rasia 23.10.2013 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Tomku - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2013 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 PISZ TOMKU - BARDZO DZIELNY JESTEŚ TYLE CZASU W SAMOTNOŚCI i DAŁEŚ RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Brawo, brawo Tomek!!! Jesteś prawdziwym Komturem na włościach, nic Ci nie straszne. A klawisze są małe dla nas wszystkich, sama często nie trafiam Ściskam Cię mocno, Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.11.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Serdeczne pozdrowienia dla całej rodzinki na ten jesienny czas, Pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz90 17.11.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Przeczytałem cały temat + jego bloga .I jestem pod ogromnym wrażeniem .Poczynił on tak niewyobrażalne postępy ,że aż się mnie to w głowie nie mieści. Teraz może być tylko lepiej....Skoro pokonał aż tyle barier i tyle przeciwności..... Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość .Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.11.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 POZDRAWIAM CIEPŁO ŻYCZĘ ZDROWIA I KOLEJNYCH POSTĘPÓW:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Majeczko, Tomku, czy na Mazury można kartki świąteczne wysyłać? Będziecie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Żelko, czytasz w moich myślach - w ubiegłym roku poprosiłam Redakcję, aby wylicytowaną przeze mnie karteczkę świąteczną wysłała nie do mnie, a właśnie do Komturii, do Tomka. W tym roku zamierzam uczynić to samo, tylko ...no właśnie - gdzie wysyłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Zobaczę, może Majka na telefon odpowie, jak jeszcze jest ten sam numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Ooo, super. Gdy będziesz coś wiedziała - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Już wiem, że telefon ten sam, jeno Majka rozmawiać nie mogła bo była w pracy, ale sms-a puściłam i czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Rozmawiałam z Majką. Jak tylko będzie mogła to napisze tutaj, ale na razie walczy, walczy i jeszcze raz walczy. Prosiła o kciuki i modlitwę by udało się Im sprzedać mieszkanie, bo to rozwiązało by część problemów. Tomek jest w Komturii, można tam przesyłać kartki z życzeniami. Majka mówiła, że Tomek codziennie sprawdza w skrzynce czy ktoś do niego napisał, codziennie sprawdza.., więc piszcie Kochani jak tylko i ile tylko możecie, adres jest ten co zawsze. Majka już podawała tutaj, zaraz poszukam by Ją zacytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Może nie wszyscy znają adres to podajemy SOŁTMANY 56, 11-612 KRUKLANKI O jest i adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Majko trzymamy kciuki, za Tobie Żelko dziękuję za przypomnienie adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 My pleasure! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 23.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Przyjechałam do Komturii po Tomka żeby go zabrać do Warszawy i wspólnie z dziećmi spędzić Święta, ale żeby nie było za prosto musiałam cały zapas drewna kominkowego upchnąć do domu, bo inaczej rozkradną. Już nie raz to przerabialiśmy. Ale, w przeciwieństwie do złodziejaszków aura dla nas bardzo łaskawa, plusowa temperatura zwalnia mnie z zamykania i spuszczania wody. No i droga do W-wy prostsza. Bardzo to doceniam, bo ostatnio nie dojechałam na czas do pracy w sobotę, po tym jak szalał Ksawery i powalił w lesie drzewa, które zatarasowały drogę. A jak już je usunięto to nawiało z pól tyle śniegu, że w ogóle nie wiadomo było gdzie droga. Ale nasze stuletnie lipy stoją. Tomek ma się nieźle, chociaż za mało się ruszał korzystając z tego, że a to deszcz a a to ślisko. A tu czeka trzecie piętro bez windy. Chcieliśmy to mieszkanie sprzedać, żeby kupić dla Tomka jakieś małe lokum na parterze, ale okazało się, że tylko nasz pion mieszkań nie ma uregulowanej własności gruntu i nie może mieć, a reszta bloku ma ! Nie tracę nadziei, że to się jednak jakoś uda, może zamiana ? Ale, póki co, jestem trochę w strachu, że Tomkowi jakaś żyłka w tym biednym mózgu trzaśnie z wysiłku. Tymczasem powoli, ale do przodu ze sprawnością myślenia, ostatnio Tomek powiedział, że od niedawna myśli sprawnie tylko nie umie tego wyrazić, nieodpowiednie słowa mówi do tego co myśli. Ale teraz siedzi tu obok i mówi, że” marzę o tym żeby samodzielni pisać do Was Kochani Forumowicze zanim mnie zapomnicie, chociaż jestem zawsze wzruszony Waszą cierpliwością i pamięcią i to mnie bardzo podtrzymuje na duchu szczególnie wtedy, kiedy tęsknię za dawnym życiem.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Majeczko, Tomku całej Waszej Rodzinie życzmy zdrowych i spokojnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Tomku kochany, nikt Cię nie zapomni!!!! Maju, Tomku, życzymy Wam spokojnych, rodzinnych i przede wszystkim zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.12.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Błogosławionych , zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia życzy "kolega ze śląska ":yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 TOMKU NIE ZAPOMNIMY Wszelkiej radości, spokoju i realizacji planów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts