zielony_listek 15.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A mnie dopadły straszne problemy z kręgosłupem, chodze teraz do rehabilitanta, do ktorego namiary kiedys podal mi własnie nasz Komtur.Kiedy moja mama ciężko chorowała i spytalam o coś na forum, też Tomek się do mnie od razu odezwał. Wiele dobrego zrobił, no to przeciez musi do niego teraz wrocić!!!Trzymam mocno kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 TRZYMAMY KCIUKI ZA SZYBKI POWRÓT TOMKA DO ZDROWIA.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 15.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No pewnie,ze wroci do Tomka.Przeciez nie od dzis wiadomo, ze "DOBRO POWRACA". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Od wtorku nie jestem w komturii sam. Mam wspaniałego przyjaciela Dinara. Oto on: http://images13.fotosik.pl/72/b2bd685ab268a57em.jpg Prawda, że piękny? ..... Jestem szczęśliwy. Tomku.... życze Ci tego szczęścia jeszcze przez długie, długie lata ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomek zawsze pochyla się nad potrzebującymi, ujmuje swoim dobrym słowem i czynem, zawsze znajduje czas, aby pomóc innym - nic dziwnego, że chcemy mu się tym samym odwdzięczyć, bo wśród nas jest wiele osób, które tej Tomkowej dobroci doznało ... http://images44.fotosik.pl/125/3be1f7be7a8f8feem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 3-mam kciuki ...za powrót do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 osoby które siedzą w finansach i mogą pomóc w założeniu konta prosze o informacje na priv do Gabrysi - córki Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 15.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku, zabieram dziś całą pozytywną energię od forumowiczów na trasie łódź - warszawa - olsztyn i wiozę do Ciebie! a jutro będę bardzo mocno i ciepło myśleć w moim ukochanym miejscu nad jeziorkiem w Olsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie daj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 15.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dużo słońca wysyłam do Ciebie Tomku - zdrowiej !! I szybko wracaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku i ja przesyłam dobre mysli i dużo pozytywnej energii ode mnie i Marka.Tyś dobry człowiek i wszystko musi skończyć się dobrze. I tej wersji będziemy się trzymać!!! Pozdrawiam ciepło Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 15.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ej Komturze... Ziemniaki masz mi jeszcze upiec na blasze swojej własnej kuchni... Za słowo Cię trzymam Nie puszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Trzymam mocno kciuki i badzmy dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku - i ja jestem z Tobą z moją małą kruszynką, która pewnie czuje ten mój smutek..Trzymaj się ciepło i wracaj do nas szybko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku - trzymam kciuki bardzo mocno.Wyzdrowiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 15.05.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I ja się dołaczam.Nie wiem co mogę wiecej napisać??Myślę,jestem z Tobą,wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.05.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku, od rana z Tobą rozmawiam, i wierzę że nie raz jeszcze porozmawiamy w realu, siedząc na schodach Komturii, jak kiedyś...masz jeszcze tyle do opowiedzenia, a opowiadać umiesz jak nikt inny.Czekam na te opowieści, wiesz, prawda?Majeczko, będzie dobrze, musi być dobrze, jeszcze tyle wspólnych wieczorów w Komturii przed Wami, wierzę w to mocno i przesyłam do Was wszystkie dobre myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 15.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wiadomość nami wstrząsnęła.Tomku - myślimy cały czas o tobie. Planowaliśmy cię tego lata znów odwiedzić więc się szybciutko pozbieraj. Chłopaki ciągle pytają "kiedy pojedziemy do pana Tomka?". Majeczko - trzymaj się; będzie dobrze. Sciskamy(Z i J - poprzedni "rodzice" Dinara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kluseczka_123 15.05.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie znam Tomka, ale i tak dołączam się do reszty w modlitwie i życzeniach powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 15.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku, twój dziennik remontu komturii był moją inspiracją kiedy zaczynałam załatwiać pozwolenie na budowę swojego domku. szczerze podziwiałam i podziwiam to co ci sie udało osiągnąć. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i do społeczności forum. Wracaj szybko do nas.pozdrwiam Ciebie i Twoich najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts