Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Tomek powiedział, ze bardzo Was wszystkich Forumowa Rodzino pozdrawia, że jest na bieżąco to znaczy myśli o Was. Odtwarzamy jakoś z tych rozsypanych fragmentów wspomnień układankę jego życia i powoli, powoli ale jakoś idzie.najgorzej z pisaniem i czytaniem, a to kiedyś ja mu zazdrościłam umiejętności szybkiego czytania, zdolności do języków obcych i tzw. "lekkiego pióra ". Ale wiosna posłuchała wreszcie naszych zaklęć i ruszyła więc, mam nadzieję, Tomek też ruszy do przodu. W tym tygodniu jeszcze kilka wizyt lekarskich i wreszcie Tomek się doczeka powrotu do Komturii, bo już bardzo o tym marzy. A ja wreszcie zajmę się jego terapią intensywniej i cierpliwiej. Muszę też przygotować dom do akcji wakacyjnych tzn obozu dla nastolatek w pierwszym tyg. wakacji a później warsztat dla rodziców.

No to jesteśmy w Komturii, ale Tomek na razie całą dobę przespał, chyba narkoza tlenowa to była bo już się obudził w dobrym humorze. Strasznie się bałam jak tak spał bez końca że to jakiś nowy udar ale, na szczęście to tylko koszty zmiany klimatu i długiej podróży. A teraz dyktuje "pozdrów wszystkich i napisz, że bardzo się dziwię,że ciągle pamiętacie o mnie i że chce się Wam tu zaglądać i pisać do mnie. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Niestety nie jestem w stanie odpisać. Na razie różne myśli kłębią mi się w głowie, różne urywki wspomnień. Bardzo chciałbym napisać Wam coś miłego i optymistycznego ale trudno mi to wyrazić. Dziękuję za wszystko."

Tomku kochany, mnie wystarczy, że chcesz coś miłego i optymistycznego napisać i głęboko wierzę, że niedługo napiszesz.

Cieszę się, że w Komturii jesteś i możesz się cieszyć swoim miejscem na Ziemi. Pogody życzę - i tej za oknem i tej ważniejszej pogody ducha.

Nie dziw się, że Cię pamiętamy, bo jak moglibyśmy nie pamiętać??? Wciąż jesteś ważną częścią forumowej społeczności!

Tomku, a jak moglibyśmy kogoś takiego zapomnieć?

Dobrych ludzi i wspaniałych przyjaciół nigdy się nie zapomina!

Bardzo się cieszymy, że dobrze się czujesz i że jesteś już w swojej ukochanej Komturii.

I ściskam kciuki cały czas, żeby zdrowia coraz więcej było, Kochany!!!

Buziaki!!!

"pozdrów wszystkich i napisz, że bardzo się dziwię,że ciągle pamiętacie o mnie i że chce się Wam tu zaglądać i pisać do mnie. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Niestety nie jestem w stanie odpisać. Na razie różne myśli kłębią mi się w głowie, różne urywki wspomnień. Bardzo chciałbym napisać Wam coś miłego i optymistycznego ale trudno mi to wyrazić. Dziękuję za wszystko."

TO,ŻE W OGÓLE NAPISAŁEŚ JEST MIŁE I OPTYMISTYCZNE :)

To,że rękami Majeczki - jeszcze jakoś Ci wybaczymy ;)

Odpoczywaj , nabieraj sił . A gdzie pójdzie lepiej jak nie w Komturii ?

Uściski

Ja też ściskam serdecznie i nadmieniam, że cały czas pamietam o Twojej radzie w sprawie sadzenia rośli "zielonym do góry". Są wymierne efekty stosowania sie do tej rady:D

Pozdrawiam mocno i uściski dla Was wszystkich!!!!