Miras12 09.01.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oczywiście, że tak chcemy i wyślemy. Zaraz po pracy biegiem na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 09.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Chcieć to móc Wyszukam jak najpiekniejszą kartkę Tomku dużo zdrowia i sił do walki z przeciwnościami. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.01.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ho, ho to i ja nie bede gorsza i karteczke wysle.Panie Tomaszu, duzo sil i wytrwalosci w pokonywaniu wszystkich przeciwnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Świetny pomysł! We czwartek będę na poczcie, z ogromną frajdą poślemy kartkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A można list ??? W życiu nie zmieszczę się na kartce -chyba,ze A4 Buziaki do komturii ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.01.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ja również wyślę z przyjemnoscią dużo zdrowia życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.01.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A można list ??? W życiu nie zmieszczę się na kartce -chyba,ze A4 Buziaki do komturii ślę Można i list! Tylko jedna uwaga, dotyczy wszystkich którzy chcą wysłać do Tomka kartkę/list. Proszę pisać dużymi drukowanymi literami! Tomek czyta, ale szybko się męczy i trzeba mu trochę pomóc pisząc właśnie dużymi drukowanymi literami. pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 12.01.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 To piękne,że możemy osobiście wysłac Naszemu Tomkowi i Jego Wspaniałej Dzielnej Żonie kartkę!Już biegnę szukac pięknej kartki i wysyłam!Bardzo dobry pomysł Redakcjo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ja też wyślę z przyjemnością i nadzieją, że Tomek wróci do pełni sił. Wiem z doswiadczenia, jak wiele znaczy świadomość, że nie jesteśmy pozostawieni w samotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 30.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kochani, Tomek mieszka coraz częściej na Mazurach. Byłoby bardzo rozwojowe i miłe, gdyby Tomek otrzymywał od Was kartki. To pobudza umysł i poprawia samopoczucie. Taką potrzebę "rozpoznaliśmy" w trakcie rozmowy z Majką. Jeśli ktoś może i chce - podajemy za zgodą Majki adres Tomka: Tomasz Kępka Sołtmany 56 11-612 Kruklanki Dziękujemy! No pewka! Świetny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romantyczna 22.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 WitamWczoraj trafiłam na bloga tomka1950 i zaczytałam się... potem nagle blog się urwał i po Waszych wpisach dotarłam tutaj. Minęły kolejne godziny (skończyłam czytanie dziś o 2,30 w nocy), zalewałam się łzami i nie potrafiłam się oderwać. Uspokoiłam się wiedząc, że tomek1950 ma się dobrze i ma takie wsparcie. Spodobał mi się pomysł pocztówkowy, zwłaszcza że zbieram pocztówki z całego świata i uczestniczę w akcji postcrossing. Spieszę zatem zaraz wysłać pocztówkę do tomka1950. To naprawdę musi być wspaniały człowiek, skoro nas wszystkich tutaj zgromadził. Swoją osobowością zaczarował, a przez swoje pisanie uzależnił. Do tego niektórzy z Was mogli Go poznać osobiście i się nie zawiedli. Co za siła drzemie w tym Panu Tomku, który i mnie tak rozczulił i który dał mi energii na każdy następny dzień.DZIĘKUJĘ PANIE TOMKU! A SPOŁECZNOŚĆ MURATORA "Murafianie" są wspaniali! Pozdrowienia dla całej rodzinki Pana Tomka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Majeczko, Tomku życzę wam zdrowych i spokojnych świąt!!! Wciąż czekam na nasze spotkanie. Proszę się odezwać jak tylko dacie rady przyjechać bo ja w domku jestem cały czas. Trzymajcie się kochany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kochani, najmilsi! http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Wiosny w sercach i słońca każdego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Tomku, Maju, wszystkiego naj naj naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180034&d=1364576743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących świąt, dużo zdrowia i spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 PANI MAJCE i PANU TOMASZOWI WIOSENNYCH,ZDROWYCH,SPOKOJNYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Helena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 31.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Tomek wraz ze mną bardzo dziękuje za nieustające dowody Waszej wzruszającej pamięci i życzenia świąteczne ŻYCZYMY WAM ZDROWYCH, RODZINNYCH, POGODNYCH WEWNĘTRZNIE ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY.Tomek bardzo się cieszy ze wszystkich kartek i listów i bardzo bardzo dziękuje. Z moją pomocą odpisze wszystkim ale póki co jak ja mam chwilę wolną to on nie ma siły. Jest teraz w Warszawie, znowu mamy turę wizyt i badań lekarskich. Niestety raz popsute zdrowie leci jak domino, chyba tętnica szyjna wymaga chirurgicznej interwencji ale jeszcze nie ma ostatecznej decyzji chirurga naczyniowego. Tomek z wielkim żalem opuszczał Komturię, która zrobiła psikusa bo nie dało się zamkńąć wody. Główny zawór się popsuł i przecieka. Więc żeby nie potrzaskały rury podtrzymuję temperaturę, jeżdżąc w te i we wte, bo po historii domu Neli boję się zostawić elektryczne ogrzewanie podłogowe. Przytomne osoby z sąsiedztwa, które mogłyby palić tam w kominku wyprowadziły się. A tu ciągle mrozy na tym polskim biegunie zimna. Jutro też pojadę na jeden dzień grzać, ale absurd ! Pozdrawiamy, nie tracimy nadziei na lepsze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 01.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do normalności. Dużo zdrowia dla Tomka i świętej cierpliwości dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts