mocno:hug:. PS. Maju, padła mi płyta glówna w telefonie... straciłam wszystkie kontakty z 2 lat:(. Odezwij się do mnie, proszę. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.06.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Pozdrowienia dla Tomka i dzielnej rodziny! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 W tym tygodniu rozmawiałam z Majką i Tomkiem. Tomek aktualnie bardzo szczęśliwy, bo w swojej ukochanej Komturii i w dodatku z Majką na dłużej. Majce dało się załatwić, że tym razem nie Ona do pracy do Warszawy tylko praca z Warszawy przyjechała do Komturii. Ma pełne ręcę roboty, ale jest z Tomkiem. To niezłomni ludzie - przynależność w młodości do harcerstwa chyba tak ich zahartowała. Stan Tomka ogólnie dobry, ale raz w lepszej formie raz w trochę gorszej. Miałam szczęście, że akurat w dniu kiedy dzwoniłam był w znakomitej formie. Pogadaliśmy sobie dość długo, bez problemów, płynnie bez przestojów. Rewelacja w porównaniu z tym jak było podczas poprzedniej rozmowy. Tomek szczęśliwy i wzruszony naszą pamięcią o nim. Prosił, żeby pozdrowić WSZYSTKICH STARYCH ZNAJOMY, NOWYCH ZNAJOMYCH I NIEZNAJOMYCH;) Majka jest niesamowita, nie wiem skąd Ona bierze tyle siły na pracę zawodową i jeszcze prace wykończeniowe w Komturii Majeczko Tomku - JESTEŚCIE WIELCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 TOMKU i MAJKO POZDRAWIAM WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 06.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Miło słyszeć że cały czas idzie wszystko w dobrym kierunku. Myślę ciepło i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.07.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Życzę dobrego wypoczynku w Komturii i żeby tych dobrych dni było coraz więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 08.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dziękuję za pozdrowienia:yes: Zapewniam o nieustannej przesyłce dobrej energii w stronę Komturii.Dobrej i bezpiecznej aury życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 I my pozdrawiamy i ściskamy niezmiennie:) (EDZIU, skrzynke wyczyśc swa plizzzz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.07.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 I my pozdrawiamy i ściskamy niezmiennie:) (EDZIU, skrzynke wyczyśc swa plizzzz) I od nas słoneczne pozdrowienia, trzymajcie się zdrowo:hug: Aga, melduję - skrzynka uprzątnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 17.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 UF! Obóz terapeutyczny dla nastolatek szczęśliwie zakończony. Tomek dzielnie i cierpliwie zniósł zamieszanie organizacyjne jakie musiało powstać przy dziesięciu młodych osobach.Teraz zmiana warty i czterech wnuków okupuje Komturię. Wszyscy chłopcy, tak jak i my kochają to miejsce. Wybieram się z Tomkiem do miejscowego bioenergoterapeuty choć on się opiera bo zawsze był bardzo anty i naśmiewał się z alternatywnej medycyny i tak mu zostało do dziś. Ale pokornie pije nalewki czosnkowe rozpuszczające cholesterolowe złogi. Pozdrawiamy i dziękujemy gorąco za duchowe i materialne wsparcie M i T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dobrych,miłycvh i zdrowych snów! Czy receptura na zdrowotną nalewkę jest gdzieś zapisana czy stanowi rodzinną tajemnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.07.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Pozdrawiam dobra nalewka nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts