aka-jonek 19.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Słyszysz nasze myśli ? ..pewnie tak ....ale musisz jeszcze zobaczyć !!! ..ludzi których kochasz , piękny świat .....bo czy jest coś piękniejszego niż BYĆ ? No właśnie... Dzisiaj dobranoc, a jutro znowu tu będziemy z nadzieją, że to właśnie w tym dniu otworzysz oczy i ujrzysz najbliższych, którzy tam są z Tobą, a potem może i do nas mrugniesz okiem i znowu będzie tak jak zawsze było... Tęsknimy za Tobą i opowieściami z Komturii. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 19.05.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomku,czekamy...A ja po 40, z jednym tylko przychówkiem nadam się do tego kankana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek, Gabrysia pisze, że tak sobie z tym budzieniem, ale to nie Twoja wina, bo Cię faszerują lekami...Pisze też, że poruszasz łapkami. Dobrze. Nie martw się - już niedługo wyjma Ci tę rurę - to okropne uczucie, wiem. Ale już niedługo. Na pewno dostajesz mocne antybiotyki na to zapalenie płuc... ale to tak jest z respiratorami...Zresztą Ty to wszystko wiesz. Ściskam Cię mocno i wierzę, że juz niedługo będzie mniej bolało...Trzymaj się Tomek. Całuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.05.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nocne buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.05.2009 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 nawet nocą nie dają Ci spać, ale tak trzeba, braza zaprosiła nas pod swojego modrzewia, froschka obiecała kluski szlonskie, o bonetce to już nie wspomnę, ta to różności przygotowuje, Neferka jakimś ciastem się odgrażała, Chef, będzie robił cuda z grila, Depsia , ma w swojej szafie różne dziwy łącznie ze śliwkami z wina, a my będziemy siedzieć razem z brazą pod modrzewiem i będziemy się byczyć, wrażenia estetyczne ma nam zapewnić zespół hurys tańczących kankana dodatkowo, coś wspominali o jakiś nieogolonych giczołach pląsających przed nami, ale to chyba nas ktoś straszył tymu cza po lekućku przygotowywać się do pobudki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.05.2009 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku - z nadzieja czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry, Tomeczku. Świat dzisiaj taki słoneczny i piękny - w sam raz na obudzenie. Pewnie na grządki nie zdążę, zanim do pracy pójdę, a tam tyle pracy już... Trzymam te śliwki w winie , żebyś mógł ich pojeść, jak przyjedziesz, kochany. No dobra, Majce też dam, też Ją bardzo lubię. Muszę zerkać na chlebek rosnący w foremkach, za jakąś godzinkę chyba już włączę piekarnik. Pyszny jest taki domowy chleb na zakwasie, jak się obudzisz, to nauczę Cię robić taki, chcesz? Modliłam się długo dzisiaj rano o Twoje zdrówko i o Zeljki Stefka, bo ich straszą operacją na skoliozę... Nie mogę się już doczekać zakończenia roku szkolnego, trochę zmęczona jestem już pracą. No i synek mój starszy wtedy przyjedzie z uczelni do domu, będzie ponad miesiąc. Czas brać się do pracy. A Ty budź się, Tomku, powoli - czas wracać do nas... Buziaki i pozdrowienia i uściski dla Ciebie i dla Twojej Rodziny ślę. Czekamy na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.05.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Tomku, cały czas ślę do Ciebie pozytywne myśli i fluidy. I przesyłam zapach porannej kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry Tomku, słoneczko świeci, zapowiada się ładny dzionek. Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku.....czekamy , myslimy ,i tesknimy, wracaj do nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry Tomeczku Mam nadzieję, że dzisiaj otworzysz już oczy - wszyscy na to czekamy z niecierpliwością. Ślę gorące całuski dla Ciebie i Twojej rodziny Gabrysiu - dziękujemy za wszelkie nowiny o Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Śniadanko przyszło http://www.hotelchatter.com/files/3873/Grand_Taipei_Breakfast.jpg Kawa też będzie. No Tomek, nie ma bata, upierdliwie znów będziemy Cię stymulować do odzewu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 20.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzieńdoberek, słonko za oknem, ptaszki ćwierkają, chce się żyć ! śniadanko widzę juz na stole Tomku wszyscy czekają ! My też jesteśmy myślami z Tobą w Pięćmorgowym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomek ... no dawaj Chopie, już pora!!!!! Mój modrzew czeka, ławeczkę zrobię większą i mocniejszą, bo Chefie twierdzi, że na na Jego doopsko za mała ... goopoty wygaduje, ale niech tam!!!! Przynajmniej Dochtór nie marudzi Aaaa i jeszcze ... nieogolonych giczołów nie będzie, rajtuzki wyfasujemy Życie jest piękne, szkoda go na sen!!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_10722_prev.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku, wczorajszy dzień był smętny i wcale Ci się nie dziwię, że nie chciałeś wstawać. Ale dziś? Koniecznie otwórz oczy, poczuj świeże, rześkie powietrze i majowe promienie słońca. Koniecznie musisz to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.05.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dziś Matka Natura trochę sie zagapiła. Przy porannej kawie rozlała mleko za oknem. Oj, będzie piękny dzień. Słoneczko już ciekawie zagląda do okien i budzi śpiochów swymi ciepłymi promieniami. Dobrego, promiennego, humoru na dzisiejszy dzionek życzę Gabrysi, Majce i wszystkim tym, którzy cierpliwie czekają, aż forumowy Śpioch się zbudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry. U mnie słonko nieśmiało wychodzi Kawę przyiosłam świeżo parzoną, więc może Tomka zapach obudzi http://www.dworek.jaroslaw.pl/delonghi/ec650.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Grupa Baletująca proszona o odebranie rozmiarówek http://m.onet.pl/_m/5d70418c07652c56e5a8790839f8502d,14,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jakie fajne te rajtuzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts