EDZIA 25.12.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Tomku, Majeczko. Najpiękniejszych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.03.2017 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Kochani, tak poważnej sprawy jeszcze nie mieliśmy na Forum. Walczymy o życie tej dziewczyny, a ma szansę, jeśli jej Rodzina będzie w stanie utrzymać się i prowadzić rehabilitację córki. ZAPRASZAMY - wspólnie wypracujmy obudzenie się Królowej. To będzie wielki dzień Dominiki i wielki dzień Forum. Tu: BUDZIMY ŚPIĄCĄ KRÓLEWNĘ Edytowane 15 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 30.05.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Majowe serdeczności zostawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.08.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jak mija lato? Mam nadzieję,że zdrowo,bezpiecznie i słonecznie i tego nieustannie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.12.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Puk, puk ,,,, minęło lato...święta tuż, tuż ...Co u Was Majeczko, Tomku, Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 20.12.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Radosnych,rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz dobrego Roku 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.12.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Majeczko, Tomku życzę zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt i, wszelkiej pomyślności i cudownej rodzinnej atmosfery! Niech Nowy Rok przyniesie Wam szczęśliwe i pogodne chwile i każdego dnia uśmiech niech gości na Waszych twarzach a w sercu ciepło, wokoło dobrzy ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.06.2020 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Ciekawe, co słychać u Tomka? Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2020 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 W piątek pisałam z Tomkiem na FB. Ma się dobrze, siedzi na Mazurach. Pozytywnie zaskoczył mnie logicznymi i bezbłędnymi odpowiedziami, widać dużą poprawę i pracę Majki nad jego rehabilitacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2020 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) W piątek pisałam z Tomkiem na FB. Ma się dobrze, siedzi na Mazurach. Pozytywnie zaskoczył mnie logicznymi i bezbłędnymi odpowiedziami, widać dużą poprawę i pracę Majki nad jego rehabilitacją. Super bardzo się cieszę Edytowane 6 Lipca 2020 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.08.2020 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2020 W piątek pisałam z Tomkiem na FB. Ma się dobrze, siedzi na Mazurach. Pozytywnie zaskoczył mnie logicznymi i bezbłędnymi odpowiedziami, widać dużą poprawę i pracę Majki nad jego rehabilitacją. Takie niekonkretne ryje mogą z guru porozmawiać. Jesteś wielka to coś możesz.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.10.2020 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2020 Odbyliśmy dziś z Tomkiem miłą i długą "konferencję" Ma się już coraz lepiej (choć "nie doskonale" - jak stwierdził) Pozdrowienia dla Wszystkich Starych Ryjów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 09.10.2020 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2020 Ooo, dzięki za wieści i pozdrowienia! Tym bardziej, że po przejrzeniu Forum Muratora kładłam się spać z myślą: dawno nie było wiadomości od Tomka, ciekawe, jak sobie radzi? Cieszę się, że jest okej, serdecznie pozdrawiam Tomka i Majkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.10.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Dobre wieści zawsze cieszą.Dzięki Pawle za info.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.10.2020 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2020 Pozdrawiamy serdecznie Tomka i wszystkich Matki i Ojców Założycieli Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2020 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 I ja pozdrawiam Tomka, oraz jego sympatyków! Wciąż w barku mam wino, które kiedyś od Niego dostałem, wino z pierwszych pędów zakładanej przez Niego winnej plantacji. Wino, które kiedyś wystawiłem na muratorowej licytacji, wino, które przed laty wykupiła chyba Jola, ale pewny już nie jestem. Butelka przestała przez kilka lat w kancelarii adwokackiej w Warszawie, ale zwyciężczyni aukcji jej nie odebrała, więc później wróciła do mnie. I stoi. Macie pomysły co z nią zrobić? To taka zwykła butelka, o pojemności 0,33 l, zwieńczona kapslem. Ale mogę przysiąc, że to sam Tomek mi ją wysłał. I wino w niej zawarte wciąż dojrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Odbyliśmy dziś z Tomkiem miłą i długą "konferencję" Ma się już coraz lepiej (choć "nie doskonale" - jak stwierdził) Pozdrowienia dla Wszystkich Starych Ryjów Cieszę się Ryju, że wciąż jesteś aktywny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.10.2020 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 (edytowane) PS. "Szanownej" Redakcji "dziękuję" za pozbawienie mnie wszystkich tytułów. Nie wiedziałem o tym, dopiero teraz zobaczyłem, więc i teraz "dziękuję". Mogliście przynajmniej wysłać mi uprzedzenie na e-mail, ale widać to pozostaje poza Waszym zasięgiem grzeczności. Edytowane 27 Października 2020 przez retrofood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.10.2020 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 PS. "Szanownej" Redakcji "dziękuję" za pozbawienie mnie wszystkich tytułów. Nie wiedziałem o tym, dopiero teraz zobaczyłem, więc i teraz "dziękuję". . Co się dziwisz, w końcu poznali sie na Tobie Mogliście przynajmniej wysłać mi uprzedzenie na e-mail, ale widać to pozostaje poza Waszym zasięgiem grzeczności. . Zarzucasz Redakcji grzeczność?? zobacz jaką Ty grzecznością szmacisz to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2020 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2020 Tak wszystkie nie odebrane:) Witamy retrofood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts