ewusia 21.08.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Długo mnie nie było na Forum ale nieustannie dobrymi myślami Was wspieram Tomku, jesteś WIELKI ) idziesz do przodu swoim tempem i doczekasz się dnia, kiedy wszystko się poukłada ) czego z całego serca Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 27.08.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No nareszcie i ja mam wakacje wspólnie z Tomkiem, bo do tej pory to raczej była pracowita organizacja akcji letnich dla różnych grup ludności, albo z mojego wątku profesjonalnego - dla chleba, albo dla czwórki chłopaków-wnuków. W porywach było 19 osób i wszystko udało się bezkolizyjnie, więc dom się przetestował jako miejsce dla gości. Oczywiście latem, bo zimą nie wszędzie jest możliwość ogrzania a to przecież polski biegun zimna. Tomek w tym całym zamieszaniu jakoś przetrwał, choć chwilami tęsknił do spokoju i samotności. Ale nieco się rozruszał bo musiał trochę wysilać swoją mózgownicę ponad standardowo. Mamy wreszcie spokojną chwilę żeby nadrobić wielkie zaległości w komunikacji z Wami nawet w kwęstii tak zadawnionej jak podziękowania za życzenia urodzinowe dla Tomka; DZIĘKUJEMY BARDZO SERDECZNIE I PONAWIAMY ZAPROSZENIE DO ODWIEDZIN W KOMTURII, bo wrzesień chyba jest ostatnim miesiącem jakiej takiej pogody i temperatury. Może zechcielibyście(kto może odwiedzić nas w okolicach weekendu 20-22? kiedy to są imieniny Tomka. Dajcie znać czy to możliwe i co o tym sądzicie ? Może nie wszyscy znają adres to podajemy SOŁTMANY 56, 11-612 KRUKLANKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Majeczko, kochana - jak się cieszę, że wszystko w porządku, że się udaje, że działa! Tak chętnie bym przyjechała do Was, ale w tym czasie u nas jeszcze pełnia sezonu grzybowego, mamy pełne obłożenie, nie możemy, buuuu!!! Tomku, kochany - bardzo często o Was myślimy, przesyłamy mnóstwo ciepłych myśli i tęsknimy za jakimś spotkaniem, bardzo tęsknimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wimech 27.08.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Serdeczne dzięki za dobre wiadomości i moc życzeń dla wszystkich w Komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dzięki Majeczko za dobre wieści. No to Tomek miał niezłe wyzwanie... tyle osób w Komturii:), ale jak piszesz dał radę czyli coraz lepiej. Serdeczne pozdrowienia i moc buziaków dla Ciebie i Tomka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Piękne wiadomości! Tomku, Majeczko, ja do Was do komturii to raczej się nie wybiorę, ale do nas, jak tylko będziecie we Warszawie to zapraszam bardzo serdecznie!!! Często myślami jestem z Wami. Jesteście z tych Ludzi co raz spotkany pozostają w sercu i w myślach. Pozdrawiam serdecznie i piątka od Stefcia! p.s. mam nadzieję, że moja kartka wakacyjna dotarła i, że dało się przeczytać, starałam się pogrubić i w miarę duże litery pisać Buziaki dla Was Kochani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak jak się cieszę, że u Was wszystko dobrze. Tomeczku nawet nie wiesz jaką mam ochotę na odwiedziny, ale cóż droga daleka a wolego w parcy nie ma. Ale wierzę głęboko że jeszcze się kiedyś spotkamy i pogaduchom nie będzie końca.Pozdrawiam Was bardzo gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 I my byśmy wpadli, ale odległość litości nie zna;-) Uściski zostawiam dla Was, kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 06.09.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Pozdrawiam serdecznie i ciepło. Mam nadzieję,że słońce dotarło i do Was i grzeje z mocą 25 stopni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Buziaki zostawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 17.09.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Serdecznie pozdrawiam. Życzę dużo zdrówka,wytrwałości i pogody ducha!!!!! KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 18.09.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dzięki za kartki pocztowe i wszystkie życzenia, które Tomek z wielkim wysiłkiem odczytuje jak ma humor a jak się wkurza to nic nie próbuje. Powolutku czyta swojego własnego bloga i czasami coś z tego pamięta a czasem czyta jakby to o kimś innym było. Teraz jest na Mazurach sam, zadowolony z solidnego zapasu drewna kominkowego bo od czasu choroby stał się bardzo ciepłolubny. Pali w kominku z dużą wprawą i jeszcze większą satysfakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Hejka miło od rana to czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.09.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Pozdrawiam, skoro ciepłolubny, baaaaaardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 SERDECZNE POZDROWIENIA Z WROCKA ivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Majeczko, Tomku pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 22.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tomek przeżył na mazurach samotnie, odcięty od świata tydzień, kiedy ja byłam w Warszawie a Jemu wyłączyły się oba telefony stacjonarny - radiowi i komórka a z e-mailem jeszcze sobie nie radzi. Ale poradził sobie dzielnie z tą sytuacją, chodził do sąsiada ok. kilometra żeby porozumieć się ze mną. Teraz jesteśmy razem i rozwiązałam problemy z mediami. Może będzie miał większy zapał do ćwiczenia, trudnej w jego przypadku sztuki precyzyjnego naciskania we właściwe klawisze, już coś dla Was napisać samodzielnie. bardzo chciałby.klawisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Gratulacje dla Tomka. Swietnie sobie poradził, a napisanie wiadomości do nas to kwestia bardzo bliskiej przyszłości. Jestem przekonana. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Czekamy cierpliwie, Tomku.Niedługo napiszesz, bardzo w to wierzymy.Uściski dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts