Gosiek33 01.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Trzymajcie się cieplutko... i jak najszybciej naprawcie ten zawór - ciepła tylko potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Majeczko - wszystkich dobrych mocy dla Was, serdeczności i ciepła!!! No i w końcu WIOSNY - wtedy nie trzeba będzie jeździć i grzać. Buziaki, Kochani!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.04.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Pozdrawiam Was bardzo gorąco, życzę aby wiosna przyszła w końcu. Całuski ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Serdeczne pozdrowienia i uściski od Żurawia i Czapli!! Wiosna za rogiem.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 21.04.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Tomek powiedział, ze bardzo Was wszystkich Forumowa Rodzino pozdrawia, że jest na bieżąco to znaczy myśli o Was. Odtwarzamy jakoś z tych rozsypanych fragmentów wspomnień układankę jego życia i powoli, powoli ale jakoś idzie.najgorzej z pisaniem i czytaniem, a to kiedyś ja mu zazdrościłam umiejętności szybkiego czytania, zdolności do języków obcych i tzw. "lekkiego pióra ". Ale wiosna posłuchała wreszcie naszych zaklęć i ruszyła więc, mam nadzieję, Tomek też ruszy do przodu. W tym tygodniu jeszcze kilka wizyt lekarskich i wreszcie Tomek się doczeka powrotu do Komturii, bo już bardzo o tym marzy. A ja wreszcie zajmę się jego terapią intensywniej i cierpliwiej. Muszę też przygotować dom do akcji wakacyjnych tzn obozu dla nastolatek w pierwszym tyg. wakacji a później warsztat dla rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 21.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Życzę mnóstwo radości, cierpliwości i wytrwałości, oraz pięknej wiosennej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo, bardzo trzymamy kciuki, aby wszystko sie udało, żeby obóz dla nastolatków i potem dla rodziców wspaniale się udał i żeby Tomek wracał szybko do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wiosennie serdecznie i ciepło pozdrawiam niechaj komturia pomaga w pełnym powrocie do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.04.2013 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrowia by jak najszybciej w ukochane miejsce Tomek mógł wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Też trzymam kciuki i mam nadzieję, że może wpadniecie jeszcze znaim Tomek znowu do Komturii wyfrunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ja też oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało jak najlepiej i pięknej wiosny w Komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 29.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 No to jesteśmy w Komturii, ale Tomek na razie całą dobę przespał, chyba narkoza tlenowa to była bo już się obudził w dobrym humorze. Strasznie się bałam jak tak spał bez końca że to jakiś nowy udar ale, na szczęście to tylko koszty zmiany klimatu i długiej podróży. A teraz dyktuje "pozdrów wszystkich i napisz, że bardzo się dziwię,że ciągle pamiętacie o mnie i że chce się Wam tu zaglądać i pisać do mnie. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Niestety nie jestem w stanie odpisać. Na razie różne myśli kłębią mi się w głowie, różne urywki wspomnień. Bardzo chciałbym napisać Wam coś miłego i optymistycznego ale trudno mi to wyrazić. Dziękuję za wszystko." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tomku kochany, mnie wystarczy, że chcesz coś miłego i optymistycznego napisać i głęboko wierzę, że niedługo napiszesz. Cieszę się, że w Komturii jesteś i możesz się cieszyć swoim miejscem na Ziemi. Pogody życzę - i tej za oknem i tej ważniejszej pogody ducha. Nie dziw się, że Cię pamiętamy, bo jak moglibyśmy nie pamiętać??? Wciąż jesteś ważną częścią forumowej społeczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tomku, a jak moglibyśmy kogoś takiego zapomnieć? Dobrych ludzi i wspaniałych przyjaciół nigdy się nie zapomina!Bardzo się cieszymy, że dobrze się czujesz i że jesteś już w swojej ukochanej Komturii.I ściskam kciuki cały czas, żeby zdrowia coraz więcej było, Kochany!!!Buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tomeczku takich ludzi jak Ty się nie zapomina. Wracaj do zdrowia i wierzę że jeszcze się piwka w KK napijemy Buziaki ogromne ciesz się pogodą i swoim wymarzonym miejscem na ziemi, a My będziemy tu czekać cierpliwie na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Pozdrawiamy Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.04.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 "pozdrów wszystkich i napisz, że bardzo się dziwię,że ciągle pamiętacie o mnie i że chce się Wam tu zaglądać i pisać do mnie. Jest mi bardzo miło z tego powodu. Niestety nie jestem w stanie odpisać. Na razie różne myśli kłębią mi się w głowie, różne urywki wspomnień. Bardzo chciałbym napisać Wam coś miłego i optymistycznego ale trudno mi to wyrazić. Dziękuję za wszystko." TO,ŻE W OGÓLE NAPISAŁEŚ JEST MIŁE I OPTYMISTYCZNE To,że rękami Majeczki - jeszcze jakoś Ci wybaczymy Odpoczywaj , nabieraj sił . A gdzie pójdzie lepiej jak nie w Komturii ? Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja też ściskam serdecznie i nadmieniam, że cały czas pamietam o Twojej radzie w sprawie sadzenia rośli "zielonym do góry". Są wymierne efekty stosowania sie do tej rady:D Pozdrawiam mocno i uściski dla Was wszystkich!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 05.05.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 KOMTURZE uszy do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wracaj do zdrowia i wierzę że jeszcze się piwka w KK napijemy oczywiście SpecjalnegoTyskiegoŻubra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts