jamles 20.05.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ....Chyba się dzisiaj napije normalnie będzie to co wszystkie j lubią najbardziej I to w podwójnej ilości póki język giętki dzwoń do Gabrysi może jeszcze dowiesz się czegoś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj J chcesz się narazić Gabrysia jest na wykładach, jak coś będzie wiedziała, to da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumiane 20.05.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podczytuję to forum od dość dawna.Nie buduję, nie remontuję ale z zaciekawieniem czytam o remontach starych domów.Ten post jest moim pierwszym...Panie Tomaszu, za Pana powrót do zdrowia trzymam kciuki...będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj J chcesz się narazić Gabrysia jest na wykładach, jak coś będzie wiedziała, to da znać. nie, jestem tylko żądny wiedzy albo ciekawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ten post jest moim pierwszym... Panie Tomaszu, za Pana powrót do zdrowia trzymam kciuki...będzie dobrze. czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 20.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czekam na wiadomości -tylko pozytywne!!!!!!!!!!!!trzymaj sie Tomek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Podczytuję to forum od dość dawna. Nie buduję, nie remontuję ale z zaciekawieniem czytam o remontach starych domów. Ten post jest moim pierwszym... Panie Tomaszu, za Pana powrót do zdrowia trzymam kciuki...będzie dobrze.Witaj Rumiane Czuj sie jak u siebie - tu jest stołeczek koło Tomkowego łóżeczka .. tylko nie przyzwyczajaj się do tego OIOMU, bo nie zamierzamy długo tu siedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuźwa, poćwiczyć tego kankana chciałam i tera wstać nie mogie ze szpagatu... Czy derekcja zapewniła jakis pluton ratunkowy dla przetrenowanych? I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem. No i dźwig tera potrzebuję do wstania ze szpagatu. Help! Przyssałaś się do podłoża ?????????? E, Ty się nie zaczynaj, dobra? Hydraulik już przyszedł, pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Przyssałaś się do podłoża ?????????? E, Ty się nie zaczynaj, dobra? Hydraulik już przyszedł, pomogło! Ufff to dobrze - trochę to trwało , ale mam nadzieję, że strat nie ma :) A to wszystko przez to, że nie został CI zapewniony odpowiedni sprzęt Najważniejsze, że CIę odessali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I pytam się, gdzie moja rozmiarówka pantalonów jest? Bo te tam to jakieś mikre, ja słusznych rozmiarów jestem DEPSiu , mówisz masz : http://m.onet.pl/_m/1e297990ff373a356f0d9cd00ed6cc07,27,1.jpg ( mam takie same ino ze ślaćkiem) Brak ślaćka przeboleję, sama jestem taka piękna i tak tera cudnie tańczę, że i tak wszyscy będa olśnieni. Całe popołudnie majster się zastanawiał, jak mnie odessać od podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Przyssałaś się do podłoża ?????????? E, Ty się nie zaczynaj, dobra? Hydraulik już przyszedł, pomogło! Ufff to dobrze - trochę to trwało , ale mam nadzieję, że strat nie ma :) A to wszystko przez to, że nie został CI zapewniony odpowiedni sprzęt Najważniejsze, że CIę odessali Kuffa, teraz mogę klaskać bez rąk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuffa, teraz mogę klaskać bez rąk... Wariatka :) A może uda Ci się zagwizdać ? Albo piwo otworzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 20.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuffa, teraz mogę klaskać bez rąk... czy chodzi o to że mozesz klaskać za pomocą.... eeeee...aaaaaa....??? Tomek!! Tomek!! Wstawaj! Tego to jeszcze na pewno nie widziałeś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Coś widzę, że musowo się napić na okoliczność I widzę, że nie tylko mój typ tak ma No to zzzzzzzzzzzzdrówko Tomaszka , zdrówko nieustające !!!! http://ugotuj.to/im/2/6044/z6044632M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tomeczku, Ty się z nami masz... Walcz, kochany, nie daj się, widzimy, że walczysz dzielnie, jak na Komtura przystało i jak zawsze było. Wygrasz tę walkę najcięższą, wygrasz ją, bo Rodzina jest przy Tobie i my przy Tobie - murem!!! Wiesz, że Cię kochamy, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bosze, Depsia, na sęku żeś się zassała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bosze, Depsia, na sęku żeś się zassała I czym teraz ten ubytek podłogi uzupełnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Kuffa, teraz mogę klaskać bez rąk... Wariatka :) Miło poznać, DPS jestem. Zagwizdać też mogę... A piwo wypić... Występy z przyklaskiwaniem będa wyłącznie dla prywatnego grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Daj babie wypić.. Po jednym już wyznanie miłości. Po trzech .. Kurcgalopki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I przytupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts