Chef Paul 21.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam wszystkich jestem tym Jaśkiem, który przesiaduje u Komtura w jego tymczasowej siedzibie . ... Jutro będzie jeszcze lepiej, przestaną działać leki i będą kolejne oznaki powrotu do zdrowia. Ja wtedy będę na miejscu, przy Jego łóżku, będę go wspierać i motywować do walki a potem wam o wszystkim opowiem (najprawdopodobniej za pośrednictwem Gabrysi). ... ... 3maj młody "rękę na pulsie" i zaraz tutaj sprawozdanie zdawaj ... Oczekuję tylko dobych wieści ... wiesz co się działo z posłańcami, ktorzy złe wiadomości przynosili ? pozdróweczka dla całej Waszej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 odetchnęłam głęboko po przeczytaniu tego, co Jasiek napisał, będzie dobrze, na pewno będzie dobrze, Tomku, Podlasie jest z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Janku dzięki za wiadomości o Tacie są jak ciepłe bułeczki Cierpliwie na ile cierpliwość jest naszą mocną stroną czekamy aż Tomek nas pogoni z tego wątku Ściskam Was mocno Majko, Gabrysiu i Janku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Miło się takie wieści czyta Jaśku, zwłaszcza, że z pierwszej ręki.Również z ulgą odetchnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 musimy się chyba wysilić bardziej ,tak żeby Komtur nie zdzierżył Hm. Możemy zrobić impreskę pod OIOMem,taką z grillem zadymnym, bigosem, śpiewem i kurcgalopkiem. Do tego Cygańska kapela i tarcza do darta. Bilard się zorganizuje od ręki , da się też uwentualnie pożyczyć rozstrojony fortepian sąsiadki. Będziemy grać w butelkę i w rozbieranego pokera. ps. mogę przynieść starą oponę do palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to bardzo mi miło Cię poznać, Jaśku. Na pewno masz siły nie mniej niż Twój Tata, ale życzę Ci, aby jeszcze jej przybyło, jako i Twemu Tacie. Wieści sa dobre, jutro będą jeszcze lepsze, na pewno! No dobra, pogadam z Derekcją, może Ciebie też wpuści na ten pokaz kankana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witaj Jaśku! Już cię lubię Dzięki za wieści. Uściskaj prawicę (i lewicę) Komtura. No i czytaj mu, czytaj. Np. Tomku, udały Ci się dzieciaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oj , jak dobrze przeczytać dobre wiadomości... czyli jutro będzie już tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dwa dni bez netu(radiówka wte i nazad) a tu takie dobre wieści.Na szczęście dobre myśli nie potrzebują żadnego nadajnika i docierają bez przeszkód. Chwilę mnie nie było a tu jakieś grupy taneczne się zawiązały. Instrukcję przeczytałam,ćwiczę,pies na razie uciekł ze swojego legowiska -znaczy że klaskał nie bedzie Trzeba jeszcze wybrać grupę;do tych co sie będa wietrzyć to warunki za słabe ale do tych w pantalonach to i owszem..ale czy ze względu na jakość nóg mogłabym w takich dłuższych -do mężowych kaleson doszyłabym falbanki? I mam jeszcze pytanie czy jest przewidywany na koniec szpagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 "Dość synu, moje uszy nie zniosą więcej tego twojego gadania!". Jaśku,, dzięki za wieści i wybacz mi moją śmiałość, ale mam nadzieję,że Tomek prócz słów byś zamilkł, da Ci mocnego kuksańca w bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 I mam jeszcze pytanie czy jest przewidywany na koniec szpagat koniecznie z zassaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 21.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witaj Synu Rycerza Z dobrymi wieśćmi do nas przychodzisz. U nas w Pięćmorgowym lesie, dziś burza trzaska i błyska superowo,za chwilę leje ale to majowy deszcz, dobry taki na przebudzenie. Opowiadaj Komturowi o wymysłach dziewczyn, są nie do opamiętania Nawet mój "munż" mówi że za tego kankana w takim wykonaniu to oddałby hmmm no właśnie tego nie powiedział Chętnie przystanę do pantalonowego szeregu, bo do góry chyba nie bardzo pasuję hihih, a w spodenkach to chadzać przeuwielbiam:) Ja to mogę czarnego bzu własnej roboty na wzmocnienie podesłać, skuteczność sprawdzona i przetestowana na naszym dziecku kazdej jesieni i zimy i przy każdym osłabieniu, stawia na nogi, wiec jakby trza było to polecam się. A po burzy słońce, wiec jutro będzie piękny dzień, tego życzę Tomaszowi i jego Bliskim oraz wszystkim kibicującym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 musimy się chyba wysilić bardziej ,tak żeby Komtur nie zdzierżył Hm. Możemy zrobić impreskę pod OIOMem,taką z grillem zadymnym, bigosem, śpiewem i kurcgalopkiem. Do tego Cygańska kapela ... ... Będziemy grać w butelkę i w rozbieranego pokera. ps. mogę przynieść starą oponę do palenia. ... piszę się na powyższe (prócz pokera) flaszek do grania mogie dostarczać co godzinę jedną (ale tylko trzy - kondycja coraz gorsza) ,,, oponę (zapaloną) zaniesiem do gabinetu derektora, ... jakby coś nie pasowało i Komtur by się skarżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jak dobrze czytać takie Jaśkowe wieści Ogromnie się cieszę!!! Aż mi się buzia sama cieszy Tomku, trzymaj się i wracaj do zdrowia! Koniecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Janku za te super wieści o tacie, będziesz mógł zatańczyć w Jeziorze Łabędzim jako honorowy Łabądek ps. Depesia Ty zdejmnij te buty. Kij w oko, że żyrandole pobite, Ty na szyby w oknach uważaj, na kryształy rodzinne i na Sołtysa też uważaj coby w oko buciorem mu nie przyłożyć Nomasz ją jak się rozszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 no ,no Tomku ...po tym piórze poznaję ,że Jasiek to Syn Twój Dzieciaki Ci sie udały Tomku ....masz dla kogo żyć ....i wnuki czekają ....pewnie do dziadzia sie wyrywają do szpitala ulga przyszła ,że gorączki nie ma -tylko tak dalej Komturze ,bądź waleczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 musimy się chyba wysilić bardziej ,tak żeby Komtur nie zdzierżył Hm. Możemy zrobić impreskę pod OIOMem,taką z grillem zadymnym, bigosem, śpiewem i kurcgalopkiem. Do tego Cygańska kapela ... ... Będziemy grać w butelkę i w rozbieranego pokera. ps. mogę przynieść starą oponę do palenia. ... piszę się na powyższe (prócz pokera) flaszek do grania mogie dostarczać co godzinę jedną (ale tylko trzy - kondycja coraz gorsza) ,,, oponę (zapaloną) zaniesiem do gabinetu derektora, ... jakby coś nie pasowało i Komtur by się skarżył Może zamiast szpagatu skakałybyśmy przez zapaloną oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 musimy się chyba wysilić bardziej ,tak żeby Komtur nie zdzierżył Hm. Możemy zrobić impreskę pod OIOMem,taką z grillem zadymnym, bigosem, śpiewem i kurcgalopkiem. Do tego Cygańska kapela i tarcza do darta. Bilard się zorganizuje od ręki , da się też uwentualnie pożyczyć rozstrojony fortepian sąsiadki. Będziemy grać w butelkę i w rozbieranego pokera. ps. mogę przynieść starą oponę do palenia. Ja mogę zaśpiewać Tomek tego nie żdzierży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 21.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Baletnice moje drogie, darujcie sobie te wszystkie pantalony i zatańczcie kankana prawdziwego - BEZ MAJTEK!!! Jak to nie postawi Komtura na nogi, to juz sama nie wiem, co jeszcze mozna zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jasiek, no nas już znasz , bo czytasz co my tu gupie piszemy nieustająco, ale fajnie Ciebie też poznać na tym okropnie familijnym forum ... Proponuję, żeby zamiast tych dziwacznych tytułów Domownik, Bywalec przeistoczyć się w członków rodziny ... Matkie Dyrektorkie już mamy Kogo na Ojca FM ? (żeby tylko nie wyszło OFM bo wyjdzie na to, że to jaki zakon ...) i na dziatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts