Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

Słyszysz nasze myśli ? ..pewnie tak ....ale musisz jeszcze zobaczyć !!! ..ludzi których kochasz , piękny świat .....bo czy jest coś piękniejszego niż BYĆ ?

No właśnie...

Dzisiaj dobranoc, a jutro znowu tu będziemy z nadzieją, że to właśnie w tym dniu otworzysz oczy i ujrzysz najbliższych, którzy tam są z Tobą, a potem może i do nas mrugniesz okiem i znowu będzie tak jak zawsze było...

Tęsknimy za Tobą i opowieściami z Komturii.

aka

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomek,

Gabrysia pisze, że tak sobie z tym budzieniem, ale to nie Twoja wina, bo Cię faszerują lekami...

Pisze też, że poruszasz łapkami. Dobrze. Nie martw się - już niedługo wyjma Ci tę rurę - to okropne uczucie, wiem. Ale już niedługo. Na pewno dostajesz mocne antybiotyki na to zapalenie płuc... ale to tak jest z respiratorami...

Zresztą Ty to wszystko wiesz. Ściskam Cię mocno i wierzę, że juz niedługo będzie mniej bolało...Trzymaj się Tomek. Całuję.

nawet nocą nie dają Ci spać,

ale tak trzeba,

braza zaprosiła nas pod swojego modrzewia,

froschka obiecała kluski szlonskie,

o bonetce to już nie wspomnę, ta to różności przygotowuje,

Neferka jakimś ciastem się odgrażała,

Chef, będzie robił cuda z grila,

Depsia , ma w swojej szafie różne dziwy łącznie ze śliwkami z wina,

a my będziemy siedzieć razem z brazą pod modrzewiem i będziemy się byczyć,

wrażenia estetyczne ma nam zapewnić zespół hurys tańczących kankana :lol:

dodatkowo, coś wspominali o jakiś nieogolonych giczołach pląsających przed nami,

ale to chyba nas ktoś straszył :-?

tymu cza po lekućku przygotowywać się do pobudki,

Dzień dobry, Tomeczku. :D

Świat dzisiaj taki słoneczny i piękny - w sam raz na obudzenie.

Pewnie na grządki nie zdążę, zanim do pracy pójdę, a tam tyle pracy już...

Trzymam te śliwki w winie :lol: , żebyś mógł ich pojeść, jak przyjedziesz, kochany.

No dobra, Majce też dam, też Ją bardzo lubię. :wink:

Muszę zerkać na chlebek rosnący w foremkach, za jakąś godzinkę chyba już włączę piekarnik.

Pyszny jest taki domowy chleb na zakwasie, jak się obudzisz, to nauczę Cię robić taki, chcesz?

Modliłam się długo dzisiaj rano o Twoje zdrówko i o Zeljki Stefka, bo ich straszą operacją na skoliozę...

Nie mogę się już doczekać zakończenia roku szkolnego, trochę zmęczona jestem już pracą.

No i synek mój starszy wtedy przyjedzie z uczelni do domu, będzie ponad miesiąc. :D

Czas brać się do pracy.

A Ty budź się, Tomku, powoli - czas wracać do nas...

Buziaki i pozdrowienia i uściski dla Ciebie i dla Twojej Rodziny ślę.

Czekamy na Ciebie.

Tomek ... no dawaj Chopie, już pora!!!!! Mój modrzew czeka, ławeczkę zrobię większą i mocniejszą, bo Chefie twierdzi, że na na Jego doopsko za mała :roll: ... goopoty wygaduje, ale niech tam!!!! Przynajmniej Dochtór nie marudzi :wink: Aaaa i jeszcze ... nieogolonych giczołów nie będzie, rajtuzki wyfasujemy :wink:

Życie jest piękne, szkoda go na sen!!!!

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_10722_prev.jpg

Dziś Matka Natura trochę sie zagapiła. Przy porannej kawie rozlała mleko za oknem. Oj, będzie piękny dzień. Słoneczko już ciekawie zagląda do okien i budzi śpiochów swymi ciepłymi promieniami.

Dobrego, promiennego, humoru na dzisiejszy dzionek życzę Gabrysi, Majce i wszystkim tym, którzy cierpliwie czekają, aż forumowy Śpioch się zbudzi.