Gosiek33 20.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Agduś popłakałam się, a miałam już iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 UROCZYSKO ODCINEK SPECJALNY BOssskie :)Miałam spać, ale zajrzałam. Ale już spadam. TOMEK - zdrowiejesz - baaaardzo prawidłowo Cieszę się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Piekne wiadomosci!!! Tomku, no co ja mam gadac. Zuch jestes chlopak. To co, jutro pobudka i do pionu. Ja tam nie wierze, ze na tych szpitalnych lozkach da sie odpoczac. Wracaj do Komturii nabierac sil, bo spotkanie forumowe juz nie dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Na koniec dnia się popłakałam z radości i ogiliłam ze śmiechu. Tylko nie popuściłam..a było blisko blisko Psica moja kochana siedziała przy mnie i tak patrzyła....patrzyła dziwnym wzrokiem, jak pańcia kwiczy przy kompie i nóżki zaplata w chińskie znaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Agduś ..... łojeżu - REWELACJA!!!!!!!! mam nadzieje, że to Tomkowi jutro przeczytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 20.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 W szpitalu się choruje, a zdrowieje w DOMU Tomku wracaj jak najszybciej do Komturii Tak bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Agdus - piękne! Proszę o ciąg dalszy z wykorzystaniem wierzgania obónóż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 20.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gabrysiu ..............cudowna wiadomość...........teraz może być tylko lepiej!!!!!!!!!!!!! Dawać następne odcinki UROCZYSKA.............tylko proszę powstawiać nas wszystkich z nicka!!!!!!!!!!!!!! Ulałam sie po pachy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gabrysiu, jak ja na takie wiadomości czekałam, znów mnie coś w dołku ściska. A, popłaczę sobie teraz, ale to już z radości, że Tomek wraca.Tomku, tyś rycerz nad rycerzami, dzielny i waleczny, ale już wracaj do nas, wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No... Klaskałam... Ale z tym sękiem to podłe oszczerstwo. To nie był sęk. Mnie sie zdaje, że to coś innego było. Ale nie gwizdało, słowo! Może to gwizdał Sołtys, bo potem okazało się, że był w okolicach domniemanego sęka. W ogóle nie wiem, co on tam robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gabrysiu - cudowna wiadomość Czyżby Tomaszek kankana cwiczył wierzgając nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ... noooo, ten, tego ... ... na półce wiszącej naprzeciw kominka stały rzędem kielichy i omszałe butelki. ... ... dobrze, że chociaż Szanowna Autorka to powyższe dorzuciła ... bo reszta to "śmichy, chichy" ... Lezę się napić zdrowie Rycerza http://www.chefpaul.net/smiles/drink12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 pewnie już Tomkowi tam przeczytali od deski do deski te nasze plany pląsania i wziął sobie do serca że ćwiczyć trza tylko pewnie nie dosłyszał, że to my mamy się do występu przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No... Klaskałam... Ale z tym sękiem to podłe oszczerstwo. To nie był sęk. Mnie sie zdaje, że to coś innego było. Ale nie gwizdało, słowo! Może to gwizdał Sołtys, bo potem okazało się, że był w okolicach domniemanego sęka. W ogóle nie wiem, co on tam robił. Bezeceństwo takie tu się wyrabia ????? No Tomek weź wstań i im coś powiedz, bo ja niepełnoletnia jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ciesze sie ,ze gorączka spadła - na to konto otwarłam dzisiaj wieczorem szampana i wypiłam z moimi koleżankami za Twoj powrót do zdrowia -Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 to ja sie zastanawiam ktora to sie przyssała a tu ,prosze DPS sie ujawnia próbuje sobie to wyobrazić ,ale wciąż przed oczami mam taki gumowy przyrząd na trzonku do odtykania zlewu ( nie wiem jak sie nazywa ) chyba to ponad moją wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Sie porobiło... że też nie można z tego Forum na głupie trzy miesiące zniknąć, aby ktoś tu nie narozrabiał.... I jeszcze nóżką fika jakby nigdy nic... ...Lezę się napić zdrowie Rycerza Chef! Tak sam? http://manu.dogomania.pl/emot/winiak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Niestety pić nie mogę, bo wcześnie rano wsiadam w samochód, ale chyba sobie otworze ostatni słoik grzybków, trzymany na szczególna okazję.Dobra wiadomość. Uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No!! Wreszcie!! Dzielny chłopak Z radości aż bym sobie zaśpiewała, gdyby nie fakt, ze mam zakaz śpiewania, zeby synuś nie miał urazu z okresu życia płodowego.. No to ..mineralną! Ależ się cieszymy wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonetka 20.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szalenie się cieszę Dla Ciebie , dla Twojej Rodziny, dla Przyjaciół .... na karteczce jest dedykacja ... dla Wspaniałego Rycerza Komtura z Komturii za dzielność i męstwo w walce z przeciwnościami losu .b http://www.fulereny.blink.pl/mum/kw2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts