Anoleiz 21.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 albo palipitacje u męskiej... a zawał u damskiej... w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No kosiłam i myślałam co tam u Tomka... No i się oderwałam bo nie zdzierżyłam. Wieści są nienajgorsze , więc oddam się robieniu obiadu i co chwila będę tutaj zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gabrysiu, dzięki!!! To dobre wieści, teraz czekamy na Wielki Moment Przemówienia Komtura (pewnie nas obsobaczy za to budzenie, ale trudno) !!!!! Po modrzewiem klimat dziki jak najbardziej, z francuszczyzny to ja tylko sery lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Panie Tomeczku, czy ja mam grac? Tak bez muzyki tego kankana chcecie wywijac? Tak bez muzyki to nawet na dziko sie nie godzi.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dziki kankan to jest to!!!..................... co wyjdzie nam na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Gabrysia 21.05.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Tracheotomia sie udała. Tomek oddycha dobrze, lekko tylko wspomagany respiratoerm. Gorączki brak. Nogami przestał ruszać, ale za to istotnie ściśka palcami, jakby chciał miecza dobyć i z niewoli ojomowej sie wydostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ufff! Podwójnie mi ulżyło.Przede wszysstkim dlatego, że wieści dobre, a potem dlatego, że mnie stąd z "Uroczyskiem" na zbity pysk nie wyrzuciliście.Ponieważ ktoś pytał (ledwie nadążam zaległości nadrobić w czytaniu), to informuję, że ciąg dlaszy będzie w komentarzach Brazy (tam też ciąg bliższy można znaleźć), a chętni do wystąpienia powinni się u Brazy zgłosić, najlepiej od razu sugerując swoją rolę. Postaram się umieścić zgodnie z sugestią, ale gwarancji nie daję. No, tyle ogłoszeń. Czytam i czytam ten wewątek i się nadziwić nie mogę, jak można tyle różnorakich treści i taki ładunek uczuć w jednym poplątanym wewątku zmieścić!Normalnie materiał na pracę doktorską z... no właśnie - psychologii, socjologii, psychiatrii czy czegoś innego? Jeszcze zostawiam pokaźną porcję dobrej energii i pozdrowienia.I spadam, bo rzeczywistość skrzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Tracheotomia sie udała. Tomek oddycha dobrze, lekko tylko wspomagany respiratoerm. Gorączki brak. Nogami przestał ruszać, ale za to istotnie ściśka palcami, jakby chciał miecza dobyć i z niewoli ojomowej sie wydostać. Jeszcze zdążyłam przeczytać i podskoczyć z radości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 21.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzięki Bogu. To znaczy idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.05.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Saturacja cosik mi się obija o saturator Ale to chyba nie o to biega A tak poważnie to jak pamiętam z biologii to jest to natleienie - czyli zajebiaszczo. Tomuś czekamy tu na Ciebie. Laski się do kankana rwą jak koty do waleriany Dawaj Bracie - walcz bo my tu wszyscy kciukasy trzymamy za Ciebie. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.05.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 wielki jesteś Komturze dzięki Wielka Córo Komturowa za wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ja też się cieszę .... Tomuś - teraz to już chyba naprawdę z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.05.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ni cholery nie kumam na czort ta tracheotomia, ale pewnie dlatego nie jestem lekarzem Na szczęście... Przemawia do mnie, tylko to, że się udała, i że Gabrysia nieco sobie dworuje W sumie - jakby równie dobre wiadomości dochodziły z polityki, to by nam odebrali sport narodowy, bo nie byłoby na co solidnie ponarzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Bardzo dobre wiadomości... dzisiaj szczęśliwe oczko - 21... Tomku pora otworzyć jedno oczko! A jutro drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Życzę Tomkowi szybkiego powrotu do nas Gabrysiu, pisz od razu jak tylko będą nowe wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ... a chętni do wystąpienia powinni się u Brazy zgłosić, najlepiej od razu sugerując swoją rolę..... z pominięciem ryczącego direktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Saturacja (łac. saturatio) - oznacza nasycenie cieczy gazem. W medycynie dokonuje się pomiarów nasycenie płynów ustrojowych m.in. krwi, płynu komórkowego itp gazami. Najbardziej powszechnym pomiarem saturacji w działaniach medycznych jest pomiar saturacji krwi tlenem. Oznaczenie wartości saturacji wyraża się skrótem "Sp" dodając chemiczny symbol gazu np. tlenu "O2", oraz procentowy wynik badania "X%". Zapis będzie wyglądał SpO2 97%. Wartości saturacji krwi tlenem u zdrowych ludzi prezentują się w zakresie SpO2 95% - 99%. U osób palących tytoń wartości te są nieco niższe. jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Najwyższemu podziękowania Można dalej zakopać się w domowe robótki nieustające. I z przyczajki zerkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oooo, jak się cieszę!!! To na pewno przez te pantalony. Doczekać się niemoże na występ. Sołtys mi powiedział, że wyłącznie dla Tomka mogie i wyłącznie w pantalonach... Ale choć raz wyżyję się artystycznie, a przekonana jestem, że występ naszej grupy na zawsze zapisze się w annałach forum. I derekcja niech zestaw pierwszej pomocy dla widzów załatwi. Ew-ka, ja nie wiem, jak mam tańczyć od dwunastego taktu, help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.05.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 jak spiewał Halama: "Ja wiedziałem że tak będzie... Ja wiedziałem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts