bonetka 20.05.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Tomeczku ja z drugim śniadaniem może serek ( do wyboru, do koloru ) może szyneczka parmeńska , moze suszone pomidorki ? .To jak, co wybierasz ? http://www.fulereny.blink.pl/mum/s.jpg Wiesz, dziś jechałam o g.4 samochodem. Było pięknie ..i słońce w całej okazałości i miejscami za welonem mgły . Wszystkie myśli kierowałam ku Tobie. Myslałam o Twojej silnej Rodzinie i tych wszystkich Ludziach dobrej woli Tutaj . Tyle dobra, miłości i ludzikiej życzliwości . Obudz się już ...zobacz otaczający świat , jego piękno i magię . Czekamy ........ hallo grupa baletowa a próby ? to tak bez przygotowania ? na żywioł ? a może ćwiczycie już w podgrupach ? ale to same damskie , męskie czy mieszane ? a czy będą solówki ? bo ja ew. jeszcze jakieś dodatkowe lekcje bym wzięła ..no i szpagat będzie na końcu ??? bo trzeba by się zacząć rozciagać ..( oby się nie rozerwać na amen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przyleciałam na chwilę ... w oczekiwaniu na rolnika który będzie po 15 wzięłam się za pielenie kawałka pod skalniak na froncie ....ale mnie pysio zaczął piec, więc przylazłam do domu - patrzę w lustro a tu norrrrmalnie .... zjarana facjatka ... muszę se kapelusz słomkowy zakupić - taki z ogromnym rondem jaki moja babcia kochana miała zawsze jak szła na łąkę siano przewracać tak więc wieści od Tomcia nie ma , więc idę dalej na szpadlu chwasty mordować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Tomeczku w kolejeny dzień maja. Dziś moja najmłodsza córcia kończy miesiąc, więc trzymamy kciuki we dwie żebyś oczka otworzył. Ty za nas też trzymałeś więc teraz My się odwdzięczamy. Co do kankana ja się chyba tylko nadaję do patrzenia, choć matka karmiąca jestem Tylko czy mozna wywijać z dziecię uwieszonym przy piersi Gabrysiu dzięki za wieści i jak dobrze że dziewczyny wywołały Twój uśmiech Jesteście wspaniałą rodzinę wysyłam pozytywne mysli i całuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku Nasz Kochany - powoli, powoli, byle do przodu! Nie wyłączamy myślenia o Tobie! Wciąż przesyłamy pozytywne wibracje - to jest wielka siła! No kiedy wreszcie powiemy Ci - DZIEŃ DOBRY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomek - nie myśl sobie - ja tu cały czas jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Z doskoku kontrola co się tu wyprawia. Cierpliwie czekamy na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bonetka - zlituj się .. ja o suchym jabłku od rana siedzę Dzien dobry Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzień dobry Tomku Nie było mnie kilka dni, choć myślami i tak cały czas jestem w olsztyńskim szpitalu i czuwam razem ze wszystkimi... Ciągnąca się robota, której kibicowałeś od dawna, ma się ku końcowi ...tak myślę.. co prawda Forumowicze ofiarowują Ci rózne rzeczy, myśli, zadania, dzieła... ale nie mam odwagi, by dać Ci to zmęczenie i te zarywane noce ale pracuje się lżej, myśląc o Tobie.. bo to co przeżywasz, co przeżywa Majka, Twoje dzieci, z żadną harówką nie może się równać.. Do łagodnego przebudzenia potrzeba dobrego klimatu... Może fragment Peer Gynt Griega ? Ale mam też coś, co nie jest tak znane, a mi - jak żaden inny utwór - kojarzy się ze wschodem słońca.. z uwagi na klimat, afrykańskie rytmy i tę wyjątkową majestatyczność nazwałem go (tak tylko dla siebie) "Przebudzenie słoni".. ale nie bierz tego do siebie ..zresztą pewnie każdy znajdzie w tym utworze coś innego.. Obudź się, jeśli już pora... daj znak Twej kochającej Rodzinie, że jesteś, że wracasz... czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem DEPSiu , mówisz masz : http://m.onet.pl/_m/1e297990ff373a356f0d9cd00ed6cc07,27,1.jpg ( mam takie same ino ze ślaćkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.05.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? błagam Was ... wariatki ... nie moge sie przestać śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a propos tańców: - Skąd wziął się tradycyjny irlandzki taniec? - Za dużo whisky, za mało kibli.. czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 tomciu moze moj budzik , ktory mam w telefonie i ktory skutecznie dziennie budzi mnie i Froscha pomoze ci wyrwac sie z tej dlugiej drzemki .... http://kubus1307.wrzuta.pl/audio/1DJgl4p1rXi/hej_miski No frosia posłuchałam co Cię budzi z rana i wyobraziłam sobie Ciebie i B jak zrywacie się na równe nogi Tomek powolutku wstawaj i posłuchaj przebudzanki Frosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.05.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomeczku!!! Już nie wiem jak mamy Cię wołać. Wybieraj więc nagrodę: http://www.tasteoftx.com/spirits/onrocks2.gif http://img39.imageshack.us/img39/6270/torturodzinowoimieninow.jpg http://img39.imageshack.us/img39/4061/tenisrzutpik.gif :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 tomciu moze moj budzik , ktory mam w telefonie i ktory skutecznie dziennie budzi mnie i Froscha pomoze ci wyrwac sie z tej dlugiej drzemki .... http://kubus1307.wrzuta.pl/audio/1DJgl4p1rXi/hej_miski Super te "Miśki" Mam propozycję, by ściągnąć je na dysk: http://www.sciagnik.net/, wpisując adres z wrzuty.pl i posłać Tomkowi bezpośrednio na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 20.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomek, Ty to jesteś szczęściarz, mieć tyle przyjaznych dusz to przywilej naprawdę nielicznych. Kupa forumowiczów czuwa nad Twoim zdrówkiem, najwyższy czas abyś pogonił ich wszystkich do roboty, no i Dinar czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Spóźniona , dziś wyjatkowo.Kotka przed moim wyjściem do pracy wyszła sobie na spacer i nie śpieszyła się z powrotem do małych, więc musiałam czekać, bo maluszków bez matki na cały dzień przecież nie zostawiem. Kiedy czekałam na kotkę patrzyłam sobie na budzącą się do życia łąką, ptaki już pięknie śpiewały i tak sobie pomyślałam.Jaki cudny dzień sie zapowiada, taki dobry na wybudzenie się Tomka. Więc może to już dziś a może już nie śpisz pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Edzia ...pilnuj, pilnuj ... wypasione muszą być ... a tak - cały dzień bez mamy i papu - płakałyby pewnie pamiętaj - dla mnie rudzielec Tomuś ... jak tam? oczka otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku "moje" kocięta zaczynają oczy otwierać więc może i na ciebie pora ?ponadto rzucanie palenia w takim stresie jest trudne więc gdybyś był tak miły i obudził się wreszcie byłoby mi łatwiej , prooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts