ziaba 20.05.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Niespokojna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Niespokojna jestem. nie kracz meliske i do roboty ... ja nie masz co to zapraszam do mnie na plewienie terenu pod skalniak ... na stresy nie ma to jak ciężka fizyczna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy ktos ma juz jakies wiadomosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Niespokojna jestem. nie kracz meliske i do roboty ... ja nie masz co to zapraszam do mnie na plewienie terenu pod skalniak ... na stresy nie ma to jak ciężka fizyczna praca otóż to - ja od 2 dni szaleję na ścierze, a w międzyczasie upiekłam chlebuś i karpatkę - zapraszam . Tomku lubisz karpatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zapomnialam z nerwow. Tomku dzis dla Ciebie ja i Stefcio bilismy na lace obok domu i puszczalismy kolorowe banki (nie mylic z "baki" ). Ja spiewalam - Tomku wstawaj szkoda dnia a Stefek dodawal - "O".., "O" Wiec zaczelam spiewac - O Tomku wstawaj szkoda dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie ... ojcu trzeba masowac dłonie i stopy/wierzchy dłoni i stóp w przypadku płuc/ musi być krem lub maść aby nie zetrzeć naskórka poszukaj refleksologa, szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? Przesuniemy do kuchni i odkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! no DPSie zdyszana przybiegłam w te pędy Ci pantalony przedstawić... ekhem... ech no zadyszka jak nic od tych wymachów nogami... i falowania biustem http://www.annamoryto.pl/wp-content/uploads/2009/01/majtki1.jpg no takie Cię chyba zadowolom co? ślę masę ciepłych myśli do Tomka, czas się obudzić Tomku i zrobić tu porządek się rozpanoszyłyśmy jak dziadowski bicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Wiec zaczelam spiewac - O Tomku wstawaj szkoda dnia! To może jutro rano wszyscy razem, jednoczesnie pomyślimy "Obudź się Tomku!". Tylko nie za głosno, żeby się nie zerwał, tylko na razie spokojnie oczy otworzył . Może o dziewiątej? Ja Tomka w zyciu nie widziałam na oczy, więc go sobie "wizualizuję" na tyle na ile go znam z forum - rozwaga+życzliwość - od W-wy w kierunku NNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dopiero się dowiedziałam Tomek mi też pomógł. Łączę się z Wami i gorąco wierzę, ze wszystko skończy się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Właściwie to wiele nowego nie wiem. To zapalenie płuc jest bardzo ciężkie ... ojcu trzeba masowac dłonie i stopy/wierzchy dłoni i stóp w przypadku płuc/ musi być krem lub maść aby nie zetrzeć naskórka poszukaj refleksologa, szybko brzoza dobrze gada ... ja myślę, że dobry rehabilitant też mógłby to robić ... tylko chyba już by trzeba było ... czyba już czas na rehabilitację tak coś mi się zdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 czuwam i czekam na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 czuwam i czekam na dobre wieści to tak jaki ja pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 jo tyz durs lukom i kontroluja co w trawie piszczy ... Tomcio !!! jak sie czujemy ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Mnie już palec boli od klikania na "odśwież".Eh..ta cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 20.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ja też klikam i klikam i ciągle dobrej myśli jestem czekam z Wami w Pięćmorgowym lesie poziomki posadzone, astry też niech zdobią jesień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Co się zajmę robotą to lecę tu lookać . Już zaraz 16 a tu ni widu ni słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? Przesuniemy do kuchni i odkujemy Lepiej na schody , na rancie się odklei..., ale trza by nawilżenie jakoweś spowodować. Tooomeeeek !!!! Pobudka!!! Albo nie - lepiej ciszej - mam nadzieję, że nasze "wrzaski" zadziałają na niego prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 lece wziąć prysznic i jadę odebrać autko od mechanika ...mam nadzieję, że jak wrócę to będą wieści - dobre oczywiście , innych nie przyjmuję do wiadomści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? Przesuniemy do kuchni i odkujemy Lepiej na schody , na rancie się odklei..., ale trza by nawilżenie jakoweś spowodować. Tooomeeeek !!!! Pobudka!!! Albo nie - lepiej ciszej - mam nadzieję, że nasze "wrzaski" zadziałają na niego prawidłowo. A to wszystko przez te za małe majciochy nooooooooo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts