Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadomość dla przyjaciół tomek1950

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, tak poważnej sprawy jeszcze nie mieliśmy na Forum. Walczymy o życie tej dziewczyny, a ma szansę, jeśli jej Rodzina będzie w stanie utrzymać się i prowadzić rehabilitację córki.

ZAPRASZAMY - wspólnie wypracujmy obudzenie się Królowej. To będzie wielki dzień Dominiki i wielki dzień Forum.

Tu: BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ

dominika.jpg

Edytowane przez Redakcja

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...

Majeczko, Tomku życzę zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt i, wszelkiej pomyślności i cudownej rodzinnej atmosfery! Niech Nowy Rok przyniesie Wam szczęśliwe i pogodne chwile i każdego dnia uśmiech niech gości na Waszych twarzach a w sercu ciepło, wokoło dobrzy ludzie!

• 2 years później...
  • 1 month później...
W piątek pisałam z Tomkiem na FB. Ma się dobrze, siedzi na Mazurach. Pozytywnie zaskoczył mnie logicznymi i bezbłędnymi odpowiedziami, widać dużą poprawę i pracę Majki nad jego rehabilitacją.

W piątek pisałam z Tomkiem na FB. Ma się dobrze, siedzi na Mazurach. Pozytywnie zaskoczył mnie logicznymi i bezbłędnymi odpowiedziami, widać dużą poprawę i pracę Majki nad jego rehabilitacją.

Super :) bardzo się cieszę

Edytowane przez Chef Paul

• 1 month później...

Takie niekonkretne ryje mogą z guru porozmawiać. Jesteś wielka to coś możesz.;););)

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
I ja pozdrawiam Tomka, oraz jego sympatyków! Wciąż w barku mam wino, które kiedyś od Niego dostałem, wino z pierwszych pędów zakładanej przez Niego winnej plantacji. Wino, które kiedyś wystawiłem na muratorowej licytacji, wino, które przed laty wykupiła chyba Jola, ale pewny już nie jestem. Butelka przestała przez kilka lat w kancelarii adwokackiej w Warszawie, ale zwyciężczyni aukcji jej nie odebrała, więc później wróciła do mnie. I stoi. Macie pomysły co z nią zrobić? To taka zwykła butelka, o pojemności 0,33 l, zwieńczona kapslem. Ale mogę przysiąc, że to sam Tomek mi ją wysłał. I wino w niej zawarte wciąż dojrzewa.

Odbyliśmy dziś z Tomkiem miłą i długą "konferencję"

Ma się już coraz lepiej (choć "nie doskonale" - jak stwierdził) :)

Pozdrowienia dla Wszystkich Starych Ryjów :)

Cieszę się Ryju, że wciąż jesteś aktywny! :)

PS. "Szanownej" Redakcji "dziękuję" za pozbawienie mnie wszystkich tytułów. Nie wiedziałem o tym, dopiero teraz zobaczyłem, więc i teraz "dziękuję". Mogliście przynajmniej wysłać mi uprzedzenie na e-mail, ale widać to pozostaje poza Waszym zasięgiem grzeczności. Edytowane przez retrofood

PS. "Szanownej" Redakcji "dziękuję" za pozbawienie mnie wszystkich tytułów. Nie wiedziałem o tym, dopiero teraz zobaczyłem, więc i teraz "dziękuję". .

Co się dziwisz, w końcu poznali sie na Tobie :D

Mogliście przynajmniej wysłać mi uprzedzenie na e-mail, ale widać to pozostaje poza Waszym zasięgiem grzeczności.

.

Zarzucasz Redakcji grzeczność?? zobacz jaką Ty grzecznością szmacisz to forum.

• 2 weeks później...