1Gabrysia 20.05.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tacie przed godziną nagle skoczyła gorączka, ma ponad 40 stopni, leży obłożony lodem. Przestał ruszać rękami. Na tomografi wyszły jakieś krwawienia, ale małe, nie ma powodu do dalszych operacji (uff). Jutro będzie miał tracheotomię, bo bo nie może mieć dłużej tej rurki w gardle.Zmartwiłam się bardziej, ale i tak się z tych pantalonów śmieję, wielkie dzięki za to.Czekamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nooooooooo to coś wiemy.Uf. Tomek, nie daj się , nie daj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku, walcz dzielnie, my tu wszyscy mocno Cię wspieramy i wierzymy, że będzie dobrze, tylko staraj się i walcz z całych sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tacie przed godziną nagle skoczyła gorączka, ma ponad 40 stopni, leży obłożony lodem. Przestał ruszać rękami. Na tomografi wyszły jakieś krwawienia, ale małe, nie ma powodu do dalszych operacji (uff). Jutro będzie miał tracheotomię, bo bo nie może mieć dłużej tej rurki w gardle. Zmartwiłam się bardziej, ale i tak się z tych pantalonów śmieję, wielkie dzięki za to. Czekamy dalej Kurcze nooooooooo ... ale rzeczywiście tracheotomia troszkę odciąży organizm. Rura od respiratora poważnie podrażnia wszystko. Prawdopodobnie po tej zmianie zapanują nad zapaleniem płuc a i Tomkowi będzie wygodniej. A jak się ma wysoką gorączkę to się człowiekowi nie chce ruszać :) Leki zaraz zadziałają - będzie dobrze Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gabrysiu dziekujemy za informacje kurde, tak mysle , ze jak jest goraczka to znaczy , ze organizm sie broni i walczy a o to wlasnie nam chodzi tata jest pod ciagla opieka i kontrola lekarska wiec wiedza co dla niego najlepsze a my tutaj nadal bedziemy sciskac kciuki i przesylac dobra energie trzymajcie sie sie z mama !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 20.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tacie przed godziną nagle skoczyła gorączka, ma ponad 40 stopni, leży obłożony lodem. Przestał ruszać rękami. Na tomografi wyszły jakieś krwawienia, ale małe, nie ma powodu do dalszych operacji (uff). Jutro będzie miał tracheotomię, bo bo nie może mieć dłużej tej rurki w gardle. Zmartwiłam się bardziej, ale i tak się z tych pantalonów śmieję, wielkie dzięki za to. Czekamy dalej Kurcze nooooooooo ... ale rzeczywiście tracheotomia troszkę odciąży organizm. Rura od respiratora poważnie podrażnia wszystko. Prawdopodobnie po tej zmianie zapanują nad zapaleniem płuc a i Tomkowi będzie wygodniej. A jak się ma wysoką gorączkę to się człowiekowi nie chce ruszać :) Leki zaraz zadziałają - będzie dobrze Czekamy. Jasne, że będzie dobrze, musi być. Tomek to dzielny facet - dawał sobie radę w różnych sytuacjach i da sobie radę i z tym. Jesteśmy z nim i z całą rodzinką - Gabrysiu trzymajcie się ! Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gabrysiu dziekujemy za informacje kurde, tak mysle , ze jak jest goraczka to znaczy , ze organizm sie broni i walczy a o to wlasnie nam chodzi tata jest pod ciagla opieka i kontrola lekarska wiec wiedza co dla niego najlepsze a my tutaj nadal bedziemy sciskac kciuki i przesylac dobra energie trzymajcie sie sie z mama !!!! To samo mi przyszło do głowy. Gorączka - znaczy, że nasz Tomek dzielnie walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przecież Tomek to typ zwycięzcy ..... wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 20.05.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Też się pocieszam myślą, że gorączka oznacza walkę i mobilizację organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Też się pocieszam myślą, że gorączka oznacza walkę i mobilizację organizmu. i tej wersji sie trzymajmy , bo innej opcji zwyczajnie nie ma http://th.interia.pl/40,befa357191426382/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ważne że się coś dzieje... a gorączko to zwykle dobry objaw... znaczy że organizm walczy, a przynajmniej próbuje trzymamy kciuki dalej, może dobrze, że walczy podczas snu, bo jednak chyba organizmowi łatwiej się bronić nie zużywając energii na inne procesy np. rozmowy czy jedzenie... może zamiast krzyczeć obudź się, bardziej adekwatne by było teraz WALCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dokładnie tak - WALCZ TOMKU! Absolutnie się zgadzam - gorączka to walka organizmu. Znaczy - siły są. I chęć zwycięstwa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.05.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Też się pocieszam myślą, że gorączka oznacza walkę i mobilizację organizmu. Tak sobie myślę, że bardziej niepokojące byłoby zapalenie płuc bez gorączki. Mogłoby to oznaczać, że organizm się poddał a tak widać, że walczy i to bardzo zaciekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 20.05.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Biedaczku nie daj się , walcz !!! Do szpitala nie wolno przynosić kwiatów ale ja mam dla Ciebie takie specjalne w każdym ukryty jest drogi kamień i jednocześnie zyczenie aby goraczka ustapiła , rura została wyjęta , zapalenie płuc odleciało w niebyt , odleżyny ani się ważyły wychylić nosa, wszytkie komóreczki wypełniały to co do nich należy bez zadnych fochów z ich strony .... WALCZ jesteśmy z Tobą http://www.fulereny.blink.pl/mum/kw.1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.05.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Rodzina Tomka pilnuje, bo wybudza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 20.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy do p. Tomasza przychodzi już rehabilitant? Wcześniej kilka osób pisało że to bardzo ważne rozpocząć rehabilitację możliwie wcześnie. Trzymamy kciuki i wierzymy że wszystko skończy się dobrze. A gorączka to na pewno objaw walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomku zaglądam tu od rana w nadziei na dobre wieści od Ciebie ....Niepokoi mnie ta goraczka ,ale miejmy nadzieję ,że zwalczysz i te przeszkodę . Za oknem upał ....maj buchnął zielenią i kwiatami ....troszkę żal ,że musisz w tak pieknym miesiącu spać mimo woli Trzymam kciuki i modle sie o Twoje zdrowie .....Będzie dobrze ...czuję to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.05.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Jestem. Dwa starty w intencji wynurzania się ze snu. Liczyłam na lepsze wieści, ale mam nadzieję, że po gorączce się przesili. Kroplę wody na usta niosę. Trzym się Tomku i wygraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.05.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O rrrany! Pamiętacie (kto czytał "Uroczysko", ten ma szansę), że w XXII odcinku Czarny Rycerz spadł z dachu ratując Białą Damę i nawet zbroja mu się pogięła?!!! Szybko siadam do pisania (gdy tylko dzieci pozwolą), żeby Czarnego Rycerza - całego i zdrowego, w zbroi wypolerowanej przez Nitubagę - przywołać do porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.05.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zdecydowanie lepszy Czarny Rycerz (nawet letko pogięty) od Śpiącego Rycerza. Słyszysz Tomku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts